Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@ Shade: pot sa aflu pe dex user si pass chiar daca nu le mai stiu? am/aveam un cont de anu trecut pe dex cu un SH de 41 :D

user nu, pass da

exista "forgot pass" pe site.

Posted

LoL Devile pt ce naiba mi-ai dat ma ignore . Nici nu stiu de ce esti suparat pe mine :crybaby: . Nu e vina mea ca ea face criza de gelozie <_< . Nu stiam ca reactioneaza asa scuze . Chiar nu stiam .

Posted

bravo man ... eu stau si cu dual box si cu tren in spate si cu lag si nu`mi lipsea decat sa-mi stea pe cap nushce pretena de-a ta ca n`ai luat`o in party

:rofl1:

methodm u don't like telenovelas =((

Posted

Pai si ce vina am eu fratelo pe bune acum :( . Trebuia doar sa ii dai ei ignore nu mie . Eu de unde sa stiu ca aveai treaba :)) . Ai mai luato si tu cu faza aia cu "I-ai descoperit amantele" si frate sa vezi ce gelozie o apucase :)) . Apai dracu ma mai dai si de gol xD

Posted

Salut !

Postez in speranta ca aici voi gasi o solutie pentru ca am cautat si citit dar fara rezultat. :)

Este vorba de partea a 2-a a questului nobless si mai exact despre unicornul din Valley of Saints care ar fi trebuit sa invie dupa ce vorbesc cu fiecare piatra care il inconjoara si isi iau cate un orb pe care l-am obtinut de la monstrii de quest din acea pestera. Problema e ca unicornul dispare dar acea printesa nu apare... Vre-o solutie ? :) Tnx!

Posted

=)) cand esti mort ( deoarece apesi mai des enter decat f6( hp pot ) inconjurat de mobi cu 0.1% hp ramas .... e cam dramatica treaba :) )

And how the bloody hell could I know? :blink:

Posted

ce parere aveti in ceea ce zic acu: sa pun pe bd + dye :

dye :

+4 str -4con

+4 dex -4con

+4wit -4men

set : majestic heavy -> p.atk 4% , accuraty +3 si stun rezist

arma: carnage,soulbow

Eu zic ca asa ar merge foarte tare si la pvp si la pve + ca iau stun la greu si acu.

rog a nu se afirma pers care o sa inceapa cu ceva de genu : hahaha noobule nu e bine asa deal ?

Posted

dye :

+4 str -4con

+4 dex -4con

+4wit -4men

Eu zic ca asa ar merge foarte tare si la pvp si la pve + ca iau stun la greu si acu.

rog a nu se afirma pers care o sa inceapa cu ceva de genu : hahaha noobule nu e bine asa deal ?

eu as opta pentru tallum set...acuma tu pui ce doresti

Posted

dye :

+4 str -4con

+4 dex -4con

+4wit -4men

1) +str e suficient, n-are sens si +dex. (+5str-5con would be fine)

2) nu poti sa te joci cu MEN la fighters classes, si oricum ar fi stupid sa scazi MEN la un BD

si imo maje > tallum.

la pve nu prea merge arc, ramai fara MP instant. dar e bun la pvp :)

@Sabin in mod normal, dupa ce ai strans 4 orb-uri si ai deschis toate sealurile, printesa ar trebui sa apara (dupa ce vorbesti si cu unicornu'vietii)

Posted

N-are rost +dex, si as merge pe tallum.

Funniest screw-up i've ever seen :D

http://img519.imageshack.us/img519/5883/shot00000rm5.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/8120/shot00001ey7.jpg

Dwarf invasion capata un nou inteles xD

Posted

+dex attack speed + crit rate ca de asta sufera bd`ul :|

de aia da bine bd cu draconic+focus ^^

cred ca ar ajunge doar 2 simboluri:

+4 str -4 con si +4 dex -4con

si daca scad din con e mai bun majestic decat tallum :| ( dar ies mult mai scump in plm X( )