Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

hai nu pe P87a ta?

Ferentariul este un pic mai incolo. De fapt ferentari e mult, acolo macar cineva iti spune expresii d-astea de copii in fata, tu le spui sub anonimatul unui forum. Glina mai bine. E la vreo 10 km de Bucuresti, o sa te intelegi perfect cu lumea de acolo. Si ei au acelasi limbas cu care isi impun punctele de vedere.

Download Speed: 3983 kbps (497.9 KB/sec transfer rate)

Tot nu vad megabyte-ul de care vorbeam. Deci pana la urma esti de acord ca n-are rost sa te lauzi cu viteza LAN-ului?

LE: si asta nu e tot ce poate pt ca e facut la 1:30 cand reteaua e ocupata imo.

A, la 1:30 noapte e ocupata, nu? La 9 seara cum este? Un Bangladesh virtual?

Posted

apropo, sunt din Iasi , daca ai fi dat dovada de inteligenta ca sa`ti dai seama de unde sunt te`ai fi uitat pe o harta online aproximativ la coordonatele de la profilul meu .

A fost prima expresie care mi`a venit in minte, vre`o problema?

Pentru un RDS de 500 mii in care am si telefon,internet,televizor merge bine si ca sa`ti arat cat am prins cel mai mult :

http://imageshack.us

yeap ai dreptate... 4mb/s =((, nb all

Posted

apropo, sunt din Iasi , daca ai fi dat dovada de inteligenta ca sa`ti dai seama de unde sunt te`ai fi uitat pe o harta online aproximativ la coordonatele de la profilul meu .

Ti-a trecut in vreun moment prin cap faptul ca NU MA INTERESEAZA de unde esti, drept urmare, neinteresandu-ma coordonatele din profilul tau?

http://imageshack.us

yeap ai dreptate... 4mb/s =((, nb all

.com?

Posted

.ro , sa-mi dai sa fac download de pe unde vrei tu si o sa vezi ce viteza am , si btw tu ai facut speed testu pe serveru din bucale , si tu fiind din bucuresti e logic sa ai speed mai mare nu /

Guest adrianivi
Posted

poate s-a mai discutat despre asta dar eu nu am gasit pe acest forum !

as vrea sa imi deschid un server de L2 interule L2j dar nu gasesc de unde sa fac download la acest program!

ma poate ajuta cineva cu un site de unde il pot trage?

Posted

poate s-a mai discutat despre asta dar eu nu am gasit pe acest forum !

as vrea sa imi deschid un server de L2 interule L2j dar nu gasesc de unde sa fac download la acest program!

ma poate ajuta cineva cu un site de unde il pot trage?

http://www.l2jserver.com/

@Cry

Iverson it's just Iverson :)

Posted

faza e ca daca aduci un flame se ajunge la jigniri ... si cre'ca e bine sa o ia sro' inainte :)

Nu esti flamer adevarat daca nu stii sa flamezi fara sa jignesti.

Posted (edited)

Nu esti flamer adevarat daca nu stii sa flamezi fara sa jignesti.

aici dreptate ... dar n-am chef de flame, dupa discutia pe care am avut-o cu devil am realizat multe lucruri ... bune, so now i'm a peacefull man

btw som bop homu+9 tallum boots + GhOsT clan in 4 zile, kinda cool ... thx devil nu am uitat la visu meu ... si incet incet ma apuc de dc robe ... dar sa strang 2.4kk aa nenorociti

btw azi faze frumoase la kernon ... 1party am batut 2 party'uri, am luat -4 am dat -12 si nu l-am lasat pe ala sa faca questu[ 3k + karma ], atat tot ca ma ambitionez sa duc he'u la 6x cat mai repede ... si pe main am cam lasat-o balta ... but i need AA , tommorow i see a bright day ... sper sa revin cu vesti bune ^_^

o noapte buna va doresc :tiphat:

le: shade daca am trimis mail sa mut un caracter de pe un cont de pe altu, si respectivul mail nu este acelasi de pe care s-a facut contul [desi sper sa fie ok ] primesc mail ceva ? ms

Edited by CryNow
Posted

sweet :D

i know ^_^

eu sa nu ajut ? o.O

i need 1.2kk aa sa duc din flamberge homu , can u help me ? ;;)

ma uit maine dim ca-s rupt acu ... hai nb si asa am facut 3 posturi in 10 min :)))

u see ??? no flame needed :right: