M0ha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mai bine ma abtin ;)bun aja...acuma potzi sa stai jos Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 misto ca mi`am luat ban acum stau si fac frectie la picior de lemn nici dwarf sa spoilez nu am + ca am luat ban fara sa fac ceva gresit dar na sa trimiti o poza de pe alt forum pt shade e greseala Quote
CryNow Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 baaa, am uitat ... la poza nu am pus detalii [nick] dac a o retrimit are ceva ? nu de alta dar e prea ''deaosebita'' :P (pfff apare in poza ) a inceput loomea sa spameze :rofl1: [again ] le: cre'ca trebe poza facuta doar pe dex :P si charu'u tau Quote
MisterDevil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 incetati si voi cu spamul, mare lucru, ai luat ban ... de parca ar fi ceva rau.Huh ... lipsa de originalitate si practic l-ai insultat folosind poza lui."no life" sus, "no life" jos, e la moda sa fii no-lifer. Quote
Raul Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 misto ca mi`am luat ban acum stau si fac frectie la picior de lemn nici dwarf sa spoilez nu am + ca am luat ban fara sa fac ceva gresit dar na sa trimiti o poza de pe alt forum pt shade e greseala pai e frate cum te-ai simti sa zicem ca tu pui o poza aici, si eu ma duc pe DEX si pun poza, si nu spun nimic pe post lasand lumea sa inteleaga ca e facuta de mine. Quote
CryNow Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 "no life" sus, "no life" jos, e la moda sa fii no-lifer. :rofl1: it's coool to make spam :photo: devil nu prea te-am mai vazut :-< [in joc] intarebare :) se merita sa faci questu cu toi bp's ? adica sa zic ca ma apuc sa le cumpar pe toate 13 ... din ce recipe primesc, imi scot banii ? Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 toi 13 e recipa rara ( asa se zice ) devilosule >:D< give me a hug :D ce faci ? nu te`am vazut :D eh acu o sa trimit o alta poza ( chit ca nu o sa fie bagata in seama ) +)) si o sa joc de pe ... nimic o sa stau sa fac spampe forum pana la 1.5k posturi ca altceva nu am de facut ce nolife ... chinezi care nu se satura de farm 5 zile aia is nolife Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 si eu as vrea sa`mi scrie asa ^^ da o sa scrie peste o sapt Macro : /target methodm/useshortcut 1,2 !hura :D Quote
CryNow Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 MrDevil(Friend) has logged in. now i'm not playin' :P intru mai pe seara sa joc 2,3 ore sa fac ceva agricultura si apoi ies Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 shade iti dauhttp://img180.imageshack.us/my.php?image=pic0387jp4.jpg daca`mi scoti banu daca nu jur ca ma omor facand asta : http://img155.imageshack.us/my.php?image=pic0386db7.jpg LE: chiar is bune :X Quote
MisterDevil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 suicidal freak ^^te provoc sa le mananci pe toate :D Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 am mancat 3 si nu mai pot promit ma sinucid intr`un timp mai indelungat al draq are 500 g cutia :D devil dau 1 pm stai on :D Quote
AgainstAllOdds Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 bun aja...acuma potzi sa stai jos nu ma ridicam ptr tine .. stai calm ;) PS : incetati cu scuza voastra "i have a life" daca sunteti niste distrushi intr`un joc cu care n`avetzi nici o treaba ;) daca unu` se descurca mai bine e catalogat "no lifer" ceva mai bun n`ai gasit? Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 guys that have absolutely no life : chines farmers and 40% of WoW players look at this : an Quote
bullet13 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 in legatura cu no life and shitlol @ u ppl "i pvp better so my ballz are huger. You suck because you don't know how to play, and even if you do, you suck more because you don't have a life and i do. So i still win, no matter what. Ha Ha."foarte la obiect :) Quote
MisterDevil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 what ? eu sunt nolifer :) si nu ma descurc mai bine ghinionist sws`u meu de ex tot la 73 e :( h3h3 ... noliferilor :* :) LE: porcarie de film ... daca ar juca aia jocu nu ar comenta ... "you call them friends" mama jucatorului ar face un priest bun :) Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 lol ) bullet gg de citat socares? merita de un sts:)) se poat nu ? :D Quote
maddogg Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 @Lasher cum adika mai bine farmez ce e aia? Quote
Th3ogrim Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 guys that have absolutely no life : chines farmers and 40% of WoW players look at this : an Reminds me of my brother :rofl1: Quote
Shade Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 da stiu am pus poza ta :-" luand`o pe partea victimei : scrie undeva by shade? sau ceva de genu? scrie pe site ? ce ai scris tu : mai mult de atat ai postat poza pe alt forum , initial vroiam sa`ti dau pm cu dreptu dar am zis ce rost are? doar nu ai drepturi de autor pe poza asa ca banu pot zice ca mi l`ai dat din orgoliu si mai mult 23) iversoncs 1.1. GM Misconduct 25-04-2007 wtf? misconduct = abatere LOL ? atitudine de care? nu pot spune de noob ca nu esti eu pur si simplu am pus o poza car mi sa parut draguta ai ceva impotriva ? pun pariu ca ai facut ceva de genu iversoncs send you an e-mail Shade : sa vedem ce o trimis asta Shade : CUM Poza mea? vai doamne se poate? BAN Asa`i ? sau e altfel raspunde Mr. Iverson se crede destept. Continua asa, poate te pomenesti cu o poza cu charu tau deleted. Ban ai pentru minciuni de genul asta: Dear Dex team,This is my first e-mail that i send to you :) , first of all sorry for my bad English if i write something not correctly. My screen is made near Floran Village when a sorcerer hit with prominence with Hero status and is edited by adding the Hero mark up his had and is healed by multiple peoples. Best regrades , Vlad Daca ziceai ca nu e poza ta nu-ti faceam nimic, decat te descalificam din moment ce poza aia asa cum e acolo e imposibil de facut fara GM status pe l2off. Nu incerca sa te ascunzi dupa degetul mic. Banul e pt gm misconduct, dar sincer ma doare undeva ce scrie in reguli ca inseamna gm misconduct. Pot sa-l modific chiar acum sa ti-l dau pt lies daca te face sa te simti mai bine. @Daedalus: pe dex nu se sterg conturi din inactivitate. Ever. Quote
M0ha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Reminds me of my brother :rofl1:cand i`au luat interviul asta lui fratito ma? :rofl1: Quote
CryNow Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 pt baby cougar chime ce iteme tre sa iau oO ? si soulshots si food si tot ce trebe :( .. Quote
Iverson Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ..p.pu.pun.punc.punctbun ce era sa spun ai facut un screen bun gg , acum am scazut in ochi "forumistilor" si ai tai pt "scam" insa nu vreau sa fac teoria chibritului pe site nu zice(a) ca trebe poza sa fie facuta de noi nu ? Quote
CryNow Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 care poate sa-mi sparga si mie 3 iteme in crystale c ? va rog mult ... pt baby cougar chime ce iteme tre sa iau oO ? si soulshots si food si tot ce trebe :( .. Quote