Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Frumos :) . Asta vroiam sa stiu . Nu te mai enerva asa . Stiu ca e greu sa fi GM dar totusi daca ai luat aceasta responsabilitate trebuie sa ai si rabdare . Si e normal ca lumea sa iti puna intrebari repetate legate de acelasi subiect mai ales ca este un subiect destul de "fierbinte" , nu? Si apropo de pusul IT-ului. Nu mai exista acel risc sa va fie inchis serverul? Imi amintesc ca ai spus tu sau Catalin o data ca va poate inchide server daca rulati aceasi versiune de L2 ca oficialul si tocmai de acea folositi versiunea C4 . Am inteles eu gresit sau... s-a modificat ceva?

Posted

Parca zicea odata Shade ca NCS nu are autoritate in Romania. Si da, tin minte ca tot el a zis ca daca nu rulam aceeasi versiune nu are ce sa ne faca. Rezulta ca daca DEX are C5, NCS poate doar sa le fluiere la ureche.

Posted

Parca zicea odata Shade ca NCS nu are autoritate in Romania. Si da, tin minte ca tot el a zis ca daca nu rulam aceeasi versiune nu are ce sa ne faca. Rezulta ca daca DEX are C5, NCS poate doar sa le fluiere la ureche.

cbp maxim 17k

o ore ... in conditiile in care pretul la manor in gludio ... ma astept sa scada ... pana pe la 30-33k

sop .. minim 40k :P

Posted

Well sop minim 40k e veste buna. O.ore 30k e foarte bine... Dar cbp 17k chiar mi-ai distrus chefu. Adica un a.bone a decazut la 1.7k? La un moment dat cbp se dadea cu 30-25k. Ia zi... Pocf? Zi-mi ca e macar 800a. :(

Posted

Stiu ca e greu sa fi GM dar totusi daca ai luat aceasta responsabilitate trebuie sa ai si rabdare

Phoa. A vorbit sensei-ul. :lol:

Serverul nu va fi inchis... asta e tot ce va pot spune.

Posted

Si cam asa incepe o zi proasta ...

.... ce bine ar prinde un rollback acum :/

pfff si u devilosule la cel mai ghinionist crafter te`ai dus :))..sa`l intrebi pe MethodM cate arme sau pierdut la Ciresica :comp2:

Posted

pfff si u devilosule la cel mai ghinionist crafter te`ai dus :))..sa`l intrebi pe MethodM cate arme sau pierdut la Ciresica :comp2:

si eu 2 maj earrings :comp1:

crafteru cursed ... mi-a craftat 1 inel 1 cercel si 1 necklace :->

Posted

Cu acest post pot sa anunt fericit ca am trecut prin L2.

Realizari :

Tinta principala : http://img61.imageshack.us/my.php?image=yeyqc1.jpg

- 3rd class

- subclass

- socializare ( NC / ET )

- fun fun fun

- mai mult sau mai putin pvp

Concluzii :

- a fost fun

- multi au uitat de unde au plecat

Alte constatari .... IVERSON esti un IVERSON prea mare ca sa te mai bag in seama, ignore`ul l-ai luat pe drept pentru ca pur si simplu de fiecare data cand aveai ceva de zis incepeai cu "wa co*ie .... ma poti ajuta / am nevoie / muhahahaha am facut rost de "

A fost fun iar acum sws`u face dlvl pana la lvl 6.

Posted

poti sa ma injuri sa`ti bati joc de mine sa zici ce vrei tu iti dau totala dreptate pt faptu ca am vb cu tine cum vb cu copkii mei de la scoala chiar daca diferenta dintre varstele noastre este de cca. 10 ani insa pe de alta parte nu ai cum nega faptu ca te`am ajutat de aia vroiam sa ma ajuti nu din alt motiv nu am nevoie de nimic moca din partea ta

LE: si mi se parea si logic sa iti cer atat timp cat is solo (clan less) si singurele mele "venituri" substantiale s`au dus la tine

Posted (edited)

a ... devil ... parasesti comunitatea dex ? :/ [that'll be sad .... ]

sa fiu sincer ... si eu am crescut mai bine clanless decat cu clan, chiar daca nu am fost in nc/et, clanless = nu ai nici o treaba daca esti baiat de treaba, clan pe la 74 ;)

le: si m-am gandit ... sincer chiar ar fi pacat sa-ti bati joc de atatea ore ... mai bine il lasi acolo lvl 77 sau cat e ... si sa fi mandru de ce ai realizat ... decat sa ajungi la lvl 6 :/ ... my point of view

vsAll in continuare tind ca e ... best ally dar vad ca si rip-u a revenit serios ceea ce e bine, vreau sa vat batai intre et/nc/vsAll si de ce nu deusEx daca mai strang oameni buni ... pt "marile" orase

alt edit: devile iti dau pk daca te vad, de ce te lasi ??? ce motiv :/ nu inteleg :| atata munca .. pfoa :error: , anyway ms de ajutorul dat

Edited by CryNow