Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Blaidy
Posted

Pai am luat kitul de interlude 3 gb si l-am instalat iar la C5 am reinstalat si tot nu a mers.

Incerc sa ii fac update acum poate merge :|

Posted

Mortal Strike la aw, Shade. Temporarily increases your chances of making a critical strike. An equipped dagger weapon is required to use this skill. Effect 1. Lvl 58 il iei prima data. Nu critical blow de la th.

Iti dai seama ca stiu ce skill si la ce clasa e. Nu pun intrebari aiurea. Nedumerirea mea a fost:

1. De ce spui ca e pasiv daca el costa 27 mana la lvl 58?

2. De unde ai dedus tu ca critical hit, sau critical chance = critical strike? :)

Posted

Blaidy , daca e l2j ( ala de c5 ma refer, ca ala de interlude sigur e ), trebuie sa iei un system updatat inainte sa se faca trecerea la interlude, iar pt ala interlude tre updatat clientul.

Posted

Iti dai seama ca stiu ce skill si la ce clasa e. Nu pun intrebari aiurea. Nedumerirea mea a fost:

1. De ce spui ca e pasiv daca el costa 27 mana la lvl 58?

2. De unde ai dedus tu ca critical hit, sau critical chance = critical strike? :)

Nu e chiar pasiv, nu stiu ce a fost in capul meu. Intr-adevar, am zis critical chance, my mistake.

@Nagasaki, hai PM useru si parola :D, uita-te la lvl 58 primul skill.

Guest Blaidy
Posted

eh dupa ce am facut update a mers ...

btw mai am o intrebare :

Daca drop-ul e de 7x si un raid boss are sansa de drop 4,80% pe official la un bow sa zicem, pe server sansa de drop va fi de 33,60% ?

Posted

Pe DEX asa ar fi. Desi doar 19.2%.

LE: People care vor Interlude neoficial, echokinetics este in update pt Interlude. High-rate, cam buguit, dar e Interlude. Si nu prea e lag. www.echokinetics.com

Visit forum. Abia astept. :)

Posted

ive mai intra si tu in joc ... si daca mai vad odata WA ai block ...

frumoasa zi .. numai eu am putut sa cad de pe pod in drum spre anty

ive e in excursie ... nush cand apare

nice bullet

Posted

Am si io o intrebare.....eu sunt A grade acum si port Dark Crystal set...spuneti-mi si mie daca e mai bun Tallum,Majestic sau Nightmare decat asta sa stiu daca sa ma schimb sau nu...mersi :D

Posted

Pentru farming o tii cu -CON ca oricum nu iti pasa. La pvp, poti sa lasi cum e. Daca esti pw pe pvp, scade ceva con pt dex, zic eu ca merita.

Btw, cu pw mi se pare cel mai greu de farmuit, are str exagerat de mic.

Posted (edited)

Pentru farming o tii cu -CON ca oricum nu iti pasa. La pvp, poti sa lasi cum e. Daca esti pw pe pvp, scade ceva con pt dex, zic eu ca merita.

Btw, cu pw mi se pare cel mai greu de farmuit, are str exagerat de mic.

maine o sa pun niste printuri ;;) sa vezi de ce pw si nu aw :P

ps: et in dion =)) 10 sec si erau pe jos :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

iubesc evictisu .. asa mult se ataca =)))

le: grav, outcasters sa aiba castel ... noroc cu evictis si vsAll ;/

Edited by CryNow
Posted

De ce pw si nu aw? Cred ca stiu. Self buffuri? Ca ai speed mare permanent? Si Mdef mai mare, spirit barier parca. Asta inseamna ca pw ar fi un anti mage mai bun (doar cu self buffs).

Posted

De ce pw si nu aw? Cred ca stiu. Self buffuri? Ca ai speed mare permanent? Si Mdef mai mare, spirit barier parca. Asta inseamna ca pw ar fi un anti mage mai bun (doar cu self buffs).

http://img216.imageshack.us/my.php?image=shot00335xl2.jpg

http://img216.imageshack.us/my.php?image=shot00337nx4.jpg

http://img216.imageshack.us/my.php?image=shot00338vc6.jpg

http://img216.imageshack.us/my.php?image=shot00342sz0.jpg

:lol: si dif de str nu ma deranjeaza, pp powah :D si + ca un aw nu prea are sanse sa prinda un pw, chiar daca aw-u e in avgantaj la pvp :P

si acum partea sincera, pe langa alea alea, mi s-a luat de alergatu de dark elf, cand il vad pe sh'u meu deja ma apuca nervii, inca un "alergat" ca ala ... :-O, asa mai bine rad de mersu de retard al elfului :rofl1:

