Guest MvPKull Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 eram in ally Venegance..dar cum am lipsit sambata si duminica la siege m au dat afara :lol:depinde? lvl?iteme?activitate? Quote
Iverson Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bine poate exagerez cam mult dar totusi trebe organizare .... cea ce e cam greu nu ? inca oleaka si iese banu oh da abia astept sa fac exp... :X Quote
Aenon Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bine poate exagerez cam mult dar totusi trebe organizare .... cea ce e cam greu nu ? inca oleaka si iese banu oh da abia astept sa fac exp... :X rofl de ce ai luat ban ?O_O Quote
Nagasaky Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 rofl de ce ai luat ban ?O_O For lies :P Quote
M0ha Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 draga dex team in NC ultima data cand m`am uitat eram ~350 in alianta... booon la baium am fost 150 in CC ( nush cum draq dar era toi 13 FULL de NC ) . la antharas 1-2 zile dupa eram 60, cred ca stii mult prea bine ce ai de batut pana la valakas... calculand asa.... mobi au lvl 80-85.... > toti mobi pana la nenea ala(NPC) care urci spre valakas iti ia ~2 ore , ca tre sa faci rest intr`o fericire... mobi x5 hp , dupa ai bossi aia de batut ca sa deschizi fiecare poarta... dupa aceea mai trebe q de valakas parca este asa ceva nu? + ca`ti trebe protection of valakas , k pe nenea boss n*1 nu e antharas si o flama de la valakas te pune jos :|si iti trebe amulete la greu pt toata lumea ... ~3-4 ore sa`l bati , ======>>>>> 7 ore de pierdut in fata unui monitor si scufa sa isi 'etaleze' la colectie necklace of valakas sau celia sau oricine ... eu sincer as vrea sa merg insa iti iei wipe la greu si faci -4% de mob intr`o fericire ;) + aliantele adverse ( ET , vsAll ) cu care ai war => trebe o programare buna si fara scurgeri de date... si asta e cam greu datorita lumii care are mai multe char.. 1 et 1 nc 1 vsall si nu numai e nfoarte greu de facut asemeni raid dupa parerea mea dar iti garantez ca pana la wipe tot o sa moara si valakas got it ? :rofl1: i like u sonny :rofl1: Quote
Daedalus Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 shade ... :( duda, naga ms Cry, scoate harta si arata undeva stanga sau dreapta sus ora. Daca nu, cred ca merge /time. Quote
Daedalus Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ok, as vrea un archer... Dar nu stiu ce sa aleg. Ma gandeam la pr, am mai avut si mi-a placut. Am avut si hawkeye, dar mi s-a intamplat sa ratez zic eu destul de des in pvp. Silver ranger are critical rate si accuracy superioare, dar au P-atk. mic. Suggestii? Quote
Lasher_ro Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Nu inteleg cum ratezi tu des cu HE ... mai ales ca are hawkeye ( skillu ).Kull , depinde de lvl si activitate putin, de clasa destul de mult, si de cate locuri mai avem in clan si ce ne trebuie cel mai mult :D Tu ai inca AW, nu ? Quote
Lasher_ro Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Sorry de double post, too much time passed >.>@Kull - am vb cu CL, e ok ... pm timora in-game cand esti. Quote
CryNow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 deci daca dau /time imi arata ora ingame ... adica 15.15 acum .. cand defapt e 15.40 :/ Quote
Lasher_ro Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Time arata timpul din universul jocului ... adica ala care-l arata si cand apesi alt+M Quote
CryNow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 i bet u wanna see this :rofl1: http://img138.imageshack.us/my.php?image=shot00224mh8.jpg aa0 iti foloseste lumea numele sa faca bani Quote
Iverson Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 da stim ca te cheama ancutzika sau ceva de genu pe pitica ce te crezi asa important sa`ti ascunzi numele ? Quote
CryNow Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 da stim ca te cheama ancutzika sau ceva de genu pe pitica ce te crezi asa important sa`ti ascunzi numele ? stiai tu si bullet daca nu ma insel oricum puteai avea bun simt si pastrai ce am incercat eu sa pastrez ... aparentele inseala :dooh: Quote
raw^ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Sal, sunt nou pe forum si joc lineage de ceva timp pe rambase sunt human , gladiator lvl 55 si vreau sa va intreb ca sunt cam 'incepator' :P ... ce inseamna spoiler :blink: ? Quote
Iverson Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 laugh.gif mi se vede numele la pitica rofl1.gif am si eu o poza ... cand si-a luat zboru 5.gif si inca una mai nashpa e singuru dwarf caruia i se vede numele nu e logic ? LE: si soto nu esti ucenica Quote
raw^ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :P ce imagine tare, al cu e dragonasu` :cool2: si cum naiba a ajuns acolo in coliseum O_O ? Quote
Nagasaky Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Mda lam vazut si eu pe n00bul ala care cersea cu numele lu AAO... macar daca era AAO ala real dar se mai crede si mare shmen . Deci... nesimtirea e in floare . P.S: Am nevoie urgent de Red Cry 7 ca mam saturat sa tot caut parca sau tampit numai de 8 gasesc <_< Quote
raw^ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ce ma bucur ca postez degeaba fara sa raspunda macar cineva... Quote