Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

sorry de fast post dar daca abstractu e zerg , tu esti spoiler nu crafter =)) , noi mai mult de 130-150 oameni in CC( la siege,baium,antharas) nu am avut . EVER

Posted

in et nu au ce cauta in mare ... abs = zerg iar vsall sunt suspecti

lol pacat ca nu ai fost in ziua cu antharasu sa vezi 7 party de abstract impotriva a 10 party de vsAll cum i-a intints la intrat in loa

eh devile lasa asa .... vsAll + AN > abstract+ et ca numar deci :-h

Posted

am vazut si cum un om culca un party intreg

gluma in mare e ca noi planuiam sa intram in 7s dupa ce se trece pe it cu o oarecare speranta ca nu va intra in abstract ... oricum pe mine ma influenteaza cat mai putin care si cum se bat cat si unde ... atat timp cat m-am inconjurat cu oameni capabili as putea intra oriunde si am putea face orice

sa nu se inteleaga gresit ... abstractu sunt buni ... cativa chiar super ( evitand partea ca pe multi ii stiu pana si personal ) ... dar sunt cativa ... foarte putini care strica toata frumusetea

so far : 1 set nm full :D:D:D:D:D:D si 2 seturi maj :>

I have the sh1t that keeps me going >< http://img511.imageshack.us/my.php?image=oooooyeahuo4.jpg

Posted

lol ma il aveai pe desktop ... gg, devil u can call whatever u want, da acu' am inteles o chestie de care stiu ca nu esti interesat si bla bla bla si tot nu mi-ai raspuns la o intrebare ... si nvm gg inca odata pt set

rip ... very mad on ghost =((

Posted

din cate am inteles e un program care`ti calculeaza (dupa armura, dupa arme sau ceva de genu ) cu o probabilitate de 60% cat hp,cat dmg ai , etc )

Lol ce Iverson esti.

Posted

Lol ce Iverson esti.

so what's that ?

btw :rofl1: vivinia and cacarola ;;) btw shade o replica jos palaria pe forum [ dex ] mi-e lene sa-i dau quote :tiphat: ceva cu jicnitu'

mobii apar* ;;)

Posted

Si mie mi s-a parut ca este multi.

Ia citeste tu cu voce tare "jicnit". Chiar nu ti se pare nimic neinregula?

:clap: mai ai vreo 80 pagini .. cauta poate mai gasesti :clap: