UsaBoy91 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ma...se mai face server de LineAge2 pentru linkmania? Quote
Nagasaky Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Pai cred ca ma fac regizor de telenovele . Vad ca ma pricep :-S Quote
UsaBoy91 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oricum ...sa stiti experenta cea mai buna e 2x sau 3x...credeti-ma am jucat pe mai multe servere de lineage2..... Quote
Iverson Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 WC in party de magi e cam degeaba ... ( pe scurt mananca exp de pomana)eu ce draq am zis ? ca nu e bun la magi in schimb la DD e super tare (in special la 78 sau cand are COV )npc de blue 10 . ai castigat 65kk la faza asta :> Quote
bullet13 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oricum ...sa stiti experenta cea mai buna e 2x sau 3x...credeti-ma am jucat pe mai multe servere de lineage2.....ya, 2x and 3x tastes like chicken Quote
Lasher_ro Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ya, 2x and 3x tastes like chickenroflPe mine personal, "wa" ma enerveaza la culme ... mi se pare aiurea.Cat despre BD, nu vad dc nu ar vrea ... sigur problema e BDu, si nu tu ? :P Quote
Iverson Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 nu deci si cand faceam raizi cu el zicea sa nu luam bd ..el nu are nevoie de off-tank , el nu are nevoie de cast speed + matk in plus doamne fereste... ntz ntz ntz... Quote
Shade Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 nu deci si cand faceam raizi cu el zicea sa nu luam bd ..Rau. Un BD intr-un party de nukeri face cat 3 nukeri. Un bd 77+ intr-un party de nukeri face cat 10 nukeri. Quote
MisterDevil Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 intradevar shade ... dar exista si un DAR ... cu iverson pe bd intr`un party de nukeri e ca si cum ar incerca sa faca 10 rb deodata Quote
Iverson Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 devil sa fiu sincer nu ma pot abtine sa nu vb cand merg la party ( sunt om nu chinesee gold farmer [aia nu mai is oameni ] ) daca voua va place sa mergeti la party si sa nu scoateti o vorba decat cand ziceti : brb ma duc dupa SS`uri e problema voastra mie personal imi place sa vb cand fac exp, asta inteleg eu din postul tau Quote
CryNow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 devil sa fiu sincer nu ma pot abtine sa nu vb cand merg la party ( sunt om nu chinesee gold farmer [aia nu mai is oameni ] ) daca voua va place sa mergeti la party si sa nu scoateti o vorba decat cand ziceti : brb ma duc dupa SS`uri e problema voastra mie personal imi place sa vb cand fac exp, asta inteleg eu din postul tau iverson tu fa-ti rbp-u tau si zi-le la toti magii "walk mode on", sigur ai sanse sa-l faci pe golkonda,naga,shax,ipos si zakaron cu 1 party, zau de nu [fara pow sau bd 77+ ] si tu ai ramas cu fix'u de la faza cu manor, nu ma agit sa iti explic ca n-are rost -> | -> , si da, esti f enervant la rb Quote
Iverson Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 da parca ai zis ca nu fuge lumea (nukeri la raid ) deci pot sta si pe walk ) da eu zic altceva fa tu partyle cu care mergi la raid si eu fac 1 party si merem sa ne batem ^^ ce zici ? sau mai bine fa 15 oameni in clan sa dam war LE: ca doar daca iti bat partyle la pvp e clar ca bat si raidu nu ^^ Quote
CryNow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 da parca ai zis ca nu fuge lumea (nukeri la raid ) deci pot sta si pe walk ) da eu zic altceva fa tu partyle cu care mergi la raid si eu fac 1 party si merem sa ne batem ^^ ce zici ? sau mai bine fa 15 oameni in clan sa dam war LE: ca doar daca iti bat partyle la pvp e clar ca bat si raidu nu ^^ 1. de ce sa stric atmosfera din clan ca esti tu r@tax3s si imatur ? oO 2. daca ma bati la pvp nu inseamna ca imi bati raidu lol, pacat ca esti incuiat si nu ai vazut filme in care 1 party de arcasi bat un party de magi, si daca tu imi faci un rb doar cu 1 party de arcasi ... toata stima, pana atunci , buzz off :right: Quote
UsaBoy91 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 poate sa-mi zica cineva daca se mai face server de LINEAGE 2? pe linkmania? Quote
Lasher_ro Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nu se face server de Lineage 2 pe linkmania ... pentru a mia oara.@lash ce mai e pe supreme?Muta datacenteru. Off 2-5 zile. Quote
CryNow Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Nu se face server de Lineage 2 pe linkmania ... pentru a mia oara.sincer e f bine pentru ca mai mult ca sigur s-ar ajunge ca tigania care e la MU, server total lasat in paragina + jucatori ... ce lasa de dorit ;)IVERSON: ti-am scos block-u, sa-mi dai pm sa-mi aduci ring-u de BO Quote
MisterDevil Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 pune`i mai block`u la loc ... ca plange fara el Quote
Iverson Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 niciodata sa nu iei sps la rbp ca mori da ? http://img413.imageshack.us/my.php?image=boss1ge7.jpg http://img161.imageshack.us/my.php?image=boss3lb0.jpg of of l`am batut cu 3 nukeri P.S. eram party 60-64 si raidu e 63 din cate imi aduc aminte.. Quote
Shade Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 1. de ce sa stric atmosfera din clan ca esti tu r@tax3s si imatur ? oO2. daca ma bati la pvp nu inseamna ca imi bati raidu lol, pacat ca esti incuiat si nu ai vazut filme in care 1 party de arcasi bat un party de magi, si daca tu imi faci un rb doar cu 1 party de arcasi ... toata stima, pana atunci , buzz off :right:se poate... pe rift boss il faci si cu un party de xp (cu spoiler) Quote
CryNow Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 da ... adevaru' e ca rb-u ala e greu tare, nush daca mai am print dar ma uit, rb-u ala l-am facut pe cand eram 5x ... si toti eram 5x, alege altu :crybaby: btw,ca ,chestie, tu acu incerci sa-mi demonstrezi ca poti sa fi mai bun ca mine ? bv tie, succes inainte, o-i fi tu bun, dar pacat ca nu esti cautat .. decat de cei ca tine [auch] ps: humiliation ... uite acolo echipamente homu'uri fara OE, toti lvl max 58 ... da GG esti bun, si asta ca sa nu mai zic, ca atunci cand eu il farmam pe gorgolos tu te jucai mu, nvm nvm , pacat ca nu-ti pot da ignore, fadetoblack pe forum http://img162.imageshack.us/my.php?image=shot00084yc8.jpg ca sa nu zic ca nu am avut nici bd ESTI UN ZEU, ce sa mai, TOATA STIMA [not] shade : excepntand anakazelii unde poti creste lvl la crystale [68,78] Quote
Lasher_ro Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Lol, va intreceti in cine face mai bine raids ... that's weak. Macar de va intreceati cine ia dropuri mai bune ... Quote