CryNow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 www.lineage.ro de serveru dex ati auzit cel mai bun serv romanesc nu fac reclama dar e in top pe locu 2 sau 1 nu mai stiu... ca nam mai jkt de 3 4 luni majoritatea de aici pe ala joaca le: cine e sk ? devil ... btw aseara a fost cel mai LAME war EVER .... pt detalii informati-va Quote
Iverson Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ce a fost cu waru ? crynow la ce ora o aparut baium ? ( 4 ) am fost pe aproape cand am zis 5 am murit ca niste eroi in fata vsall ( 150 oameni + ) + alien nation Quote
MisterDevil Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 a fost prea cool eu si kou stateam cu suportu pe scari sa ne amuzam Quote
Stryke Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asculta tu de la un om care e mai in cunostinta de cauza decat aia care sunt mai in cunostinta de cauza decat tine: munca "titanica" e 90% terminata si e mai usor sa bagi interlude fara wipe decat interlude cu wipe. Si se va aduce totusi un Interlude si un wipe pe DEX Romania? Quote
CryNow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Si se va aduce totusi un Interlude si un wipe pe DEX Romania?interlude da, wipe nu xDbtw om mai noroc la enchant ca KinG mai rar vezi ... bop+15 si ds+8 ++++ :/si setu nu vreau sa ma gandesc,pfs Quote
kBm Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 shade da am si eu o intrebare ... aveti versiunea curata sau beta? Quote
Shade Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 shade da am si eu o intrebare ... aveti versiunea curata sau beta?macar daca ai sti despre ce vb, ti-as raspunde. Nu exista versiune beta.btw om mai noroc la enchant ca KinG mai rar vezi ... bop+15 si ds+8 ++++ :/si setu nu vreau sa ma gandesc,pfsHeh... alea au fost ale lu HELL care era CL la 7Sins parca. DS-ul e +11. Quote
kBm Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ma rog m-am exprimat gresit ... era vorba de varianta buguita si varianta full.Intreb asta ptr ca stiu ca e cam greu sa faceti rost de varianta full Quote
CryNow Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Heh... alea au fost ale lu HELL care era CL la 7Sins parca. DS-ul e +11. :/ atunci m-am lamurit, radeam ieri sa bage bop-u la +16 da n-avea tupeu, se vede ca nu le-a facut el ;) Quote
Lasher_ro Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ma rog m-am exprimat gresit ... era vorba de varianta buguita si varianta full.Intreb asta ptr ca stiu ca e cam greu sa faceti rost de varianta fullUhm, te referi la retail/PTS ? Quote
Iverson Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 NRG CEL MAI IDIOT ARCAS DE PE SERVER ( nu e real nrg ) nrg : iverson sa vin cu draconic + 3 cu focus la war si cu dark crystal set pe subclasa de mag ? ( el fiind arcas cu soulbow +7+8 si maj set ) NrG ia targetu de pe mine ( dupa ce mi`a dat vreo 4k dmg ) NrG: da am lag mai nu pot sa iau recomandare : nu`l luati niciodata la party ca va omoara pe voi in loc de mobi .. Quote
Nagasaky Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 pare a fi baiat de treaba Ahahaha prea tare Quote
Iverson Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 eu nu pricep ceva : cine pe cine }{ in c*r? et + an pe vsall , sau vsall + an pe et?, ca vadca nu mai au war si vin cu zergu peste abstract ??? Quote
CryNow Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 eu nu pricep ceva : cine pe cine }{ in c*r? et + an pe vsall , sau vsall + an pe et?, ca vadca nu mai au war si vin cu zergu peste abstract ??? pai dupa ce a facut relax, abstract sux lamest ally on server, in fine e vine ally leaderului [ dupa spusele tuturor ] si eu sincer la baium nush cum m-am abtinut sa nu-l bag in .... si ...... de femeie proasta ce nu stie sa piarda :comp1: ce tare, pacat ca vreau sa intru intr-un clan din abstract, devil apelez la pile :beer: si din vsAll deja am oferte fss devil vb in joc ceva :s Quote
MisterDevil Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ah ? eu deja imi recrutez pretenii ... cativa din ex nc ... cativa din et cativa din fear ( astia nu sunt siguri :< ) eu nu te bag nicaieri pe langa haitata`s or iverson`s ... this is for u`r own good. Quote
Iverson Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ce treaba ai cu kou ? o.O TO>Playboyz in caz de nu stiai, si presupun ca e vb de pile la clanul GhOsT, ideea e ca baiatu intra unde vrea eu i`am facut oferta dar daca nu vrea poate sa intre et,ifc, si il astept la war , spor Quote
CryNow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 check this, btw i've met a cool girl named catalina , f de treaba [ mod pe forum dex ] cum frate din primii 5 raizi sa pice ic sheild, breastplate, maj light armor si 2 beas + 1 eas ? a avut un bulan chior se'u ... a luat ic shield si maj'u :/ beat tayr in 7 [ rb lvl 84 ] fara bd Quote
Iverson Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 presupun ca toata lumea cu som si arcane si tancu in nightmare,ic si powa o.O Quote
CryNow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 tank, cel mai bun tank pe care il stiu aka eternalnoobeu si inca 1 sau 2 cu som, restu sovsi ce-i drept am avut pow xDdar aveam lvl 71 75 75 76 76 77 72 xD Quote
MisterDevil Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ce treaba ai cu kou ? o.O te priveste ? o.O TO> pbz > StillS**king tu si war`u pana si cei din abstract au afirmat ca pana si suportul te depaseste. Ca fapt diver nu trebuie sa fii in cine stie ce clan ca sa fii un jucator bun. Quote
CryNow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 mi-a parut bineam pierdut som-u +3+acumenaveam nevoie de tallum helm si faceam set A, am sters jocu, sunt un prost e doar vina mea asta esucces Quote