Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

m-am apucat si yo de L2 - interlude ( www.lineage2.com.ro server ) ...si imi place :)) azi in giran sh-o batut toti joc de mine ! super taree

stii de ce?

Pentru ca cerseai pe global chat adena =)) aveai cat? lvl 6-10 si erai giran, mi se facuse mie mila de tine ti-am dat 1kk adena si tu dupa tot cerseai si ziceai "haideti mah ca aveti bani sunteti mari dati-mi si mie adena" , am uitat sa fac screen radeam prea mult

Posted

eu devil as zice sa nu mai intri pe prophetu meu atata timp cat tu nu mi`ai facut nici un favor in sensu de a`mi da vreun caracter + ca nu mi l`ai cerut mie, asa ca lasa gargara o.O

cry daca tot i`ai dat prophetu urmeaza si contu meu ? ca doar il ai

Posted

mi se rupe mie de blocku tau :| ideea este ca puteai frumos sa`mi ceri charu si ti`l dadeam insa acum pontu a expirat pt faptul ca ai fost nesimtit

wtt for dual kesh +4

Posted

eu devil as zice sa nu mai intri pe prophetu meu atata timp cat tu nu mi`ai facut nici un favor in sensu de a`mi da vreun caracter + ca nu mi l`ai cerut mie, asa ca lasa gargara o.O

cry daca tot i`ai dat prophetu urmeaza si contu meu ? ca doar il ai

Mai esti si nesimtit ;) . Cand te ajuta iti era bine . Acum cand a avut si el nevoie scoti flacari . De asta imi e scarba de oameni ca tine ;)

Posted

Some people are good. Some people are not so good. Some people are bad. Some people are Iverson.

Welcome to the wonderful world of the internets.

Un lucru e clar: nu veniti la mine daca profetu ala se gaseste deodata gol :)

Posted

am schimbat passu la prophet ;) o sa`l primeasca cry asa cum ii zisesm insa sper ca de data asta nu o mai da :| , cand o sa`mi dea devil ceva o sa scriu in calendar .

gl&hf

naga care e prob ta ? o.O

Posted

stii de ce?

Pentru ca cerseai pe global chat adena aveai cat? lvl 6-10 si erai giran, mi se facuse mie mila de tine ti-am dat 1kk adena si tu dupa tot cerseai si ziceai "haideti mah ca aveti bani sunteti mari dati-mi si mie adena" , am uitat sa fac screen radeam prea mult

pai da ma ca nu stiu cum a fost faza....de am gasit la newbie helper niste Newbie Tokens park...si am ajuns in giran..si cum sa nu cersesc bani..daca yo la level 6 eram in giran...cu ce sa ma duc inapoi ???? insa o fost 2 baieti care mo ajutat :P :wub: Acuma...am 1 zi de cand joc si am facut lvl 30 :P ...faza e ca nu prea am avut timp ca am fost cu bikla..oricum ..serverul e fain :D...mi-am gasit si clan :)).etc

trist

uite un exemplu de om care inca nu intelege de ce e ignorat =))

http://img233.imageshack.us/my.php?image=sclavac3.jpg

ignorat in ce sens? ca nu eram ignorat :)) radeau toti de mine..e altceva :D..

,,Ei rad toti de mine ca is diferit...da eu rad de ei ca is toti la fel ''

Posted

mai terminati`va dracu cu cearta asta de kkt...parca atzi fi nijte curve de pe centura care si`au luat clientul uneia alteia...a devenit topicul asta "Lineage" un fel de Iarta`ma si Cearta`ma.

iverson cat vrei pe dualele alea de kesh?

Posted

mai terminati`va dracu cu cearta asta de kkt...parca atzi fi nijte curve de pe centura care si`au luat clientul uneia alteia...a devenit topicul asta "Lineage" un fel de Iarta`ma si Cearta`ma.

iverson cat vrei pe dualele alea de kesh?

presupun ca vrei sa iti vand cristalele :yum: =)) ca arma e crapata de mul :-"

Posted

Intrebare:

de ce e bine sa ai cat mai multe recommend-uri?

eu cred ca e folositor pt astia care vand iteme...cred ca aia de la NCSOFT ...au vrut sa zica ca...un vanzator albastru..e recomandat de ceilalti...adik poti avea incredere in el :)) e de treaba :P

asta cred yo :banana: :hello: :kar: