Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ia zi tu mie cum devii "Hero"

Aducand o subclasa la 75, facand questul de noblesse si participand la Grand Olympiad... ofc nu exista asa ceva pe extreme.

btw pe extreme parca erau quest items in shop, de ce mai faci quests?

Posted

http://img209.imageshack.us/img209/4522/shot000770fh.jpg <- necro stats cu empower lvl 1 doar .. oare cu greater empower+zubei set(10% m.atk) la cat ajunge?:-? greater empower da 65% parca mai mult + inca 10% .. wow .. cam mare nu? smile.gif

din cate am vazut .. in c4 necro o sa fie cel mai tare

cateva skilluri wink.gif (new class SoulTaker)

Dark Vortex - While launching a dark magic attack, it absorbs HP, instantly decreases the enemy’s resistance to dark attack and decreases MP continuously. Over-hit is possible. Power 139. (ceva gen mass vampiric claw cred..)

Curse of Doom - Temporarily prevent the use of enemy's physical skills and magic. (like pwnage)

Curse of Abyss - Scade p.def,m.atk,evasion,casting speed

Mass Warrior Bane & Mass Mage Bane - debuffs ptr speed, attack speed, casting speed , m.atk

Arcane Power - Mareste m.atk

wtf .. iz like the best char on l2 smile.gif i love him biggrin.gif

PS: sa vbim si de noblesse skills wink.gif

Harmony of Noblesse - This Noblesse skill combines the energy of 4 individual Wizards (Sorcerer, Spellsinger, and Spellhowler). The energy of each individual must be received consecutively in intervals of 5 seconds or less regardless of type or order, and the skill must be used within 5 seconds of receiving the energy of the 4th individual. It is a non-elemental magic attack with twice the potency of Elemental Assault.

Symphony of Noblesse - This Noblesse skill combines the energy of 8 individual Wizards (Sorcerer, Spellsinger, and Spellhowler). The energy of each individual must be received consecutively in intervals of 5 seconds or less regardless of type or order, and the skill must be used within 5 seconds of receiving the energy of the 8th individual. It is a non-elemental magic attack with four times the potency of Elemental Assault.

like wtf biggrin.gif ce belea cred k arata .. si cred k are si un dmg de` help.gifhelp.gifhelp.gif direct

Posted

Pai mah ... tu ai level 80 si nu ai si tu un informer sau prima guide in care sa te holbezi dupa indicatii pt questuri ? biggrin.gif

Da, pe extreme sunt iteme de class change in shop, dar doar pt al doilea parca si pentru primul doar alea care nu merg. Doar ca daca nu cunosti pe cineva sa te ajute, si joci pe 7x, e cam greu sa faci un milion juma pana la lvl 40 ( defapt nu e greu ... dar in mod normal ar trebui sa iti iei si tu un best D ... )

Guest CiobiAdi
Posted

multe servere private au quest items in shop pentru 20 si 40 pentru ca iti mananca mult timp. Pe oficial e in interesul lor sa te tine mult.. doar platesti sa joci. Dar pe un server privat "du-te vino, omoara, fugi iar acolo, fugi in partea opusa, intoarce-te" fara nimic nimic dintr-un quest de rpg.. doar o lista de omorat,aceste lucruri nu au rost. Daca e server privat si are peste x5 pai nici quest nu prea au viata lunga.

also I have no fuking idea about extreme hero quest where I must receive after some Sgrade weapons or some buff critical rate +50%. all stupid asses go there with hope they gonna make lvl 80 receive a S grade and pawn lvl 50 with they god allmighty weapon. Pff. I bet you dont know how you get your subclass on l2dragon. You dont speak about official and I dont have the obligation to know each and everyone private server methode of creating noobs. see ya buddy.

Posted

O sa pun mai tarziu un link pt c3 informer... acum sunt in joc smile.gif

oare cu greater empower+zubei set

Cel mai mare matk il ai cu Nightmare Robe. Daca nu e nightmare robe, Demon set (de C) iti da matk tot mai mare.

wtf .. iz like the best char on l2

Neah... smile.gif Uita-te si la celelalte clase. Am vazut SH cu 4k matk cu staff de S +0 si buffs noi pe C4 PTS... ala rupe

Si la skillurile alea de noblesse... iti tre OPT seeduri ca sa le dai... si le faci foarte greu. Nu sunt indicate decat la raid bossi.

