[HH]InxeS Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ciobi ce`i cu atitudinea asta ostila pe capu` tau?o.0 te ataci cam rpd .. Quote
Nagasaky Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Sunt SUPER CURIOS despre gradul de "Hero" . Eu am lvl 75 si vreau sa ma apuc sa stranga pietrele si toate cele. Dar , eu nu stiu unde sa gasesc totul. Adica acele pietre ale focului , apei si pamantului parca . Stiu ga se gasesc in Elven Fotress . Dar perlele alea albe Stone of Purity , de unde fac rost de ele? Si as vrea sa vad ce skill-uri primesc (ca arcash) la erou si ce armura . A da si cu cat imi creste aracul si defens-ul si ce arme "super speciale imi da". Mai pe scurt setul de erou , skill-urile si ce avantaje au armele . Shade zi tu pls ca esti cam singurul care vad ca stie mai tot (asta nu a fost insulta te-am rugat doar sa imi raspunzi , sa nu sune a jignire) Quote
Lasher_ro Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ia lineage 2 informer si aflii unde pica SoP ( stone of purity ). De ce zice lumea ca e naspa dex ? M-am bagat si io pe el , si so far numa' cuvinte de lauda am ( ma rog ... sunt lvl 16 ). De exemplu, este SINGURUL server c1 modded pe care am vazut sa mearga harta ( adica sa apesi pe M si sa apara harta ). Ce ma deranjeaza e ca nu au dat drumul la forum ... i really need a forum ( slabiciunea mea ). Si ar mai fi ca se da ban la dwarfii care mor pentru mana ... ce aiurea :/ Quote
Guest dream08 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 @naga : cum sa ai lvl 75 si sa nu stii ce-i ala sop ma? @lasher : este foarte bun serverul..dar sunt foarte multe caractere 60+ , eu intotdeauna prefer fresh servers Quote
Guest L2-Admin Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Mai fratilor care ma ajuta si pe mine ca deja fac cu nervii !! Quote
Nagasaky Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Mah am zis ca nush unde cade SoP. Joc de atata timp si NU gasesc . Ziceti-mi si mie unde cade SoP . Si de unde iau L2 Informer ala sau ma rog cum s-o numi. Quote
D3MENTU Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 http://l2dc.onlinewelten.com/?d=items&id=1875 Quote
Nagasaky Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Aia nu cumva e numai pt. serverul ala? Ca pe eXtreme de exemplu. La cati DRAKE am omorat eu pana acum aveam tone. . Am gasit unu dar uite se cheama Barif's Pet unde e dracia asta? Quote
Shade Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 @ciobi: nu o sa gasesti DOAR playeri profesionisti pe vreun server... trust me, majoritatea sunt buti. Tu tre sa-i alegi pe cei care stiu. Mai fratilor care ma ajuta si pe mine ca deja fac cu nervii !! Omfg, hai sa ajutam adminu ca face cu nervi... damn ce amuzanta e faza. @dream08: pentru ca nagasaki a jucat DOAR pe extreme high-rate, unde pica un animal bone la 500 de mobi omorati... @Nagasaky: pe extreme sunt modificate dropurile rau de tot... intreaba pe altii care-s "hero" unde le-au gasit. N-o sa le gasesti in locurile unde pica in mod normal pe off. As a side-note, cred ca oricine a jucat 2 zile l2 (si nu pe kastien sau titan) a ras de tine la faza cu "sunt 75 si nush unde pica sop". Doar pentru ca pe servere normale iti trebuie 500 din alea ca sa-ti faci dual sls... si iti mai trebuie pentru o gramada de armuri si arme, in cantitati industriale. Ofc daca n-ai jucat pe alte servere, n-ai de unde sa stii asta... A, si la faza cu nightmare set: depinde ce-ti place.. da, NM e mai bun la lvl (si ceva-ceva la pvp din cauza ca da sleep resist) dar in mass pvp conteaza mult mai mult dmg/sec. Later Edit: dex e un server bun, daca nu era bun nu jucam pe el. Quote
Nagasaky Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Pai mah am mai jucat pe DEX. Dar nush... cand a fost inchis atata timp... nu mai am nevoie de el. Si la fel cu Pandora.Care a avut aceleasi chestii. . Dupaia nu mi-a mai mers L2. O gramada de tiiiimp... si lucrurile se invata inceeet , inceet de la alti . O sa vad cum fac rost de SoP . Quote
