Raul4HH Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 nu va mai merge server din cauza ca e hero bullet :lol: Quote
xIcarus Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bullet, porti ghinion... Chiar acum voiam si eu sa ma loghez. Sa vad si eu cate lvle mai fac intr-o juma de ora. Asta daca fac vreunul? Cam cat ia 1 lvl 49-50 doar cu swift si haste pot? In fine might si shield lvl 2 also. Quote
Raul4HH Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 depinde unde faci lvl cam 30 de min in medie Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 kos de la abstractkos de la vsAllpasibil de bansuperba zi :tiphat:le: si eu care ziceam ca-s un tip "calm" Quote
Lasher_ro Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ce-ai facut, te-ai apucat sa-i injuri ? O.o"Cam cat ia 1 lvl 49-50 doar cu swift si haste pot? In fine might si shield lvl 2 also."Ce clasa esti ?Cam o ora, poate mai mult cred ... asta solo. Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 2pk [ vsAll ] la barakiel si aseara pk la unu din abstract in fg ) si de ban :-" Quote
MisterDevil Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 o.O cum asa ? parca mureai sa fii acolo ... acum mori cand iesi ? Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 o.O cum asa ? parca mureai sa fii acolo ... acum mori cand iesi ? cand il vezi pe chimistul cat de lamer e .... aseara au flagat 1 buffer si un dagger in C su arma de C si vine tzaranu la lvl 64+ si le da pvp si ... nu m-am putut abtine :-ss Quote
bullet13 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ahahaha. pe saracia aia il omoram cu 1 backstab cu aw-u la 62 :rofl1:imi place de astia care te vad dupa ce-i omori. ei cica fac pvp :lol: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://img292.imageshack.us/my.php?image=lllllri0.jpgAm instalat L2 C4 ..si am pus aia de la serverul DEX peste (asa stiam eu ca se face) ...am instalat alea dar cand dau sa intru in joc (pe iconitza de dex) uite ce eroare imi da ... am gresit eu ceva in instalare ? ..pls help :( ..vreau sa ma reapuc de jucat ...thx Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 cand il vezi pe chimistul cat de lamer e .... aseara au flagat 1 buffer si un dagger in C su arma de C si vine tzaranu la lvl 64+ si le da pvp si ... nu m-am putut abtine :-ss defapt e 74+ ca nu are sub si eu eram pe he'u meu de 60 btw: http://img241.imageshack.us/my.php?image=shot00048ji6.jpg un roll back si m-am supt :/ [ bine ca nu s-a vazut cata adena am :rofl1: , mi-am luat totusi 700 ssa ] Quote
Thora! Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://img292.imageshack.us/my.php?image=lllllri0.jpgAm instalat L2 C4 ..si am pus aia de la serverul DEX peste (asa stiam eu ca se face) ...am instalat alea dar cand dau sa intru in joc (pe iconitza de dex) uite ce eroare imi da ... am gresit eu ceva in instalare ? ..pls help :( ..vreau sa ma reapuc de jucat ...thxProblema este ca nu ai pus alea unde trebuie.Tu le-ai pus in directorul E:\Games\Lineage II c4 DEX si din cauza asta ai eroarea respectiva.Patchul cu pricina trebuie instalat peste (recomandat este sa stergi tot ce e in director si mai apoi sa instalezi patchul) in E:\Games\Lineage II C4 DEX\System si nu o sa mai ai eroarea cu pricina.@CryNow : As spune eu ceva... dar ma abtin. Quote
bullet13 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ba Thora!, l-ai lasat pe retardu' ala hero....ma streseaza, se zbate sa iasa si el in evidenta sa-l tina minte lumea si e un penibil. O SA IAU BAN SI E NUMA VINA TA!! Quote
Shade Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 au fost la Mu acum sunt cei mai buni la L2 HH = Skilled members society :DHAPCIU!Doar 2 membri HH pe care-i stiu eu sunt cu adevarat buni la l2 (well ok, asta in afara de mine). Asta nu-i face pe toti buni. Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 @CryNow : As spune eu ceva... dar ma abtin. lov u too :D) bullet ... da ( eu cand eram in abstract faceam caterinca de el pe ally chat muahahahha Quote
InGeLiTzA*LeA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gata..am reusit.. Multumesc mult Thora! ...intrai pe serverul Normal (4x) si spre fericirea mea inca mai aveam caracterul ...nu am mai intrat de peste 4 luni ... sunt lvl 41 , dar sunt cam nooba..si ma impotmolesc..mai ales ca am uitat multe ...asa ca...ati putea sa ma infiatzi si pe mine ? promit ca voi fi cuminte :"> :"> :"> Quote
bullet13 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 io nu ma bag cu gagici care joaca CS. sunt ale dracului ^_^ Quote
InGeLiTzA*LeA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 railor :crybaby: :crybaby: :crybaby: ...lasa ca gasesc eu pe careva pe acolo ..sper..care sa ma ajute si pe mine ...ca voi sunteti RAI Quote
AgainstAllOdds Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ba am dat cu picioru` in ceva azi la plaja si mi`am bulit unghia :( asta asa .. poa` mai ajungem silkroadu Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 te-ai dus la spital ma ? e grav ?btw: event, omor event mob, dau soe, ma duc sa ma c*c, vine dante, eu afk, super tare frate ... thora sa nu mai zici ca am bulan <_< Quote
Lasher_ro Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 well ok, asta in afara de mineCine ziceai ca sufera ? :> Quote
Iverson Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ia-ti olita parerea mea :rofl1: adytz intra la oly in D grade set si no grade dagger ( se crede grim de la wow ) ) si chiar mai da ceva dmg :) Quote
CryNow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ia-ti olita parerea mea :rofl1: bullet faci cinste cu 1 hero msj every day ? Quote