CryNow Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Doamne ce oameni in EK, sa fu al dreaq ... no comment alex666, zkowron si inca unu ... oameni de ... , eram in cata si din "next room pls" au facut pk pe noi, ... no comment :-$ (asta dupa ce au inceput sa ne faca ks) pai sa nu ii .... in gura ? Quote
Shade Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Doamne ce oameni in EK, sa fu al dreaq ... no comment alex666, zkowron si inca unu ... oameni de ... , eram in cata si din "next room pls" au facut pk pe noi, ... no comment :-$ (asta dupa ce au inceput sa ne faca ks) pai sa nu ii .... in gura ? Aia din EK au avut mereu mentalitatea de monopolizatori... intr-un joc competitiv ca asta, eu zic bv lor. Jocul nu e facut pentru cei slabi de inima si pentru cei cu floricele pe campii... din pacate, e un fel de irl unde cel mai puternic supravietuieste (na, destule metafore pt azi). Quote
Aenon Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 in legatura cu concursul de screenshoturi : Se pot manipula screenshoturile in photshop? gen adaugare de efecte ,inbunatatirea calitatii etc.... tot astept raspunsul Quote
Iverson Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 da shade a zis ca poti manipula orice@raul : 6 nukeri 1 bd 1 se 1 spoiler no mana > end of story altceva? Quote
CryNow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aia din EK au avut mereu mentalitatea de monopolizatori... intr-un joc competitiv ca asta, eu zic bv lor. Jocul nu e facut pentru cei slabi de inima si pentru cei cu floricele pe campii... din pacate, e un fel de irl unde cel mai puternic supravietuieste (na, destule metafore pt azi). pai a fost deranjant ca le-am vorbit cu frumosul, a fost deranjant ca au venit si au facut ks ca nesimtitii, erau best equieped. tu le zici bravo lor pentru ca probabil nu sti cum e sa stai 2,3 zile la spoil ca sa poti sa iti cumperi un item, si apoi sa vina un ratat si sa te omoare si tu sa dropezi ... nvm ... i'm talking with a wall, and my words are taken by the wind Quote
M0ha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aia din EK au avut mereu mentalitatea de monopolizatori... intr-un joc competitiv ca asta, eu zic bv lor. Jocul nu e facut pentru cei slabi de inima si pentru cei cu floricele pe campii... din pacate, e un fel de irl unde cel mai puternic supravietuieste (na, destule metafore pt azi). are u ? ....anyway misto discurs :super: cry nu sunt totzi aja din EK...sunt vreo 2-3 care au deviatzii de sistem. Quote
CryNow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 are u ? ....anyway misto discurs :super: cry nu sunt totzi aja din EK...sunt vreo 2-3 care au deviatzii de sistem. in primu post am facut referire la cei 3, in al doilea am zis la modu general :P Quote
M0ha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 oricum nu numai EK fac chestia asta...in toate aliantzele si toate clanurile se gaseste unu care sa faca chestia asta...cum a zis si Shade pana la urma scopu jocului e sa fii cel mai bun...nu conteaza gesturile la care recurgi..asa ca sa nu te mire daca mai iei vreun pk.... Quote
Bavanai Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 pai a fost deranjant ca le-am vorbit cu frumosul, a fost deranjant ca au venit si au facut ks ca nesimtitii, erau best equieped. tu le zici bravo lor pentru ca probabil nu sti cum e sa stai 2,3 zile la spoil ca sa poti sa iti cumperi un item, si apoi sa vina un ratat si sa te omoare si tu sa dropezi ... nvm ... i'm talking with a wall, and my words are taken by the wind E un joc de PVP, nu ti se pare normal sa-si asigure locul de farmat prin PVP? Vorba lui Shade, cine-i mai puternic supravietuieste. Quote
CryNow Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 mda ...daca veneau pusi pe pvp nu era problema ce e asa greu de inteles ? noi eram calmi si nu am ripostat [ei ca eu n-am avut treaba ;)] Quote
Th3ogrim Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 I`m in EK...ah si da...Alex666 e cam fan pkuri...skowron stiu ca e baiat cuminte...eu unul ma inteleg bine cu el! Quote
CryNow Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 super tare treaba de aseara :lol: help antharas to beat valakas ) la picture contest, poti trimite doar 1 ss ? Quote
SpecialEffects Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 pana la urma la ce ora a fost antharas si cine l-a luat ? ca eu am ajuns acasa pe la 11 si era toata lumea linistita .. Quote
CryNow Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a fost antharas vs valakas ... no drop :rofl1: Quote
Nagasaky Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 !WTS STRENGHTENED BOW +5 PM ME :D P.S: Care are ID de mess al lui MrDevil? Quote
CryNow Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 wtb 2kk aa :rofl1: drame no drop si le-a zis la noobi "NU DATI IN RB CA NU PRIMITI DROP" si noobi dadeau fara oprire ... of of oricum eu cu pitica abea dadeam 46 dmg lu valakas :rofl1: Quote
Daedalus Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pai e bine... Tin minte cu un TH de A-grade nu ieseam la valakas din 2 dmg. :blink: Quote
Iverson Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 valakas pe dex ? o.O ? sau pe ce server explicati x( plz :X Quote
CryNow Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 aziara in colizeum a fozt event ... kill ze rb ... si ultimii au fost antharas vs valakas Quote
CryNow Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :lol: mi se vede numele la pitica :rofl1: am si eu o poza ... cand si-a luat zboru si inca una mai nashpa Quote
Iverson Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 so tare :cool2: macar de dropau cate 1 earring si un necklace si nu se putea "flaga" in war? or wtf? Quote
Shade Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 aziara in colizeum a fozt event ... kill ze rb ... si ultimii au fost antharas vs valakasA fost SEE ze rb, nu KILL. Quote
BeautifulMind Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Acum downloadez si eu jocul de pe Lineage.ro clientul mai trebuie si altceva pentru a rula pe acest server ? Quote