Shade Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 OK am dat un search in locul tau pe forumurile l2extreme si am obtinut rezultatul asta:-fa-ti dwarf spoiler si du-te la spoil la windsus, hardin's academy (sunt lvl 40).http://www.l2extreme.com/forum/showthread....one+purity+dropMake a dwarf and spoil windsus near hardins.Deasemenea, nu bate cu un char de 75 la DRAKES ca nu pica NIMIC. Mobii pe care-i vezi pe albastru deschis au sansa de drop redusa cu 70-90% (depinde ce lvl esti, la 75 sa fii sigur ca nu pica nimic din mobi lvl 54). Quote
AngelHeart Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Revin iar cu o intrebare. Stie cineva un link unde pot afla si eu de la cap la coada cum iau un castel? Ca e doar unul ocupat, si e pacat de celelalte care stau goale asa. Merci. Quote
Guest L2-Admin Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Shade tie iti vine sa razi .. mie imi vine sa plang ..Crede`ma ca daca stiam care ii problema nu mai intrebam nicaieri .. inchipuieti ca nu ma pot loga .. nu ma lasa .. si serverul merge .. dar nu ma lasa sa ma loghez .. cum incerc sa intru pac da ban pe IP .. am incercat din 32 de calculatoare cate is in sala pe toate .. si nici de acasa ..Si pana la urma .. ce ma fac ? Quote
Guest rapttor Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Danny' date='Feb 11 2006, 11:40 AM'] Sword of Miracles Acumen+Set Majestic Robe(iti da MP+240, Cast Speed+15%,Mp Regen +8%, Vulnerability to Stun -50%, INT+1, MEN -1) ia incearca un dark cristal pe un sh ...sa vezi ce iese Quote
Shade Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Revin iar cu o intrebare. Stie cineva un link unde pot afla si eu de la cap la coada cum iau un castel? Ca e doar unul ocupat, si e pacat de celelalte care stau goale asa. Merci. http://www.lineage2.com/Knowledge/castle.html Multa lume pune intrebari care-si au raspuns pe pagina aia... Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Intrebarile legate de mecanica jocului intotdeauna isi gasesc raspunsul pe pagina oficiala. Nagasaky ... se vede ca nu citesti toate posturile noi. Pentru L2 Informer am pus eu 2 linkuri cu 1-2 pagini in urma. Am auzit de la diversi ca DEX nu e bun ... poate or fi inca frustrati de downtime-u care a fost ... ma rog Anyway ... sunt Lasher pe DEX, dar deocamdata nu pot sa joc ca am instalat c4 si mi-a upgradat c3-ul Sa vad cum fac loc de amandoua ... Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 LOL normal ... de asta zic ca nu mai pot ... am instalat c4 ca deabia il luasem si io Quote
Ghiba Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 lol ! ati auzit ? cica o sa ceara bani pe dex cand vrei sa te inregistrezi ^^ ce tare ! ciudat daca isi imagineaza ca lumea va da bani ca sa joace pe server ! Quote
maddogg Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 am instalat c4 ca deabia il luasem si io pe ce server joci ,jucati c4 Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cere deja ... cand am dat register ( nu stiam daca mai am cont ) imi cerea serial number, care trebuia cerut la un mail si platit Nu mai stiu )) era unu l2j ... era pe pagina 101-150 dp gamesites parca Quote
Guest L2-Admin Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 In momentul in care ti se instaleaza C4 peste C3 .. ce poti sa mai faci ? Nu de alta dar nu am idee .. Quote
Lasher_ro Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Daca iti tre c3 instalezi c3, si daca vrei si c3 si c4, faci o copie la installu de c3 si il upgradezi pe celalalt Quote
Guest CiobiAdi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 lol ! ati auzit ? cica o sa ceara bani pe dex cand vrei sa te inregistrezi ^^ ce tare ! ciudat daca isi imagineaza ca lumea va da bani ca sa joace pe server ! am cont de atat de mult timp niciodata nu mi-am facut un char, dar am cont Quote