Iverson Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ive only for u : "Ai furat bara de striptease du`o inapoi urgent la martorii lui Ebola No Comment"..marfa melodiaadica ce vrei sa spui cu asta? ca sincer nu inteleg ... postezi de dragul de a face posturi ? vezi ca mai sunt sectiuni si la diverse etc... am si eu pe un calculator RDS... si am 47 ping pe dex respectiv download de pe net cu 497 kb/s ( e fiberlink sau click net - ceva de genul acesta [ pachet tv+telefon+net ] Quote
Th3ogrim Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Era un vers de la o melodie de`a lui Parazitii ma....ce te agiti asa ) Quote
BogdaNzZ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Am nevoie de putin ajutor.Tocmai am instalat L2 C5 si am vrut sa joc pe Lineage evolva.Am downloadat host, l-am pus unde trebuia, intru in joc, bag cont si pass si cand dau "Log in" nu se intampla absolut nimic.Care stie ce pot face sa rezolv?Multumesc anticipat! Quote
BogdaNzZ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ai o idee mai buna in afara de evolva dar cu xp mare? Quote
Th3ogrim Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Bine eu de fapt ziceam de evolva ca sux datorita faptului care fun server si eu sunt contra fun serverelor :P.....dar daca tie astea iti plac atunci nu te pot ajuta sry :) Quote
CryNow Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 @CryNow cry vezi ca inca mai astept helmul ala DC......daca mai imi dai si niste boots e ok ca termin setul :D hihi pai si eu de unde mai imi iau som ? , acum am club of nature +3 +acumen :( in fg la death knight dau 3 lovituri sa-i omor :( ... :beer: Quote
bullet13 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 valhalla > som. luand in considerare ca nu prea ai unde sa cresti cry si de cumparat....un som ~ 130 si un blue 12 ~ 200..nu prea merge :) Quote
Lasher_ro Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Bine eu de fapt ziceam de evolva ca sux datorita faptului care fun server si eu sunt contra fun serverelor :P.....dar daca tie astea iti plac atunci nu te pot ajuta sry :)In ce sens e fun server ? O.o@Bogdanzz - HR la evo e down cam de o luna. Ca sa te poti conecta, trebuie sa iti faci cont pe forum ( e bugged forumul, se face contul doar ca o sa iti dea page cannot be displayed cand o sa dai pe register ), te loghezi, intri la news, si e un topic denumit ceva de genul " Temp system folder bla bla ". Download that, si ar trebui sa mearga. Quote
Iverson Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mai bine homu +10 - 145kk si e som curat ;) sau ce vroiam eu.. valhalla +5 macar.. Quote
CryNow Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot00297zw2.jpgai acumenu e pe vina :lol: Quote
Iverson Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ei sa vad eu acu banii de acumen + banii de bssa ca alea costa :Xcry joaca cu pp eu ieri am facut 2 rb :) Quote
CryNow Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ei sa vad eu acu banii de acumen + banii de bssa ca alea costa :X cry joaca cu pp eu ieri am facut 2 rb :) si eu 4 azi :rofl1: bssa am 5k ... acumenu :baby: mai dureaza Quote
BogdaNzZ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Multumesc pentru raspunsuri.Eu caut un fun server sa invat cum e cu caracterele si skillurile si dupa aceea voi ramane pe un server cu xp mic. Quote
Forbidden Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Multumesc pentru raspunsuri.Eu caut un fun server sa invat cum e cu caracterele si skillurile si dupa aceea voi ramane pe un server cu xp mic.Incearca pe hopzone gasesti sigur, pentru C4 recomand pulse.ru ;)link - http://l2.hopzone.net//le acolo gasesti si pentru c5, eu unu nu am jucat pe un funserver c5 doar c4. nu difera prea multe. Quote
jimmy89 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Am si eu o intrebare: are ceva srv`ul ?Ca mie dex`ul nu`mi merge deloc bine... dar celelalte srv pe care mai joc, merge perfect. Quote
CryNow Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Am si eu o intrebare: are ceva srv`ul ?Ca mie dex`ul nu`mi merge deloc bine... dar celelalte srv pe care mai joc, merge perfect.aceeasi prb am intampinat-o si eu aseara ... dar azi a mers bine ... chiar cu dual-box Quote
Daedalus Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ha? Crynow ce departe ai ajuns. :blink: Cand te gandesti ca eu inca sunt 49. Bine, astept pana la vara... Cred ca ii dau pana la urma de tot contul varului meu... Daca vezi ca sunt pe DEX, sa stii ca nu sunt eu. Quote
CryNow Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ha? Crynow ce departe ai ajuns. :blink: Cand te gandesti ca eu inca sunt 49. Bine, astept pana la vara... Cred ca ii dau pana la urma de tot contul varului meu... Daca vezi ca sunt pe DEX, sa stii ca nu sunt eu.hmm abea am inceput greul ... so i'm not that far ;)azi mi-a stricat ceva ziua, si nu mai am chef sa joc, cum sa cada DRACONIC BOW, BOOM +5, BO JWL + 10 BSOE la drop in dion si sa le ia un dwarf ???? ala e realizat .. gata punct ! f... de treaba :comp1: Quote
Iverson Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 si ce nu le`ati ridicat ?sau doar a aruncat pe jos sa demonstreze ce are Quote
CryNow Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 si ce nu le`ati ridicat ?sau doar a aruncat pe jos sa demonstreze ce are mero l-a omorit, avea arcu, era la departare, eu eram la mama dreaq, s-a nimerit un dwarf langa el, si a luat tot :/ [ tipu facu-se pk ] Quote
Iverson Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mero l-a omorit, avea arcu, era la departare, eu eram la mama dreaq, s-a nimerit un dwarf langa el, si a luat tot :/ [ tipu facu-se pk ] omfg ) fack azi am facut -12% poarta dion - polonezi stricati la cap Quote
CryNow Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 omfg ) fack azi am facut -12% poarta dion - polonezi stricati la cap ahahaha ieri am rupt AN in prostie mero ii porova, bombele veneau din spate Quote
Guest lukas_r1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Fratilor are cineva idee de walker care sa functioneze pe dex?Daca da, pls pm me :P ty Quote