@CiobiAdi: sunt putin diverse questurile de class change... vezi la buffer.

Guest Hahalera
Posted

Lineage 2 C4 a fost lansat doamnelor si domnilor... Lieange 2 C4 (oare asta a asteptat VRazvan?)

Apropo are 2GB. 13.gif

Posted

Lineage 2 C4 a fost lansat doamnelor si domnilor... Lieange 2 C4 (oare asta a asteptat VRazvan?)

Apropo are 2GB. 13.gif

Ala e kitul... instalat are vreo 4 GB.

Clientul de C4 puteai sa-l iei de mult... pentru Public Test Server.

Si faza cu vRazvan... se vede cate stii tu despre servere private de l2...

Posted

am downloadat lineage 2 C 4 de pe siteul lineage2.com si cand dau extract la arhiva imi zice : "Arhiva este intr-un format necunoscut sau este defecta"

zicetimi ce e de facut : ce versiune de winrar imi trb. sau ceva de genu asta ..

pls help help.gifhelp.gifhelp.gif

P.S:voi pe ce servere jucati si de unde iau patchuri ? dontknow.gif

Posted

LInkmania promite de nu shtiu cate luni ca va face un server linege si nu se tine de cuvant!!!CE e asa greu sa faceti un server de lineage ma?!!A da a aparut versiune C4 oficiala si e full o gasitit pe www.lineage2.com

Posted

Download incomplet?

N-ai cea mai noua versiune de winrar?

Pot fi 1000 de motive...

downloadul este 100 % complet

am downloadat atat cat este si pe site.

Daca cineva de aici a instalat jocul Lineage2 C4 in calculator il rog sa posteze aici si sa-mi zica ce versiune de winrar aare sau eu shtiu ,tot ce a avut el ca sa-l poata dezarhiva si instala

Guest dream08
Posted

Altu care vorbeste fara sa stie...

ai mai taci din gura..stii la fel de bine ca si mine , de cand e postul asta , in timpul asta si nagasaky isi facea server.

Posted

ce nu intelegeti , serveru se poate face in 2 zile , DAR SERVERUL IN SINE E FOARTE SCUMP , si ptr ca RDS nici corn cu lapte nu mi-ar cumpara , mai este de asteptat pana se cumpara server, sau vreti voi sa donati un server de 70 ,80 de mill?

Posted

Deci SHADE... iara ajung la aceasi chestie. Ia zi atotstiutorule si noua muritorilor de rand , prosti cum suntem de te doare capul... Cum se face server? Ca si asa suntem asa de prosti ca... vai de capul si de zilele noastre.

Posted

Depinde si de care .. daca o sa fie l2j se "face" repede, dar dupa muncesti sa ii repari buguri de te doare capul, iar daca e modded c1 ... nu stiu cat de mult ia sa il "faci", dar tot trebuie sa muncesti sa ii bagi chestiile din c2/c3 ( catacombe, raizi, skilluri, locatii, mobi ... ).

Si una e sa anunti ca "o sa fie", si alta e sa si incepi sa lucrezi la el. De exemplu, test serverul de c3 de pe l2w a tinut vreo 3 luni ... cel closed, ca open a tinut mai putin ( zic din ce imi aduc aminte, s-ar putea sa nu fiu chiar exact la faza asta biggrin.gif )

Posted

ce nu intelegeti , serveru se poate face in 2 zile , DAR SERVERUL IN SINE E FOARTE SCUMP , si ptr ca RDS nici corn cu lapte nu mi-ar cumpara , mai este de asteptat pana se cumpara server, sau vreti voi sa donati un server de 70 ,80 de mill?

80 milioane un server?Wow...

Guest dream08
Posted

nu , nu se poate in face 2 zile

...masina in sine , nush daca ar costa chiar 80 de milioane ca sa-u ieftinit mult de tot componentele

...cat despre banda de net , doh ,rds is an isp , right?biggrin.gif