Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Se pare ca toata lumea de-aici vrea server l2j facut in 30 minute si cu conexiune de 64 K/s... no comment.

@Nagasaky: ia intreaba un GM de pe extreme cat au stat sa repare toate bugurile si sa implementeze toate chestiile pe care le-au implementat... si aia sunt o duzina de developers, nu unul singur.

@AlexLifetaker: chiar mai mult de 80 milioane... nu stiu exact cat.

@dream08: ma intreb, tu vrei server ca lumea sau doar un alt server de duzina? Fa-ti tu server... garantez ca nu tii mai mult de 10 oameni pe el.

si tot nu inteleg ce-are linkmania asa special de vreti server l2 link.

Posted

Daca vreti sa stiti cum e sa mentii un server singur, si nu numai serverul respectiv, vedeti serverul evolva unde e DEV doar Razor .... si nush ce a patit serveru , nu mai merge nici scroll de res, nu mai merg toate magazinele, nu mai vb de problemele "clasice" l2j.

Posted

Se pare ca toata lumea de-aici vrea server l2j facut in 30 minute si cu conexiune de 64 K/s... no comment.

dream08 e singurul care vrea icon_thumright.gif

mai bine asteptam mai mult pentru un SV stabil decat sa se faca unul acum si sa pice imediat

Posted

Ca sa schimb putin decorul , ce clasa creste mai rpd la lvl 20 , Rogue cu best D grade bow ( strenghtened long bow *nu stiu sigur cum se cheama*) sau Warrior cu dual Bastard Sword/Elven Sword, ms .

P.S Don't laugh. biggrin.gif

Guest dream08
Posted

@Nagasaky: ia intreaba un GM de pe extreme cat au stat sa repare toate bugurile si sa implementeze toate chestiile pe care le-au implementat... si aia sunt o duzina de developers, nu unul singur.

@AlexLifetaker: chiar mai mult de 80 milioane... nu stiu exact cat.

@dream08: ma intreb, tu vrei server ca lumea sau doar un alt server de duzina? Fa-ti tu server... garantez ca nu tii mai mult de 10 oameni pe el.

si tot nu inteleg ce-are linkmania asa special de vreti server l2 link.

-nu duce la extremitate problema , una e 4-5 luni alta e 30 de minute .

-nu vreau un server de duzina , vreau un server lagless , pt mine asta e ce-l mai important...una e sa te plangi de bugurile de pe un server , decat sa te plangi ca nu exista nici un server.

-linkmania...ar fi singura speranta unui server romanesc de calitate , dupa dezamagirile date de g1 si dex , singurele sv care au avut +500 jucatori/zi, primul fiind raiul exploiterilor iar al-2lea nefiind deloc ( la propriu ) pentru luni bune, oricum dezinteres total din partea lor la ambele servere.

Posted

Ca sa schimb putin decorul , ce clasa creste mai rpd la lvl 20 , Rogue cu best D grade bow ( strenghtened long bow *nu stiu sigur cum se cheama*) sau Warrior cu dual Bastard Sword/Elven Sword, ms .

P.S Don't laugh. biggrin.gif

Arcasii si magii cresc intotdeauna mai repede decat fighterii...

nu duce la extremitate problema , una e 4-5 luni alta e 30 de minute .

Poate nu se mai face deloc... si btw dex e on, si lagless.

Guest dream08
Posted

nush ce parere are shade, dar uite aici un pvp dintre cu un aw de 66 si un pw de 67

Posted

InxeS,Feb 10 2006, 10:35 PM] shade dar ash vrea sa aud si parerea ta despre TH,AW si PW wink.gif pw sux oricum tongue.gif Dar makr sa fiu sigur

Ce parere sa am smile.gif daggers sunt facuti sa fie echilibrati, nici unul dintre ei nu "sux". Da, PW e considerat cel mai slab dintre daggeri deoarece are dmg mic, insa e si cel mai anti-arcas wink.gif

TH are avantajul de rezistenta mai mare (hp, CON), si atk spd cel mai mare (pasive de atk spd) si aceleasi pasive de crit dmg si chance pe care le primesc si PW/AW (crit chance/power 6)... ar fi cel mai bun daca n-ar avea decat 3 speciale. AW si PW au blinding blow in plus.

PW are pasive de crit chance, deci da cele mai multe crits, si teoretic prinde cele mai multe speciale (highest dex). Dar nu prea are speciale de crit power... are insa entangle si o versiune proprie de ww2. Are si rest of chameleon... adica poti sa dai rest in zone pine de mobs aggro si sa nu te atace.

