bullet13 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Acum intreb si eu ceva. In C5 si Interlude focus death ar trebui sa aiba vreun efect? Pentru ca eu nu prea observ nimic. La fel dagger cu might mortal? Mortal strike parca-parca, mai maximizeaza damage-ul dar restul...ce l2j ziceai ca joci? :) Quote
Daedalus Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Echo. De DEX ma apuc la vara. Dar pe toate L2j-urile e asa. Si backstab eu nu-l folosesc de pe C5 in sus. Ar trebui? :blink: Same, efect aiurit, mai bine dau deadly blow. Apropo, sand bomb e bun de ceva? Cu cat ar scadea accuracy? Quote
Raul Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Daedalus echo e nerfed rau :lol: am jucat si eu si dadea in best B necro critical 8k Quote
.TripDeTrip Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Deci am o intrebare : Eu vreau sa incep caracter nou,dar nu mage,voi ce mi-ati recomanda sa aleg? Quote
Guest FlubbER- Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Sa va spun eu ceva? Crt dmg influenteaza specialele. In pvp pw e mult mai slab ca aw la damage.asta ziceam si eu ..@massakre fa-ti un dorf :right: Quote
.TripDeTrip Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Flubber nu iti bate joc de mine.Dwarful ia foaaaarte putin dmg la mobi... Quote
Kull Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 warsmith - bati usor cu mechanical golem + cand nu mai ai chef de xp..te pui in cur si caci adena :D Quote
Lasher_ro Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Flubber nu iti bate joc de mine.Dwarful ia foaaaarte putin dmg la mobi...Faci ce vrei ... te uiti eventual la descriere la diferite clase, si dupa iti alegi ...Dorf rulz ... Quote
Thora! Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Flubber nu iti bate joc de mine.Dwarful ia foaaaarte putin dmg la mobi... Pai si ce e rau ca ia putin dmg de la mobi? :blink: Cred ca ai vrut sa zici ca face putin damage, numai ca situatia se schimba putin daca o sa joci cu el.Ii pui un pole, iei un SE in spate (eventual staff cu btb) te duci in necro/cats si sa vezi cum in pve dorf >= sph, daca inmultesti dmg / mob x 8 mobi odata.Ca la pvp nu face mai nimic, este alta poveste.Daca vrei semi-mage : summoner, creste repede, farmeaza bine, nu ai nevoie neaparat de party sau cine stie ce equipment.Daca vrei fighter care sa creasca usor si sa farmeze bine : SR, warsmith, destro, warlord.Daca vrei ceva echilibrat pvp/pve : arcas, cutitar (alege unul la intamplare)Daca ai rabdare (desi din ce spui nu reiese) : tanc, buffer. Quote
Iverson Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 warlord daca vrei sa fii "unic" pt ca joaca foarte putina lume cu asa ceva :) , mie spre exemplu daca ar fi sa`mi fac subclasa as face de SK sau warlock sau blade dancer :)daca vrei o oarecare combinatie de pve+ pvp : bladedancer sau SK :) mie astea`mi plac:D Quote
Lasher_ro Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ii pui un pole, iei un SE in spate (eventual staff cu btb) te duci in necro/cats si sa vezi cum in pve dorf >= sph, daca inmultesti dmg / mob x 8 mobi odata.Deja cred ca l-ai bagat in ceata :DIar destroyer creste usor la lvl mare ... la lvl mic am inteles ca-i destul de chin.Eu o sa-mi fac sub DA sau SK ... inca nu-s decis :D Quote
bullet13 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ba ,ai fost tare ieri cu beas 36kk :rofl1:voiam sa te intreb daca sunt 2 beas siameze da' m-am razgandit Quote
CryNow Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ba ,ai fost tare ieri cu beas 36kk :rofl1:voiam sa te intreb daca sunt 2 beas siameze da' m-am razganditun beaa e 18kk oO Quote
jimmy89 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Am si eu o intreare: Banul "pe caracter"... daca este "permanent"... mai este posibil sa fie scos ?! Quote
bullet13 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 un beaa e 18kk oOno shit. pai pun si io un ead la 50kk daca e :)trebuie sa fii prost sa dai mai mult de 15 kk pe beaa si 25 pe beas ^^so far am luat beaa cu 12 si beas cu 20. si nici nu planuiesc sa incep sa dau dublu Quote
