MisterDevil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 isi bat joc de tine ? ... sa fim seriosi .. cat de urat poti sa fii o.O ? Quote
Raul Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 m-am apucat si yo de L2 - interlude ( www.lineage2.com.ro server ) ...si imi place azi in giran sh-o batut toti joc de mine ! super taree stii de ce? Pentru ca cerseai pe global chat adena aveai cat? lvl 6-10 si erai giran, mi se facuse mie mila de tine ti-am dat 1kk adena si tu dupa tot cerseai si ziceai "haideti mah ca aveti bani sunteti mari dati-mi si mie adena" , am uitat sa fac screen radeam prea mult Quote
MisterDevil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 trist uite un exemplu de om care inca nu intelege de ce e ignorat http://img233.imageshack.us/my.php?image=sclavac3.jpg Quote
Iverson Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 eu devil as zice sa nu mai intri pe prophetu meu atata timp cat tu nu mi`ai facut nici un favor in sensu de a`mi da vreun caracter + ca nu mi l`ai cerut mie, asa ca lasa gargara o.Ocry daca tot i`ai dat prophetu urmeaza si contu meu ? ca doar il ai Quote
MisterDevil Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 daca nu plangi tot degeabafavoruri ti-am facut /block mai de pe fiecare char al meu ( facut si crescut de mine ) Quote
Iverson Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 mi se rupe mie de blocku tau ideea este ca puteai frumos sa`mi ceri charu si ti`l dadeam insa acum pontu a expirat pt faptul ca ai fost nesimtit wtt for dual kesh +4 Quote
Nagasaky Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 eu devil as zice sa nu mai intri pe prophetu meu atata timp cat tu nu mi`ai facut nici un favor in sensu de a`mi da vreun caracter + ca nu mi l`ai cerut mie, asa ca lasa gargara o.Ocry daca tot i`ai dat prophetu urmeaza si contu meu ? ca doar il ai Mai esti si nesimtit ;) . Cand te ajuta iti era bine . Acum cand a avut si el nevoie scoti flacari . De asta imi e scarba de oameni ca tine ;) Quote
Lasher_ro Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Voi credeti ca GMii va recomanda din placere sa nu dati conturile la altii ? :DOff-topic : Mai are cineva probleme cu setat avatar O.o Quote
Iverson Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 naga repet pt ultima oara tot ce mi`a dat i`am dat echivalent nu mi`a dat nici 1 item in plus decat ce i`am platit Quote
Shade Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Some people are good. Some people are not so good. Some people are bad. Some people are Iverson.Welcome to the wonderful world of the internets.Un lucru e clar: nu veniti la mine daca profetu ala se gaseste deodata gol :) Quote
Nagasaky Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Da' de ce sa nu vina la tine? Isi incearca norocul . Poate ii dai tu niste A grades acolo ceva... stiu si eu ... Quote
Iverson Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 am schimbat passu la prophet ;) o sa`l primeasca cry asa cum ii zisesm insa sper ca de data asta nu o mai da , cand o sa`mi dea devil ceva o sa scriu in calendar . gl&hf naga care e prob ta ? o.O Quote
UsaBoy91 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 stii de ce? Pentru ca cerseai pe global chat adena aveai cat? lvl 6-10 si erai giran, mi se facuse mie mila de tine ti-am dat 1kk adena si tu dupa tot cerseai si ziceai "haideti mah ca aveti bani sunteti mari dati-mi si mie adena" , am uitat sa fac screen radeam prea mult pai da ma ca nu stiu cum a fost faza....de am gasit la newbie helper niste Newbie Tokens park...si am ajuns in giran..si cum sa nu cersesc bani..daca yo la level 6 eram in giran...cu ce sa ma duc inapoi ???? insa o fost 2 baieti care mo ajutat :P :wub: Acuma...am 1 zi de cand joc si am facut lvl 30 :P ...faza e ca nu prea am avut timp ca am fost cu bikla..oricum ..serverul e fain :D...mi-am gasit si clan .etc trist uite un exemplu de om care inca nu intelege de ce e ignorat http://img233.imageshack.us/my.php?image=sclavac3.jpg ignorat in ce sens? ca nu eram ignorat radeau toti de mine..e altceva :D.. ,,Ei rad toti de mine ca is diferit...da eu rad de ei ca is toti la fel '' Quote
MisterDevil Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 lol nu ziceam de tine ca esti ignorat ... vezi iubitorul de porumb care arunca cu pm`uri o sa iti dau stai tu relax ... pregateste calendarul ca e pe vine Quote
M0ha Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mai terminati`va dracu cu cearta asta de kkt...parca atzi fi nijte curve de pe centura care si`au luat clientul uneia alteia...a devenit topicul asta "Lineage" un fel de Iarta`ma si Cearta`ma.iverson cat vrei pe dualele alea de kesh? Quote
MisterDevil Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 pfff strici tu petrecerea .. :< unii chiar se amuza :) Quote
Iverson Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mai terminati`va dracu cu cearta asta de kkt...parca atzi fi nijte curve de pe centura care si`au luat clientul uneia alteia...a devenit topicul asta "Lineage" un fel de Iarta`ma si Cearta`ma. iverson cat vrei pe dualele alea de kesh? presupun ca vrei sa iti vand cristalele :yum: ca arma e crapata de mul :-" Quote
UsaBoy91 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 : ...ma pe L2 - self ...are cineva vreun set C grade ( pt rogue ) si un bow C grade ??poate cumpar yo.... Quote
kyrre Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Intrebare:de ce e bine sa ai cat mai multe recommend-uri? Quote
Iverson Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pt. ca nume albastru > nume alb. buna asta ) :clap: sau poti avea verde,galben arma cu alb roz ... depinde tre sa fii doar gm ;) Quote
UsaBoy91 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Intrebare: de ce e bine sa ai cat mai multe recommend-uri? eu cred ca e folositor pt astia care vand iteme...cred ca aia de la NCSOFT ...au vrut sa zica ca...un vanzator albastru..e recomandat de ceilalti...adik poti avea incredere in el e de treaba :P asta cred yo :banana: :kar: Quote