Guest FlubbER-
Posted

pw`u da mai des criticale .. aw da mai tare ..

aw are 6 puncte la critical power .. pw nu are nici unu .. in schimb pw are 3 puncte la critical chance ..

la un cutitar conteaza cat de tare dai nu cat de des dai .. ca nu tragi normal la pvp..

bine cele 3 puncte la critical change l-ar ajuta la farm .. da' se compenseaza cu str mic :) deci nu e bun in

nici un fel :dooh:

+ ca e arata penibil :)

Posted

:lol: si dif de str nu ma deranjeaza, pp powah :D si + ca un aw nu prea are sanse sa prinda un pw, chiar daca aw-u e in avgantaj la pvp :P

si acum partea sincera, pe langa alea alea, mi s-a luat de alergatu de dark elf, cand il vad pe sh'u meu deja ma apuca nervii, inca un "alergat" ca ala ... :-O, asa mai bine rad de mersu de retard al elfului :rofl1:

Ma rog fiecare cu argumentele lui. Dar la faza asta, th-ul ramane in urma. Tu ai speed cu 4 mai mare, da? Tu ai entangle, eu am freezing strike. Vezi unde bat? Entangle are efect mai mare, dar landing rate e ceva mai mic, cel putin in C5. Tu ai wit mai mare, eu am int mai mare in cazul asta. In fine, sa zicem. Dar sa stii ca exemplele tale nu stiu cat ede viabile sunt. Mai bine luam si partea teoretica. Eu am crit rate 220, tu ai 280 => tu ai cu 6% mai mare. Dar poate atacai mob de la spate? Asta inseamna inca aprox 10% in plus. Nu vreau sa crezi ca zic ca e o clasa naspa, dar eu am vazut oameni dezamagiti.

Acum intreb si eu ceva. In C5 si Interlude focus death ar trebui sa aiba vreun efect? Pentru ca eu nu prea observ nimic. La fel dagger cu might mortal? Mortal strike parca-parca, mai maximizeaza damage-ul dar restul...

Posted

Ma rog fiecare cu argumentele lui. Dar la faza asta, th-ul ramane in urma. Tu ai speed cu 4 mai mare, da? Tu ai entangle, eu am freezing strike. Vezi unde bat? Entangle are efect mai mare, dar landing rate e ceva mai mic, cel putin in C5. Tu ai wit mai mare, eu am int mai mare in cazul asta. In fine, sa zicem. Dar sa stii ca exemplele tale nu stiu cat ede viabile sunt. Mai bine luam si partea teoretica. Eu am crit rate 220, tu ai 280 => tu ai cu 6% mai mare. Dar poate atacai mob de la spate? Asta inseamna inca aprox 10% in plus. Nu vreau sa crezi ca zic ca e o clasa naspa, dar eu am vazut oameni dezamagiti.

Acum intreb si eu ceva. In C5 si Interlude focus death ar trebui sa aiba vreun efect? Pentru ca eu nu prea observ nimic. La fel dagger cu might mortal? Mortal strike parca-parca, mai maximizeaza damage-ul dar restul...

mi-am spart arma si l-am sters long live pw

Posted

de fiecare data cand vine vorba de care e mai bun, ajungem la "da, dar al meu e mai bun pentru ca il bate pe al tau in 1 vs 1! sac sac"

Sa va spun eu ceva? Crt dmg influenteaza specialele. In pvp pw e mult mai slab ca aw la damage. Si land rate la blows tot cam aia e (daca 9 dex nu face mare diferenta, nici 1 dex in plus nu face).

Si da, aw e somewhat mai bun in pve. De hex ati auzit?

Posted

de fiecare data cand vine vorba de care e mai bun, ajungem la "da, dar al meu e mai bun pentru ca il bate pe al tau in 1 vs 1! sac sac"

Sa va spun eu ceva? Crt dmg influenteaza specialele. In pvp pw e mult mai slab ca aw la damage. Si land rate la blows tot cam aia e (daca 9 dex nu face mare diferenta, nici 1 dex in plus nu face).

Si da, aw e somewhat mai bun in pve. De hex ati auzit?

:rofl1: da nu am zis ca nu e mai bun, citeste mai sus, eu vbream asa, ca sunt fericit de pw'u meu ... care oricum nu va creste mare, l-am facut sa strang AA si sa economisesc ceva bani ...

shade: in branded e permis pk'u ? ca am auzit niste zvonuri ... a si la ce adresa de mail trebe sa trimit o poza cu low pk ? ms