Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

trebe sa ma laud :rofl1: azi am scos 61kk :rofl1:

ps: am vazut bop cu 50kk, si pana m-am dus la stash sa iau banii l-a luat un sclav =(( 20 sec. ... omg ... luat 30kk profit PFFFFFFFFFFFFFFFF

le: shade locu 2 la contest :-?? ?

Posted

=)) o durere am ca o sa ma vanezi si daca ne intalnim... o sa flaghez ca sa nu iei karma :nanana:

o sa te las sa dai tu primu sa`ti dau niste curse... :kar:

ne vedem prin fg sau la vre`un siege...

Nu imi e tarsala sa fac karma :whistle:

Posted

trebe sa ma laud :rofl1: azi am scos 61kk :rofl1:

ps: am vazut bop cu 50kk, si pana m-am dus la stash sa iau banii l-a luat un sclav =(( 20 sec. ... omg ... luat 30kk profit PFFFFFFFFFFFFFFFF

le: shade locu 2 la contest :-?? ?

teapa :)

de ce tii banii in wh?

Posted

teapa :)

de ce tii banii in wh?

de prost :banghead: am avut tampita si retardata impresie ca ii dropez, si inca ceva, pana acum 2 sapt, cum aveam 4,5 kk cumparam tot felu de prostii care nici nu stiam la ce ma ajuta ... si sa nu mai fiu tentat .. mnoah plm :/

ive: eu cre'ca te am pe list :rofl1: sa ma uit

le: cloak de B si undergarment de B cat fac fiecare ? ms

Posted

Vrei sa spui ca nu ajungi la imaginea de log-in ?(unde iti cere username si password)

/le te-ai uitat la cerintele minime, ai configuratia necesara pentru a rula jocul ?

ai instalat directx 9.0 ?

Posted

Eu mi am scos direct C5 si fac update spre Interlude si am facut deja de 2 ori....

Cand dau starta imi apare imaginea aia si dupaia dispare si nu intra in joc :blink:

PS:La prietenu meu i-a mers si de la mn avea jocu.....

Posted

Eu mi am scos direct C5 si fac update spre Interlude si am facut deja de 2 ori....

Cand dau starta imi apare imaginea aia si dupaia dispare si nu intra in joc :blink:

PS:La prietenu meu i-a mers si de la mn avea jocu.....

Chiar nu am nici o idee... incearca sa dezinstalezi c5, sa stergi tot ce ramane, si sa mai instalezi inca odata, si iar update spre Interlude... altceva nu stiu ce sa zic

Posted

si cand ma gandesc ca puteam merge la raidu ala numai ca ruptul/a de moon wish zicea ca nu 65+ de parca nu ar fia celeasi skille ca al 64 ce idioata.. app tot la raidu ala am luat dc shield nu? :))

Posted

si cand ma gandesc ca puteam merge la raidu ala numai ca ruptul/a de moon wish zicea ca nu 65+ de parca nu ar fia celeasi skille ca al 64 ce idioata.. app tot la raidu ala am luat dc shield nu? :))

afirmative :)

naga ms

le: ive, de unde ai luat chestia aia cu, culorile ? :D