Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu suntem obligati sa raspundem la spamul tau... tu chiar crezi ca vizitam forumul din 10 in 10 minute sa vedem daca ai mai pus tu o intrebare? Spoiler = dwarful care aduna materiale ... nu Artisanul ci Scavengerul

Posted

R3v3nG3r' date='Apr 25 2007, 21:07' post='1907374']

:hello: Sal, sunt nou pe forum si joc lineage de ceva timp pe rambase sunt human , gladiator lvl 55 si vreau sa va intreb ca sunt cam 'incepator' :P ... ce inseamna spoiler :blink: ?

spoiler = bounty hunter folositor la cautare de mats sau recipe

Posted

laugh.gif mi se vede numele la pitica rofl1.gif

am si eu o poza ... cand si-a luat zboru 5.gif si inca una mai nashpa

e singuru dwarf caruia i se vede numele nu e logic ?

LE: si soto nu esti ucenica =))

las-o rece <_< nu ai de unde sti ca e dwarf nvm .. :-j

Posted

Singuru dwarf care i se vede numele e funsia.

are dreptate shade...plus de asta de unde sa stim noi ca ancutzica e dwarf...ca nu se vede :blink: :D

dar pana la urma dc vrei sa stai anonim?ejti bogat si nu vrei sa afle lumea....sau ejti timid :P

Posted

e adevarat ca nu aveam cum sti ca ancutzica e dwarf :| dar totusi nu mi se pare logic sa stai anonim ce te vom deranja cu pm ? aseara cand te`am salutat nici nu ai raspuns la pm :|

hai cu exp`u cu farm`u ca de war putin am parte :(

Posted

Raul? Ai mai intrat pe echo? Vad ca serverul ala cu toate stats x4 e down de 2 saptamani. :/

de vreo 3 saptamani nu am mai intrat eu...pe echo

Posted

ive nu te-am salutat ca am fost afk

shade raspunde-mi pls ... legat de ora serverului ...

bogatii .. joc cu dwarfu ca nu am arma pe elf :/ si nu cred ca un set bw + un set avadon sunt bogatii ;)

repet o intrebare: se merita sa dau ~50,60kk pe toate bp' toi ? [ din recipe iti scoti banii ] ?

le: mai am o intrebare ... nu are nimeni un animal uitat :P ? sa macar de vanzare :) i really need one ;)

Posted

repet o intrebare: se merita sa dau ~50,60kk pe toate bp' toi ? [ din recipe iti scoti banii ] ?

Nope imo.

Poti scoate orice item de'a gata din seria gloves/helmet/boots A la 90-100kk (asta daca nu esti disperat). Poate si mai jos (daca vanzatorul este disperat).

Pnetru craft este 2 x risc :

~ odata 50% risc sa nu iei reteta la quest

~ 40% risc sa iei fail la craft.

Considerand ca materialele la nivelul de Auri aproape ca nici nu mai conteaza ca si valoare, pe traseul ToI BPs -> A recipe -> A item, ai practic 30% sanse sa te alegi cu itemul.

Deci, ai avea o sansa din 3 ca din 50kk sa faci 90kk (daca si craftezi itemul). Mai ales daca aia 50kk reprezinta toata adena pe care o ai nu cred ca e cazul sa risti ca sa nu ii mai ai in proportie de 70%.

shade raspunde-mi pls ... legat de ora serverului ...

Te loghezi cu userul pe www.linege.ro si dai la castle status.

http://imageshack.us

Posted

Nope imo.

Poti scoate orice item de'a gata din seria gloves/helmet/boots A la 90-100kk (asta daca nu esti disperat). Poate si mai jos (daca vanzatorul este disperat).

Pnetru craft este 2 x risc :

~ odata 50% risc sa nu iei reteta la quest

~ 40% risc sa iei fail la craft.

Considerand ca materialele la nivelul de Auri aproape ca nici nu mai conteaza ca si valoare, pe traseul ToI BPs -> A recipe -> A item, ai practic 30% sanse sa te alegi cu itemul.

Deci, ai avea o sansa din 3 ca din 50kk sa faci 90kk (daca si craftezi itemul). Mai ales daca aia 50kk reprezinta toata adena pe care o ai nu cred ca e cazul sa risti ca sa nu ii mai ai in proportie de 70%.

Te loghezi cu userul pe www.linege.ro si dai la castle status.

http://imageshack.us

:rofl1: i'm so blind .. thx again thora ... si nu am 50kk ... oO in my dreams poate =)) ziceam asa ... ca ma gandeam cu inca 2 "l2 friends" sa il facem .. deci ms pt sfat :right:

Posted

pai la lvl 26 ce heal vrei sa`ti dea? =))

ziceam ca lupu e 26 ...

in fine ... daca o sa am rabdare o sa-l cresc, daca nu o sa putrezeasca acolo :/

btw ce a fost in disciples azi ? erau peste 30 NC adunati oO