CryNow Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 no shit. pai pun si io un ead la 50kk daca e :)trebuie sa fii prost sa dai mai mult de 15 kk pe beaa si 25 pe beas ^^so far am luat beaa cu 12 si beas cu 20. si nici nu planuiesc sa incep sa dau dublubeac = 1 kk / eac = 200 kbeab = 9 kk / eab = 1 kkbeaa = 18 kk / eaa = 2.9 kkbeas = ?? kk / eas = 5.5 kktind sa cred ca le-ai luat de la oameni ce aveau nevoie de bani, ca daca bagi si iti pica un ring tate pierzi 4 X 5.5kk + 20 kk in cazu' in care e ring :lol: Quote
bullet13 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 no offence, dar nu cred ca e cineva de-aici in masura sa ma puna pe mine la punct cu preturile de pe DEX.am cumparat peste 10 beas si 7-8 beaa intr-un interval destul de scurt de timp. poate am gasit toti disperatii de pe dex :)si p.s. beab > beaa Quote
Thora! Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 beab = 9 kk / eab = 1 kk Un beab nu face mai mult de 4kk.Singurele armuri care mai sar de 10kk pe dex sunt doom heavy/light, bw tunic/breast.Pai ce sens are sa dau 20kk sa incerc sa fac doom armor +6, cand de 20kk cumpar o caciula de doom boots si eab simple si am mult mai multe sanse sa scot un item din set la +7?Iar beaa am vazut si eu la 13-14kk la vanzare. Pretul la blesseduri o sa scada atata timp cat pretul la items scade, pentru ca intre ele e legatura directa.Asa imi spunea unu' zilele trecute ca imi da bewb la 55kk, ca e pret bun fata de 60kk cat se da normal :blink: . Chestia este ca de 60kk imi iau alta valhalla (daca incerc craft o scot mult mai ieftin) si incerc oe cu ewb simple. Quote
CryNow Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 (edited) si p.s. beab > beaa a? gimme' 1 month >:P :beer: thora cati gandesc ca tine ? ) sau ... mai bine zis, oare toti jucatorii care isi permit blessed gandesc asa in perspectiva ? sau n-or fi unii care au bani si +/- 10kk nu e prb ? bewb am vazut la 20kk, bewc 10 kk, bewd 1.5 kk, bewa/bews pai da .. beaa am vazut si eu, cam 10 zile au fost enorm de multe pe piata, beas nu am vazut[cel putin pe piata], doar o singura data a picat la rb, la acelasi la care am luat si eu ;) ... si oricum la S e un risc ce nu prea merita "riscat" ... ex: sa incerci oe pe draconic gloves si sa pice :rofl1: Edited May 29, 2007 by CryNow Quote
bullet13 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 @Thora! test it first. beab sunt rare comparativ cu beaa si sunt mult mai cautate. nu prea se oboseste nimeni sa enchanteze seturi de A (jwls nici nu zic). in schimb beab sunt foarte cautate in special pentru QA ring.gaseste-mi beab la 5kk, nu 4. si-ti cumpar 10 :)@crynow majoritatea fac OE la tateossian, cele mai comune si mai usor de facut item-uri de S. cate seturi draconic ai vazut tu pe DEX? si de ce as da 35kk sa fac OE unui item de 20kk? :) Quote
CryNow Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 @Thora! test it first. beab sunt rare comparativ cu beaa si sunt mult mai cautate. nu prea se oboseste nimeni sa enchanteze seturi de A (jwls nici nu zic). in schimb beab sunt foarte cautate in special pentru QA ring. gaseste-mi beab la 5kk, nu 4. si-ti cumpar 10 :) @crynow majoritatea fac OE la tateossian, cele mai comune si mai usor de facut item-uri de S. cate seturi draconic ai vazut tu pe DEX? si de ce as da 35kk sa fac OE unui item de 20kk? :) ai da ~32 sa faci oe la draconic :right: si sunt ....cel putin in vsAll is 6 + TO si ET le: maniac iar am luat gta 3 :wub: fwck L2 Quote
bullet13 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 nu, n-as da 32kk pentru 50% sanse sa am +3 p def si 50% sanse sa pierd 32kk+5+5+5 Quote
CryNow Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 nu, n-as da 32kk pentru 50% sanse sa am +3 p def si 50% sanse sa pierd 32kk+5+5+5 tu nu :P poate altii da ... oricum mai jos de 30 nu las Quote