Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

La lvl 53 e bine ca fac xp in Cimitir 2??

P.S. : Azi am rupt un Abyss Walker de lvl 54 :-"

ce ejti?aaa mda g@ysinger lasa ca o sa vezi ce te arde aw mai incolo...

Posted

Fratilor are cineva idee de walker care sa functioneze pe dex?

Daca da, pls pm me

:P

ty

Lol.

La lvl 53 e bine ca fac xp in Cimitir 2??

Uhm ... cimitir 2 :-?

Anyway, la lvl 53 io faceam pe la intrare Cimitir ( dinspre aden )

Guest DeathCom
Posted

Buna...

Zicet-imi si mie un server ff bun de lineage 2... un server cat mai complet ... cu cat mai multe eventuri... quest-uri... playeri si cu cat mai putin lag posibil...

Ma gandeam sa joc pe lineage.ro dar vreau sa vad si parerea voastra!

Ms!

pt orice eventualitate: mail: deathcom233@yahoo.com

Posted

Lash..ce mai e pe supreme?

au inceput astia sa faca eventuri?ati mai facut rb?war?...ca yo m am plictisit de supreme...

Au facut un event cu find the GM acum cateva zile ... boring

Rb nu, war cat de cat.

Posted

Buna...

Zicet-imi si mie un server ff bun de lineage 2... un server cat mai complet ... cu cat mai multe eventuri... quest-uri... playeri si cu cat mai putin lag posibil...

Ma gandeam sa joc pe lineage.ro dar vreau sa vad si parerea voastra!

Ms!

pt orice eventualitate: mail: deathcom233@yahoo.com

http://www.lineage.ro Pot sa zic ca este cel mai bun server pe care am jucat.

LE: Lasher, deci stii de ce evolva e un server bun? Pentru ca aici se scot cele mai tari poante. Ieri am fost la un coleg care joaca acolo, avea un sh, arata cam ca AAO doar ca parul negru... Sa vezi ce interesant: se iau vreo 3 polonezi de el zicand ca e paros. :D Si zicand ca e "full of eargem". :lol:

Posted

lol ? dar cine ar fi AAO ? nu tot 2 maini are si 2 picioare ? nu tot cu degetu mare apasa pe mouse ?

a da wow e hero... mare lucru nu zic ca nu rupe la pvp dar si el si`o ia , e el player bun dar nu trebuie sa`l luati drept Dumnezeu ( nu DA`erul )

Guest DeathCom
Posted

@cei care mi-au raspuns: Am vazut ca in xtremetop100.com serverul http://titsl2.com/ este cel mai popular... deasemenea am mai vazut si din comentariile unor filmulete de pe youtube.com ca multi recomanda http://titsl2.com/ ... Acum descarc L2 C5 ... urmeaza sa descarc patchul lor... sper ca nu voi gasi numai tate prin main... :-O ...

Mai am o intrebare.. ce este Interlude?

Posted

i got so bored ... cand sunt la scoala se omoara 70% din rb ... :/ sux, si pe dwarf .. plictis, pe sh fara acumen sa bat prosti plictis, counclusion : play more cs :D

deathcom: interlude e ultima versiune de lineage

Posted

@cei care mi-au raspuns: Am vazut ca in xtremetop100.com serverul http://titsl2.com/ este cel mai popular... deasemenea am mai vazut si din comentariile unor filmulete de pe youtube.com ca multi recomanda http://titsl2.com/ ... Acum descarc L2 C5 ... urmeaza sa descarc patchul lor... sper ca nu voi gasi numai tate prin main... :-O ...

Mai am o intrebare.. ce este Interlude?

omfg ce nume au pus ajtia la srv asta :rofl1:...death ai peste 18 ani? ....ca dupa nume cred ca e lineage pentru adultzi "tits" :rofl1:

Guest DeathCom
Posted

O intrebare: Acum descarc C5... pt a instala Interlude este necesar C5 sau am pierdut 5 ore degeaba?

Posted

O intrebare: Acum descarc C5... pt a instala Interlude este necesar C5 sau am pierdut 5 ore degeaba?

nu le`ai pierdut degeaba ca isi face el update dupa oficial....dar o sa mai astepti cam o ora acuma depinde si de calcu tau si de conexiunea la internet.

Guest DeathCom
Posted

nu le`ai pierdut degeaba ca isi face el update dupa oficial....dar o sa mai astepti cam o ora acuma depinde si de calcu tau si de conexiunea la internet.

Si daca as mai fi descarcat interlude ar mai fi trebuit sa-si faca update?

Oricum... le descarc pe amandoua... c pana mea?? sunt doar 5 - 6 gb

Posted

Forum troll ^^

Posted

lol ? dar cine ar fi AAO ? nu tot 2 maini are si 2 picioare ? nu tot cu degetu mare apasa pe mouse ?

a da wow e hero... mare lucru nu zic ca nu rupe la pvp dar si el si`o ia , e el player bun dar nu trebuie sa`l luati drept Dumnezeu ( nu DA`erul )

N-am specificat. Dark elfu lui AAO de pe DEX. :blink:

Posted

vorba lui shade you'r so iverson...