Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Lol, va intreceti in cine face mai bine raids ... that's weak. Macar de va intreceati cine ia dropuri mai bune ...

hai lol, i-am adus argumente ca mai are de invatat

si legat de drop, acolo e noroc ...

Posted

is eu orb sau nu vad vreo arma OE :|

mare dreptate are Shade cand zice ca 1 bd = 3 nukeri ( pacat ca tu faci pe Toma necredinciosu) of of mai mai ...

si legat de subclasa ( ca m`am uitat la poze "cu tine" ) o sa ajungi sa`l tai pe baium ? :)) [NOT] doar daca te faci putin "asskisser" la ET sa mergi la next baium ;)) -> sau varianta 2 te duci cu ally tau iubit vsAll

Posted

is eu orb sau nu vad vreo arma OE :|

mare dreptate are Shade cand zice ca 1 bd = 3 nukeri ( pacat ca tu faci pe Toma necredinciosu) of of mai mai ...

si legat de subclasa ( ca m`am uitat la poze "cu tine" ) o sa ajungi sa`l tai pe baium ? :)) [NOT] doar daca te faci putin "asskisser" la ET sa mergi la next baium ;)) -> sau varianta 2 te duci cu ally tau iubit vsAll

bai noob, pe vremea aia eram eu noob, dar faceam raizii cum stiam, si ii faceam fara bd, si legat de arme, toate erau homu sau sage's nici decum SOV

si ... legat de ally'u meu, e mai bun ca toate, sti de ce ? ca sunt friends, intelegi ? F R I E N D S , si nu te lua de el ca-ti tai O.O jos :P

Posted

Cand vine un jeg in blue wolf la tine si are un jeg de pisica dupa el si un jeg de orb si iti da Anchor cu orbul ala nenorocit iar daca dai in el si sar 5 insi pe tine ca jegul e in party ce faci? :|

Posted

Imi puteti zice si mie un server de L2 fain....o versiune mai noua...exp 3x ...10x ceva ??? dar sa nu fie lasat in paragina...sa fie ceva romani pe el....un server mai nou..sa nu fie toti lvl 80 ...

please

ceva in genul L2-Paradise

Posted

Imi puteti zice si mie un server de L2 fain....o versiune mai noua...exp 3x ...10x ceva ??? dar sa nu fie lasat in paragina...sa fie ceva romani pe el....un server mai nou..sa nu fie toti lvl 80 ...

please

ceva in genul L2-Paradise

http://www.lineage2.com.ro wipe de 1 luna aproximativ cel mai mare de pe server 75, romanesc, peste 250 on seara, rift merge, augment si alte chesti

Server rates:

* XP: 4X

* SP: 6X

* Adena: 8X

* Drop: 10X

* Party XP: 1.5X

* Party SP: 1.5X

* Spoil: 12X

Enchants:

* Enchant max level: 18

* Weapon: +4

* Armor full body: +6

* Enchant chance: 50%

Posted

Nu e nimic de download. Jocul ti-l iei de pe fileplanet, de pe torrent, dc++, sau de pe unde apuci, si ca sa te conectezi la server trebuie sa pui linia aia care iti apare pe site ( 193.111.68.5 l2authd.lineage2.com ) in C:\windows\system32\drivers\etc\hosts

@Crynow - aia e bara 3 ...

Posted

mda acu vaziu bara 3 ;;)

faza tare: port ketra lots of EK, hmmm no problemo, merg 2 pasi, isi ia x-ulescu buffe si da in mine, hai ca-l las in pace o fi ratat saracu .. plm , mai merg vreo 15 sec apare touchmybols cu draconic set, apoi duva-n pestera adanca <_< , si asa s-a dus 1 bsoe =((

Posted

Nagasaky' date='Jun 25 2007, 12:07' post='2052570']

Ce bara 3? :) Sunt numai macro . Cu aia lupt eu in PvP . E setat stun , double shot , attack , stun , attack , attack , stun si tot asa ;)

Cam greu de facut kite cu macro ala...