Iverson Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 fod la vampiri (cam pe langa cursed village) > sps lvl 76 vortex + solar = 55k exp ( e adevarat cu over-hit) si ies si banuti de acolo :)LE: ketra si varka mergi cu party... nu vezi ca lumea zice : LFP ketra,varka Quote
bullet13 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 LE: ketra si varka mergi cu party... nu vezi ca lumea zice : LFP ketra,varkaor zice ca or fi support si n-or putea sa bata singuri :) Quote
Smiter Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Am si eu o intrebare mai de noob...ce dyes pun pe gladiator? Quote
Guest JDwag Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Baietzi spunetzimi shi mie va rog un server de c5 sau interlude cu rata de vreo 10-20x shi sa fie populat(imi plac pvp-urile:) ).Dak are shi l2walker allowed e shi mai bine pt buffe.Multzumesc anticipat! Quote
Kull Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kull sper ca imi dai si mie adena aia inapoi ...:rofl1:la siege urile de weekend ul asta voi mai intra...dupa care bbye Supremestai flex..ca am ce trebuie sa ti dau :D Quote
Daedalus Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ok, ma refeream la farmat adena. Adica easy to kill - much adena. Quote
Thora! Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ok, ma refeream la farmat adena. Adica easy to kill - much adena. In Varka/Ketra se poate solo, dar nu e chiar easy.Imo, daca vrei sa farmezi adena, adica sa iei dublu decat consumi:- solo in VoS daca esti mag- duo, aoe in GC la Yintzu si BeastLord- trio aoe in Ancient Battleground- mai merge duo aoe in catacombe la mobii care sunt aggro, care dau adena, fragmente si blankscrolls (daca le aduni ca valoare pe toate cred ca e cea mai buna varianta). Quote
Shade Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Am si eu o intrebare mai de noob...ce dyes pun pe gladiator?ce lvl? Quote
M0ha Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Am si eu o intrebare mai de noob...ce dyes pun pe gladiator?+4str-4con de inceput cred ca e de ajuns Quote
Shade Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 65 :D and going up :)Depinde de setup. Daca esti dex freak poti sa incerci +2 dex -3 con/+3dex -3 con (sunt mai ieftine ca +4 -4 si +1 -1, si tot acelasi rezultat e) si doom light armor. Nu te astepta la cine stie ce in pvp, dar e bun la mobi.Daca esti ca mine, o sa vrei +4 str -4 con sau +3 str -3 con/+2str -2 con, bw heavy. Fara +dex... pentru mine carry weight > dex :PDaca in schimb vrei sa fii glass cannon, +5 str +4 dex -9 con +bw heavy, dual sls*tsurugi e alegerea perfecta. O sa fii cam varza in pvp dar o sa faci lvl ceva mai repede. Poti sa incerci sls*sls daca iti plac mai mult cum arata... sunt un pic mai slabe la +4 (cand iei SA pentru ele) dar te ajuta la questul de subclasa (in sensul ca-ti trebuie o arma best B).Armura de A e tallum heavy, nu incerca altceva. Keshanberk*keshanberk, sau daca vrei pvp poti sa incerci kesh*dama. Desi ceva imi spune ca arma de A o sa fie din questul fate's whisper de la 75, iar acolo nu poti sa-ti alegi decat kesh*kesh.Dupa 75/78 se schimba treaba. Quote
M0ha Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Depinde de setup. Daca esti dex freak poti sa incerci +2 dex -3 con/+3dex -3 con (sunt mai ieftine ca +4 -4 si +1 -1, si tot acelasi rezultat e) si doom light armor. Nu te astepta la cine stie ce in pvp, dar e bun la mobi.Daca esti ca mine, o sa vrei +4 str -4 con sau +3 str -3 con/+2str -2 con, bw heavy. Fara +dex... pentru mine carry weight > dex :PDaca in schimb vrei sa fii glass cannon, +5 str +4 dex -9 con +bw heavy, dual sls*tsurugi e alegerea perfecta. O sa fii cam varza in pvp dar o sa faci lvl ceva mai repede. Poti sa incerci sls*sls daca iti plac mai mult cum arata... sunt un pic mai slabe la +4 (cand iei SA pentru ele) dar te ajuta la questul de subclasa (in sensul ca-ti trebuie o arma best B).Armura de A e tallum heavy, nu incerca altceva. Keshanberk*keshanberk, sau daca vrei pvp poti sa incerci kesh*dama. Desi ceva imi spune ca arma de A o sa fie din questul fate's whisper de la 75, iar acolo nu poti sa-ti alegi decat kesh*kesh.Dupa 75/78 se schimba treaba.Eu am un glad pe dex 61 in doom heavy,kesh*kesh+1,dye +4str-4con si chiar sunt multzimit de el.Chiar si la pvp.Acum caut si eu tallum heavy set...am avut un majestic heavy dar nu e bun...tot ce e bun la setu ala e stun resistance...in rest e varza. Quote
