Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

poate ai creste mai usor dar eu sincer nu joc 6ore + sa produc ca tine :| de aia mi`e greu fara clan pt ca eu nu suport sa bat solo fara sa vb cu cineva

LE : creca ii pare rau lui devil ca nu mai joaca insa dupa titlul : Gamer at Work.... posibil sa fi jucat (intr`un anumit procent ) pt a vedea cum este jocul :)

Posted

http://img505.imageshack.us/my.php?image=52284290na3.jpg

Pvp, Crynow? :P

ai plecat de pe dex pt asta :( ?

q pt recipe de S de la ce lvl si de unde le iau ?

low pk, right ?

http://img232.imageshack.us/my.php?image=shot00343wf7.jpg shade imi lasi si mie un mail unde pot sa o trimir ?

Posted

Satul de incompetenti si putina activitate din partea clanelor/aliantelor in care am fost pana acum, anunt ca a luat nastere un nou clan ( my clan ) : PowerGaming , deja membra a aliantei Party Lookingfor Mages.

Daca inca sunt jucatori care nu au inteles rostul acestui post ... va explic acum : RECRUTEZ, de la "Humans" mari si urati pana la dorfi mici si ghebosi... DOAR jucatori activi ( minim 6 ore pe zi )

NU recrutez jucatori care : "au o viata", nu pot juca ca le-a murit cinestie ce ruda, le-a nascut caintele sau stiu eu ce, Iversoni, sau oameni care cred ca "clan = iteme moka".

Momentan sunt mic si am banii la FNI ... o zi buna si nu uitati : Viitorul suna bine ! :>

Posted

fix asa era :) ... iti citez exact cum era : "te ajut sa le faci" > nici pe departe "iti fac eu set maj+3" si ciudat e ca ti-am facut set maj

"nasol" ... cred ca erau si cateva +3

nu cred ca am scris vre`o undeva ca ti-a dati tie vre`un clan iteme o.O

daca e sa primesti doar pk ... dar ala vine sigur :> ( NC(peasant) fan ce esti )