Lasher_ro Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 From Mircea Radu ROFLMAO.E scam IMO ... iti cere sa-ti trimiti, printre altele, pass-ul la un mail. Quote
Raul Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Mircea Radu FTW! :D nu stie cum sa va ademeneasca la Din Dragoste Quote
Th3ogrim Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 lol cry ... pt ce te obosesti cu iversonu asta ? @iverson .. mai e un bd care sufera dupa nimicuri ... mameel .. cred ca o sa te intelegi bine cu el cuiros ce clan "cu war" te va lua Mai exista DeLuXe? Quote
Iverson Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 da clanul vietii dar tu ce mai faci method ? mai suferi pt critu ala ? inca esti suparat pe mine ?( nu ma agit pt nimicuri insa nu suport sa merg la raid si sa nu obtin item full ( principiu de WoW`ist ) Quote
Th3ogrim Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Eu nu sufar frate ptr tine special.....am zis si ma repet...nu halesc lumea care se baga aiurea cand e vorba de war....tu fiind clanless si te`ai bagat....a doua la mana...nu prea imi place nici felul cum te adresezi...stii e vorba aia "ne`am imprietenit prea repede"!Cu CryNow si cu devil m`am intalnit in joc si au vorbit mereu cu bun simt de aia ii respect si ii voi respecta! Quote
Guest verbal-MU Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Am auzit ca e marfa jocu dar am auzit ca are controale multe si daca e sa imi ziceti un server marfa gratuit si sa imi ziceti si controalele daca nu va supara. Quote
bullet13 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 jocul e bun .. chiar recomandabilba, tu ce dracu' ai facut"? ca ai disparut asa deodata o.O. nici io n-am mai intrat cine stie ce in ultima perioada, dar asa ca chestie Quote
Daedalus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Am auzit ca e marfa jocu dar am auzit ca are controale multe si daca e sa imi ziceti un server marfa gratuit si sa imi ziceti si controalele daca nu va supara.Cum adica controalele? Joci cu mouse-ul, asta vrei sa stii? Ai si shortcut-uri, macros, etc.Asta mi-a adus aminte. Vreau sa fac un macro, de exemplu sa folosesc un item sa zicem pe enter. Cum s-ar face asa ceva? Am reusit doar macro-text. Quote
Iverson Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 eu is foarte sociabil (asa imi zic prietenii irl) dar la un moment dat ajung sa stresez daca nu obtin ce vreau asa ca asta e :-W Quote
Daedalus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Bine, mersi da' eu tot n-am inteles cum fac macro. Quote
CryNow Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 nici eu nu stiu :rofl1: desi mi-ar prinde bine Quote
MisterDevil Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 mai multe detalii despre macro aici :http://forum.lineage.ro/index.php?topic=3921.0 bullet ... am facut si eu ce am putut :) ( crafter + spoiler ) :) Quote
Lasher_ro Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nu poti sa-l faci sa faca ceva pe ce buton vrei tu ... macrou e un shortcut ... il pui pe quickbar.Ii dai un nume si pui cate comenzi vrei ... daca vrei delay intre ele ( daca le pui pe toate deodata uneori nu merge, sau merge aiurea ), pui un /delay xx intre comenzi ... delay-ul e in secunde. Uneori merge si 0.x ( mai putin de o secunda ), dar nu la toate. No idea why. Quote
Daedalus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ok, si de ce zicea nu stiu cine ca nu stiu care apasa mai mult pe enter (healing pot) in loc sa faca mai mult pvp!? Enter e heal pot? Quote
Iverson Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 teoretic nu insa poti binda din windows ca f12 sa fie MOUSE5 ( sau orice buton secundar de pe mouse ) si in joc pui pe f12 portiunile de cpdeci mult mai la indemana e sa apesi 1 click pe mouse decat 12 ( cel putin pt mine ) asa posibil e facut si cu heal pots :) Quote
Lasher_ro Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Pacat ca toate butoanele de la mouse au un rol important in l2 ( ma rog, cel putin cele normale :D ) Quote
MisterDevil Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 lol ... va trebuie un deget in plus cumva pentru l2 ? :) Quote
Daedalus Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ok, ar sti careva cum dau bind? Chiar interesant. Pe F12 eu am take screenshot. Si nu-i gasesc alt loc. Quote
Guest razvypp Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 www.gamesempire.ro/lineage/ l2 interlude server HIGH RATE Quote
Guest FlubbER- Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 portiunilese cheama potiuni, nu portiuni rofl@verbal : daca vrei un server de lineage pe care sa joci cu adevarat (asta implica mult timp, multa rabdare..etc) -> dex ftwdaca vrei un server unde doar sa te distrezi .. incearca unu cu rata mare .. (desi nu-ti recomand)ps: daca esti incepator si incepi sa joci pe un srv din asta cu rate mari .. n`o sa intelegi nimic.. Quote
Iverson Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 da si ? spun portiune nu potiune . suna latineste potiune si este 1 cuvant latin. eu sunt roman eu zic portiune (chiar daca inseamna o parte , o bucata )WTT for dual kesh +4 Quote