Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

misto ca mi`am luat ban acum stau si fac frectie la picior de lemn nici dwarf sa spoilez nu am + ca am luat ban fara sa fac ceva gresit =)) dar na sa trimiti o poza de pe alt forum pt shade e greseala =))

Posted

baaa, am uitat ... la poza nu am pus detalii [nick] dac a o retrimit are ceva ? nu de alta dar e prea ''deaosebita'' :P (pfff apare in poza =)) )

a inceput loomea sa spameze :rofl1: [again ;;) ]

le: cre'ca trebe poza facuta doar pe dex :P si charu'u tau ;;)

Posted

incetati si voi cu spamul, mare lucru, ai luat ban ... de parca ar fi ceva rau.

Huh ... lipsa de originalitate si practic l-ai insultat folosind poza lui.

"no life" sus, "no life" jos, e la moda sa fii no-lifer.

Posted

misto ca mi`am luat ban acum stau si fac frectie la picior de lemn nici dwarf sa spoilez nu am + ca am luat ban fara sa fac ceva gresit =)) dar na sa trimiti o poza de pe alt forum pt shade e greseala =))

pai e frate cum te-ai simti sa zicem ca tu pui o poza aici, si eu ma duc pe DEX si pun poza, si nu spun nimic pe post lasand lumea sa inteleaga ca e facuta de mine.

Posted

"no life" sus, "no life" jos, e la moda sa fii no-lifer.

:rofl1:

it's coool to make spam :photo:

devil nu prea te-am mai vazut :-< [in joc]

intarebare :) se merita sa faci questu cu toi bp's ? adica sa zic ca ma apuc sa le cumpar pe toate 13 ... din ce recipe primesc, imi scot banii ;;) ?

Posted

toi 13 e recipa rara ( asa se zice )

devilosule >:D< give me a hug :D ce faci ? nu te`am vazut :D

eh acu o sa trimit o alta poza ( chit ca nu o sa fie bagata in seama ) +)) si o sa joc de pe ... nimic o sa stau sa fac spampe forum pana la 1.5k posturi =)) ca altceva nu am de facut ce nolife ... chinezi care nu se satura de farm 5 zile aia is nolife :))

Posted

shade iti dauhttp://img180.imageshack.us/my.php?image=pic0387jp4.jpg

daca`mi scoti banu =)) daca nu jur ca ma omor facand asta : http://img155.imageshack.us/my.php?image=pic0386db7.jpg

LE: chiar is bune :X :))

Posted

bun aja...acuma potzi sa stai jos

nu ma ridicam ptr tine .. stai calm ;)

PS : incetati cu scuza voastra "i have a life" daca sunteti niste distrushi intr`un joc cu care n`avetzi nici o treaba ;)

daca unu` se descurca mai bine e catalogat "no lifer" :))

ceva mai bun n`ai gasit?

Posted

in legatura cu no life and shit

lol @ u ppl "i pvp better so my ballz are huger. You suck because you don't know how to play, and even if you do, you suck more because you don't have a life and i do. So i still win, no matter what. Ha Ha."

foarte la obiect :)

Posted

what ? eu sunt nolifer :) si nu ma descurc mai bine =))

ghinionist sws`u meu de ex tot la 73 e :(

h3h3 ... noliferilor :* :)

LE: porcarie de film ... daca ar juca aia jocu nu ar comenta ... "you call them friends"

mama jucatorului ar face un priest bun :)

Posted

da stiu am pus poza ta :-"

luand`o pe partea victimei : scrie undeva by shade? sau ceva de genu? scrie pe site ? ce ai scris tu :

mai mult de atat ai postat poza pe alt forum , initial vroiam sa`ti dau pm cu dreptu dar am zis ce rost are? doar nu ai drepturi de autor pe poza asa ca banu pot zice ca mi l`ai dat din orgoliu :| si mai mult

23) iversoncs 1.1. GM Misconduct 25-04-2007 wtf?

misconduct = abatere LOL ?

atitudine de care? nu pot spune de noob ca nu esti eu pur si simplu am pus o poza car mi sa parut draguta ai ceva impotriva ? pun pariu ca ai facut ceva de genu

iversoncs send you an e-mail

Shade : sa vedem ce o trimis asta

Shade : CUM Poza mea? vai doamne se poate? BAN

Asa`i ? sau e altfel raspunde :|

Mr. Iverson se crede destept. Continua asa, poate te pomenesti cu o poza cu charu tau deleted.

Ban ai pentru minciuni de genul asta:

Dear Dex team,

This is my first e-mail that i send to you :) , first of all sorry for my bad English if i write something not correctly.

My screen is made near Floran Village when a sorcerer hit with prominence with Hero status and is edited by adding the Hero mark up his had and is healed by multiple peoples.

Best regrades ,

Vlad

Daca ziceai ca nu e poza ta nu-ti faceam nimic, decat te descalificam din moment ce poza aia asa cum e acolo e imposibil de facut fara GM status pe l2off.

Nu incerca sa te ascunzi dupa degetul mic. Banul e pt gm misconduct, dar sincer ma doare undeva ce scrie in reguli ca inseamna gm misconduct. Pot sa-l modific chiar acum sa ti-l dau pt lies daca te face sa te simti mai bine.

@Daedalus: pe dex nu se sterg conturi din inactivitate. Ever.

Posted

.

.p

.pu

.pun

.punc

.punct

bun ce era sa spun ai facut un screen bun gg , acum am scazut in ochi "forumistilor" si ai tai pt "scam" insa nu vreau sa fac teoria chibritului pe site nu zice(a) ca trebe poza sa fie facuta de noi nu ?

Posted

care poate sa-mi sparga si mie 3 iteme in crystale c ? va rog mult ...

pt baby cougar chime ce iteme tre sa iau oO ? si soulshots si food si tot ce trebe :( ..