Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Tu esti treaz la ora aia si nu dai un buzz ma?:))

OT: Eu unul nu prea il am la inima pe glad ci prefer mai mult un DA!Problema la DA e ca spre deosebiore de glad creste mai greu imo.....gladul are loc la party-uri de DD in schimb DA`ul e cautat mai mult ptr tankat rburi!Da stiu gladul are mult mai multe skilluri ofensive decat DA`ul.....dar acuma depinde de fiecare cum stie sa joace :)

Posted

Tu esti treaz la ora aia si nu dai un buzz ma?:))

OT: Eu unul nu prea il am la inima pe glad ci prefer mai mult un DA!Problema la DA e ca spre deosebiore de glad creste mai greu imo.....gladul are loc la party-uri de DD in schimb DA`ul e cautat mai mult ptr tankat rburi!Da stiu gladul are mult mai multe skilluri ofensive decat DA`ul.....dar acuma depinde de fiecare cum stie sa joace :)

de unde sa jtiu ma ca ejti si u treaz...oricum ma bagai la culcare si ma trezii mai acuma 10 min pana sa postez....in fine DA e bun dar cum zicea si IDOLUL MEU NR 1 RUOC......glad>all :rofl1:

Guest FlubbER-
Posted

nu ca NC se organizeaza din nou.. 5 clanuri si se pregatesc sa sparga ^^

dar totusi ce e cu caii din vsall astia cum naiba so facut toti hero :))

cand ET/NC faceam baium/anthie/alti rb importanti ..

vsAll erau in oly :)

Posted

cand ET/NC faceam baium/anthie/alti rb importanti ..

vsAll erau in oly :)

baieti destepti :right: asa cand et si nc o sa se bata in olly ei o sa bata rb

simply clever

Guest FlubbER-
Posted

baieti destepti :right: asa cand et si nc o sa se bata in olly ei o sa bata rb

simply clever

n`o sa lese NC/ET niciodata baium/anthy..

Posted

asta pe c5 si interlude ca pe c4 mai greu sa tragi de la distantza...ca la cat sunt de tari nukeri nu prea ai sanse.

pe c4 esti atat de slow incat sansele de melee in open field vs archers/mages = 0

Posted

Shade any news about C5 or Interlude upgrade?

esti

al

239482938293884932849239482938849328492394829388493284923948293-lea om care intreaba asta.

M-AM SATURAT

Posted

bad bad rollback :<

facusem set dc robe si som+acu. nici nu mai stiu cum le facusem :)

partea si mai tare e ca roll-back-u' e fix dupa ce-am spart som-u' la +4. well, at least it wasn't wipe

Posted

pe c4 esti atat de slow incat sansele de melee in open field vs archers/mages = 0

pacat ca nu e si War Frenzy pe c4 ca poate nu ar fi chiar aja de lame gladu....

Posted

ce am pierdut :

nm heavy / 2 toi bp 5

2 lvl

ce am castigat:

sov care l-am spart duminica

sincer ... pt mine e bine de acest roll-back :D 2 lvl'e e ok ... 70kk pierdute ... sux :)

Posted

e bun pt cei cu conturile sparte ... :) sau care au spart iteme ... in rest .. pentru omuleti grijulii ca mine :))

depresie mare pe server ... cu toate ca antharas e on de ieri .. nimeni nu are chef sa`l faca:<

Posted

Nu am mai intrat de ceva timp pe srv ca m`am luat cu alte jocuri....dar mi`a spus un preten ca e jale mare pe dex...ce sa intamplat?

Posted

Nagasaky' date='Jun 6 2007, 20:20' post='2007414']

Mwell Shade daca vedeti ca lumea e interesata de ce nu puneti undeva pe site si sa stie lumea si scapati? Eu nu am de unde sa stiu .

man nu vreau sa ii iau partea lui Shade..dar scrie pe forum....atunci cand se va baga c5 sau c6 se va anuntza cu cateva zile inainte....daca nu vezi nik pr forum inseamna ca inca nu il baga curand :)

Posted

Yeah stiu dar totusi... ma gandeam ca au o data aproximativa or something. Si intrebarea nu era neaparat cand . Ci daca mai au de gand sa bage C5 sau fac un pas si sar direct la Interlude?