Shade Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Eu am un glad pe dex 61 in doom heavy,kesh*kesh+1,dye +4str-4con si chiar sunt multzimit de el.Chiar si la pvp.Acum caut si eu tallum heavy set...am avut un majestic heavy dar nu e bun...tot ce e bun la setu ala e stun resistance...in rest e varza.da mai mult patk decat bw Quote
Daedalus Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 In Varka/Ketra se poate solo, dar nu e chiar easy.Imo, daca vrei sa farmezi adena, adica sa iei dublu decat consumi:- solo in VoS daca esti mag- duo, aoe in GC la Yintzu si BeastLord- trio aoe in Ancient Battleground- mai merge duo aoe in catacombe la mobii care sunt aggro, care dau adena, fragmente si blankscrolls (daca le aduni ca valoare pe toate cred ca e cea mai buna varianta).VoS? GC!? aoe!?!? Vorbeste mai pe romaneste te rog. :D Deci doar adena, n-am nevoie de iteme. Si sunt aw lvl 80, subclasa de pr si necro 80 ambele. Zici solo in VoS dar habar n-am ce mai e si aia.Btw, AAO, tu le ai mai bine la aw. Focus death permanent nu trebuie sa strice, dar mi se intampla sa raman fara skilluri de dat in pvp. Adica atunci cand acestea sunt in cooldown. Deci zi si mie niste smecherii. In pvp, vine spre mine dau hex si daca apuc si un power break da? Apoi ii prind un deadly blow, bluff, lethal blow, apoi: daca fuge incerc un trick, DAR daca nu fuge si da in mine ce-i fac ca ma rupe? Vicious stance si dau in el ca animalu pana prind un moment sa-i dau din nou lethal blow? Sau cum? Zi-mi si mie daca procedez incorect undeva. Quote
CryNow Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 vos= valley of saints 60-70 gc = giant cave - 60-70 aoe ... Quote
BogdaNzZ Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 cred ca se refera la area of effect spells sau ceva de genu' (noob said) Quote
Smiter Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Depinde de setup. Daca esti dex freak poti sa incerci +2 dex -3 con/+3dex -3 con (sunt mai ieftine ca +4 -4 si +1 -1, si tot acelasi rezultat e) si doom light armor. Nu te astepta la cine stie ce in pvp, dar e bun la mobi.Daca esti ca mine, o sa vrei +4 str -4 con sau +3 str -3 con/+2str -2 con, bw heavy. Fara +dex... pentru mine carry weight > dex :PDaca in schimb vrei sa fii glass cannon, +5 str +4 dex -9 con +bw heavy, dual sls*tsurugi e alegerea perfecta. O sa fii cam varza in pvp dar o sa faci lvl ceva mai repede. Poti sa incerci sls*sls daca iti plac mai mult cum arata... sunt un pic mai slabe la +4 (cand iei SA pentru ele) dar te ajuta la questul de subclasa (in sensul ca-ti trebuie o arma best B).Armura de A e tallum heavy, nu incerca altceva. Keshanberk*keshanberk, sau daca vrei pvp poti sa incerci kesh*dama. Desi ceva imi spune ca arma de A o sa fie din questul fate's whisper de la 75, iar acolo nu poti sa-ti alegi decat kesh*kesh.Dupa 75/78 se schimba treaba.Ideea e ca ma intereseaza ce dyes pun pe un glad de lvl 78 sa zicem...ca sa il fac pt pvp :D Quote
M0ha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ideea e ca ma intereseaza ce dyes pun pe un glad de lvl 78 sa zicem...ca sa il fac pt pvp :Dpe ce srv joci bro? Quote
Smiter Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pe ce srv joci bro? Sincer?...pe unde apuc...de la 1x la 10k ...si il chinui pe Deno sa se tina dupa mn...si pe kembal :D ...ne auzim p mess...poa imi dai lectii de l2 :D:D:D...ca am nevoie :rolleyes: :whistle: Quote
M0ha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 la lvl 78 un +4 con -4 str e de ajuns imoyep ai dreptate shade...mai mult nu are nevoie...pe unii ii mai vazusem si cu +4dex-4con dar nu cred ca ii vad rostu la lvl 78 :dontknow: Quote
Shade Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 da, la 78 mai mult stai si tragi la distanta, te bagi in melee doar in situatii oportune Quote
M0ha Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 asta pe c5 si interlude ca pe c4 mai greu sa tragi de la distantza...ca la cat sunt de tari nukeri nu prea ai sanse. Quote