CryNow Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 trebe sa ma laud :rofl1: azi am scos 61kk :rofl1: ps: am vazut bop cu 50kk, si pana m-am dus la stash sa iau banii l-a luat un sclav 20 sec. ... omg ... luat 30kk profit PFFFFFFFFFFFFFFFF le: shade locu 2 la contest ? Quote
Iverson Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 tre sa ma laud mi`o iesit maj ring cry da`mi id de msg pe privat te tai p.s. cry - bani nu cad de pe tine daca mori Quote
Th3ogrim Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 o durere am ca o sa ma vanezi si daca ne intalnim... o sa flaghez ca sa nu iei karma :nanana: o sa te las sa dai tu primu sa`ti dau niste curse... :kar: ne vedem prin fg sau la vre`un siege... Nu imi e tarsala sa fac karma :whistle: Quote
bullet13 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 trebe sa ma laud :rofl1: azi am scos 61kk :rofl1: ps: am vazut bop cu 50kk, si pana m-am dus la stash sa iau banii l-a luat un sclav 20 sec. ... omg ... luat 30kk profit PFFFFFFFFFFFFFFFF le: shade locu 2 la contest ? teapa :) de ce tii banii in wh? Quote
Iverson Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :hiding: Earned Red Pipette Knife :D :D :D cu asta trebuie sa il tai pe baium sau ce tre sa faci ? Quote
M0ha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Earned Red Pipette Knife :D :D :D hai fatzi mai rpd subclasa aia ca nu am cu cine creste Quote
CryNow Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 teapa :) de ce tii banii in wh? de prost am avut tampita si retardata impresie ca ii dropez, si inca ceva, pana acum 2 sapt, cum aveam 4,5 kk cumparam tot felu de prostii care nici nu stiam la ce ma ajuta ... si sa nu mai fiu tentat .. mnoah plm :/ ive: eu cre'ca te am pe list :rofl1: sa ma uit le: cloak de B si undergarment de B cat fac fiecare ? ms Quote
Kreative Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Am o problema cu Interlude.. Am facut Update am facut tot si cand dau start imi arata imaginea aia si nu mi intra.. Dc Oare ??? Quote
Forbidden Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Vrei sa spui ca nu ajungi la imaginea de log-in ?(unde iti cere username si password)/le te-ai uitat la cerintele minime, ai configuratia necesara pentru a rula jocul ?ai instalat directx 9.0 ? Quote
jimmy89 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nu nu ajung.... X-(Si mie mi s-a intamplat... incearca sa dai de mai multe ori update de la c4/c5 la Interlude... Quote
Lasher_ro Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ce anume se intampla ? ramane img asa si nu mai incarca, se crash,da eroare ... ? Quote
Kreative Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Eu mi am scos direct C5 si fac update spre Interlude si am facut deja de 2 ori....Cand dau starta imi apare imaginea aia si dupaia dispare si nu intra in joc :blink: PS:La prietenu meu i-a mers si de la mn avea jocu..... Quote
jimmy89 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Eu mi am scos direct C5 si fac update spre Interlude si am facut deja de 2 ori....Cand dau starta imi apare imaginea aia si dupaia dispare si nu intra in joc :blink: PS:La prietenu meu i-a mers si de la mn avea jocu.....Chiar nu am nici o idee... incearca sa dezinstalezi c5, sa stergi tot ce ramane, si sa mai instalezi inca odata, si iar update spre Interlude... altceva nu stiu ce sa zic Quote
Raul Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ftp://ftp.teentelecom.net/upload/l2/ ia de aici Interlude Quote
Kreative Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nu pricep de ce le prietenu meu i-a mers :dontknow: O fi cv de la mn ?? Quote
CryNow Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 http://img511.imageshack.us/my.php?image=shot00263qm3.jpg:lol: Quote
CryNow Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ms :)stiti un site unde pot vedea cat costa sa scot seal'u de pe iteme ? Quote
Nagasaky Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 www.l2wh.com (nu stiu sigur cauta pe acolo e destul de complex... dar parca am vazut ceva de genul acela) Quote
Iverson Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 si cand ma gandesc ca puteam merge la raidu ala numai ca ruptul/a de moon wish zicea ca nu 65+ de parca nu ar fia celeasi skille ca al 64 ce idioata.. app tot la raidu ala am luat dc shield nu? Quote
CryNow Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 si cand ma gandesc ca puteam merge la raidu ala numai ca ruptul/a de moon wish zicea ca nu 65+ de parca nu ar fia celeasi skille ca al 64 ce idioata.. app tot la raidu ala am luat dc shield nu? afirmative :) naga ms le: ive, de unde ai luat chestia aia cu, culorile ? :D Quote