Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

what ? eu sunt nolifer :) si nu ma descurc mai bine =))

ghinionist sws`u meu de ex tot la 73 e :(

h3h3 ... noliferilor :* :)

LE: porcarie de film ... daca ar juca aia jocu nu ar comenta ... "you call them friends"

mama jucatorului ar face un priest bun :)

Amin :peace: Mr.Devil rullz :P

Posted

care poate sa-mi sparga si mie 3 iteme in crystale c ? va rog mult ...

pt baby cougar chime ce iteme tre sa iau oO ? si soulshots si food si tot ce trebe :( ..

what evasion do ? oO

Guest I <3 69
Posted

what evasion do ? oO

baby spice :P si beast shots ( asta daka il poti creste ... never played DEX )

Posted

Are HP mic el moare de la cea mai mica lovitura . Nu te ajuta sa omori . Foloseste Beast Blessed Spiritshot . El tot ce face e sa iti refaca HP cand scade sub 80% . Uneori ajuta .

Posted

ah, that sux <_< am mai dat si bani pe el =)) acu cand nu ai bani ... iti vine sa-ti bati gheara'n gat ;)

i've changed my first character, i play with my dwarf ;) :kar:

Posted

De ce ai cumpara ceva care nu stii daca iti trebuie/place cand nu ai bani ?:|

atunci aveam :rofl1: si oricum il tin pentru ca imi place cum arata :P e "animalu" meu preferat ;;)

Posted

un dwarf daca stie sa joace poate sa bata 9 oameni in toi 7 cu un sg skill :| asa ne`am luat`o de la un dwarf cand nu aveam mana aducea toti mobi din camere si dadea fake death fix in fata noastra :| si 1 kkt de dwarf a batut 9 oameni + ca daca dropa careva dwarfu era happy :)) so ... dwarfu imba :D

Posted

un dwarf daca stie sa joace poate sa bata 9 oameni in toi 7 cu un sg skill :| asa ne`am luat`o de la un dwarf cand nu aveam mana aducea toti mobi din camere si dadea fake death fix in fata noastra :| si 1 kkt de dwarf a batut 9 oameni + ca daca dropa careva dwarfu era happy :)) so ... dwarfu imba :D

:blink: :dooh:

Posted

mda and the pigs fly ce naibi erati party de 9 nukeri ? :blink: ca pe aia ii inteleg ca nu pot juca fara mana dar restu se uitau?