Iverson Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 + hex care daca ai root dai hex la adversari ( mass pvp - war ) Quote
bullet13 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ah da, si inca un lucru foarte important, poate da slow la enemies. Quote
Daedalus Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Huh, gata aw rocks. :lol: Human pare sa fie tipul tankerului cam in toate clasele, de fugit nu fuge. App: Crynow, aw vs pw nu prea merge. Ai si tu focus death, dar critical damage e pacatos rau. De asta m-am ferit de el. Si acum mi-am dat seama, aw si pw = much better decat th in pve. ;) LE: Bullet, nu uita de mortal strike. (stii tu, pasivul care iti da mai mult crit chance)Hmm, elfii n-au trick. In C5 veil, sand bomb si switch merg pe playeri? Quote
Aenon Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 switch merge pe playeri si pe c4 .... eu am TH si imi blestem zilele ca l-am facut:| nu tu rb (ca deh ce sa faci la un rb ??O_O ) nu tu pve calumea dar deh poti sa pui un dye mai usor scazand din -con ca are oricum viatza garla fatza de ceilalti cutzitari ^_^ Quote
AgainstAllOdds Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 switch merge pe playeri si pe c4 .... eu am TH si imi blestem zilele ca l-am facut:| nu tu rb (ca deh ce sa faci la un rb ??O_O ) nu tu pve calumea dar deh poti sa pui un dye mai usor scazand din -con ca are oricum viatza garla fatza de ceilalti cutzitari ^_^o rly :blink: Quote
CryNow Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 still AW > ceilalti cutitaridepinde de bulan ... care prinde blow'urile cele mai multe pe dex: e normal ca tu sa bati mobii si sa vina dwarfu sa dea spoil la mob si iel sa iau mats ? ca ii rupere in branded ... am dat pe putin -20 azi dreaq de polonezi infecti Quote
Kull Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 In C5 veil, sand bomb si switch merg pe playeri?numai switch merge..sand bomb nu si veil n am incercat :D Quote
Aenon Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Daca stiai raspunsul ,trebuia sa postezi de la inceput ,ca un om moral si decent ,fara sa te miri la raspunsurile celor care chiar au viata sociala. Quote
Raul Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 depinde de bulan ... care prinde blow'urile cele mai multe de fapt depinde indemanarea celui care joaca si setupu ;) Quote
Shade Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 LE: Bullet, nu uita de mortal strike. (stii tu, pasivul care iti da mai mult crit chance)What!? Quote
AgainstAllOdds Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Daca stiai raspunsul ,trebuia sa postezi de la inceput ,ca un om moral si decent ,fara sa te miri la raspunsurile celor care chiar au viata sociala.u have one? Quote
Nagasaky Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Mortal Strike isn't that thing with 1204 dmg at lvl 3? O.o Don't attack me... I'm just asking . Quote
CryNow Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 pe dex: e normal ca tu sa bati mobii si sa vina dwarfu sa dea spoil la mob si iel sa iau mats ? ca ii rupere in branded ... am dat pe putin -20 azi dreaq de polonezi infecti ciocolom )))))) wtt maj neck for maj earring +adena :s aw are str mai mare ca pw ... destul de mult, pw are critical mai mare, evasion, speed, casting, attack speed, pup yu + hp si cp mai mari Quote
Aenon Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 pe ce serv joci ?4x sps lvl 50 12x th lvl 61 spoiler lvl 40 XDpe ambele :)dex ftw Quote
AgainstAllOdds Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 more than you think pai nu prea ma gandesc la tine .. i do have my own life to think of PS : daca nu ma cunosti ,abtine`te de la comentarii aiurea ;) Quote
Daedalus Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 What!?Mortal Strike la aw, Shade. Temporarily increases your chances of making a critical strike. An equipped dagger weapon is required to use this skill. Effect 1. Lvl 58 il iei prima data. Nu critical blow de la th. Quote
Nagasaky Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Mai poate sunt eu orb nu te contrazic dar daca imi arati unde vezi tu Mortal Strike sau cum ai zis... iti dau accountul meu L2 :blink: http://lineage.pmfun.com/list/skill/c36/da...bysswalker.html Quote
Guest Blaidy Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mda ... frumoasa conversatie aveti voi aici Deci am o problema, din nou : Cand intru pe un server dau connect, intra dar cand sa selectez srv. si sa dau ok nu mai face nimic. Jocul nu se blocheaza doar ca nu mai intra in joc. Am avut problema asta pe 2 srv. C5 si pe 1 de Interlude cu rate mici Sa fie de la net ? P.S In ultimele zile netul mi-a mers groaznic iar serverele erau online si aveau vre-o 100 de jucatori pe ele deci nu e de la server. Quote
bullet13 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 nu. faci tu ceva gresit^^poate trebuie reinstalat clientu', poate trebuie updatat... Quote