AW are cel mai mic hp si cel mai mic crit chance dintre daggeri, dar cel mai mare crit dmg... pentru ca are si cel mai mare STR. Are multe skills pentru open pvp (inclusiv freezing strike care poti sa-l dai cand nu esti flagat), insa n-are fake death. Per total e bun, insa ai grija sa nu mori tongue.gif

Pff asta in c3... in c4 vine inca o speciala la 76 (lethal blow) si vreo inca cateva skills pe care nu le prea stiu din moment ce nu joc pe c4 dry.gif

Guest dream08
Posted

depinde daca sunt arme de s pe serverul respectiv

Posted

Pe toate serverele pe care am jukat nu erau optiuni pt itemele de S, fie ele arme sau seturi, de aia am dat iteme de A mai sus, deci nu are rost sa pui set sau arma de S fara optiuni, in lok sa pui ce am zis eu mai sus de A wink.gif.

PS: si da poti merge si pe Branch of Mother Tree Acumen nu neaparat pe SoM, dar neaparat Acumen pt k SH are cel mai mare m attack dar sta mai prost la cast speed.

Guest CiobiAdi
Posted

Server de lineage se face foarte greu daca alegi c1off. daca faci l2j sunt 10000 de probleme nu le mai enumar si cele mai rele sunt maxim 500 playeri si la numarul asta deja un lag foarte mare indiferent de latimea de banda de net.

Daca mergi pe l2c1off daca vrei sa ai un server atractiv trebuie sa implementezi tu tot din c2 c3 c4. Ori esti un super programator si faci totul singur (vezi drake from l2dragon.net) si iti meriti toti bani ori ai o echipa de programatori. In romania e mai greu in special ca pentru lineage merg folosite multe limbaje de programare. De asemenea trebuie sa te incadrezi in limitarile serverului si update urile tale sa se lege de structura lui. Tu poti sa ai o super idee cu o nava spatiala care sa iasa din aden castle si sa te duca pe un nou taram dar asta niciodata nu va fii implementata pentru ca nu este morrowind.

Sa mai punem serverul care trebe sa fie cu hdd scsi daca nu vrei item lag, sa aiba ram la gramada si o banda de 10 mega pe extern sa duci cam 1200 de playeri. Cat costa 10mega extern in romania?

Lupta aia intre cutitari e neconcludenta. Tipul ala a pierdut timp si a primit un backstab de 1.9k. La sfarsit invingatorul avea 600 hp ramas , daca ala nu lua 1.9 si avea atata viata ramasa sigur castiga. Oricum in pvp conteaza foarte mult cum stii sa joci.

Citesc pe forumul oficial bugs din c4. Sunt o groza. Si in continuare magii sunt avantajati.

Posted

Danny' date='Feb 11 2006, 11:40 AM'] Sword of Miracles Acumen+Set Majestic Robe(iti da MP+240, Cast Speed+15%,Mp Regen +8%, Vulnerability to Stun -50%, INT+1, MEN -1)

Wrong. E MEN +1 INT -1, deci scade dmg. Majestic robe set e pentru bufferi.

http://www.lineage2.com/Knowledge/item_sets.html

Dark Crystal set e cel mai bun set de A pentru nukeri... damage/second conteaza mai mult decat damage/hit, iar cu cast spd mai mare ai damage/second mai mare decat cu ++ matk. Iar unui SH ii trebuie cast spd, asa cum ai zis.

Posted

dark cryst 15% cast speed .. dar vs un sps nu ar fi mai bun un nightmare set? reduce shansele sa te adoarma sau alte chestii ( are cast speed mai mare si te prinde mai rpd .. si din mom` ala te`ai ars .. surrender 2 water and bla bla )

asea .. smile.gif sa revenim dark crystal rullz .. e cel mai tare set .. arata si cel mai cool .. mai ales dak e pe Human cu duale smile.gif woa ;P demon set arata si ala prea tare pe dark elf female:)

http://img471.imageshack.us/img471/4352/shot000793xg.jpg

Guest CiobiAdi
Posted

de ce healerii nu dau heal si se uita cum mori? de ce arcashi nu isi folosesc stun cand trebuie?De ce inainte de o bataie nu stau cu targetul selectat? De ce iti dau res dupa ce ai murit si esti inca mov si mai mori o data pentru ca nu ai timp sa reactionezi? De ce toti se fac ca nu vad cand trebuie sa vina la fight dar vor tot timpul suport? De ce primesc kiss of eva cand suntem in mass pvp? Incearca cineva sa ma sufoce si imi trebe"higher laungh capacity"? De ce romanii nu pot judeca in spirit de echipa?

Guest CiobiAdi
Posted

cum sa te intrebe doamne daca charul tau e un bot ? blink.gif