Lasher_ro Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pai ... da-i uninstall la interlude.Ia una bucata kit de C4 ( daca nu ai ), instaleaza, si dupa www.lineage.ro ... de aici e intuitiv :D Quote
AgainstAllOdds Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Am si eu o mica "problema" (mai bine zis sunt eu buta si nu stiu ce trebuie facut :D ) ... nu am mai intrat in L2 de vre'o luna, aveam C3, dar si'a facut update de C4. Bine, merci. Intru azi si vad ca isi face un update de cateva ore. Cand intru in joc , totul diferit, parca e alt Linage, Lineage Interlude. WTF ?! cand bag serverele de pana acum la hosts si incerc sa ma conectez nu misca nimic :crybaby: . Vreau sa joc !! ...ce trebuie sa fac? imi trebuie alte servere ? :crybaby: .. pls ziceti'mi ceva link..nush :-s :D u skipped some chronicles Quote
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 (edited) how retard can i be to hit orfen's guardians ? hh am si scapat da nu pot sa uit ziua de azi ... kkt in ploaie ... nu apareau frate rb fighter ... si cand colo ... vreo 6 animale gigante pe care nu le-am vazut ever ... sar dupa mine .. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :-sssss am dat in riba daca nu ma credeti am si screen cum am scapat mauhahahahahaha :P edit: ceilalti mobi s-au lasat pagubasi .. dar am incercat sa dau sleep pe 1 riba ... si ale naibii nu mi-au dat pace decat acolo :/ http://img54.imageshack.us/my.php?image=shot00203vg8.jpg Edited April 14, 2007 by CryNow Quote
Daedalus Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AAO, viitor bun pentru Ghost Hunter in Intelude, poate ai citit. Ii da un skill nou, numit "counter attack" care permite sa reflecte un physical skill.LE: Auziti... Orcilor le pute trompa? :blink: Pe evolva numai oameni destepti gasesc... Quote
Guest danutz22 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cand se da drumu la serv de HR pe evolva? :sef: Quote
Iverson Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Siege : the others -> Giran @bullet te aveam in target da erai pe partea ailalta si daca veneam la tine muream :D cum toata spuma et`ului la giran si voi il pierdeti? din punctu meu de vedere a fost un kkt de siege boring ultimele 15 minute o fost active in rest am facut pvp cu summoni LE: ce lvl au mobi astia cry ? de erau asa rai ? 65? Quote
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Siege : the others -> Giran @bullet te aveam in target da erai pe partea ailalta si daca veneam la tine muream :D cum toata spuma et`ului la giran si voi il pierdeti? din punctu meu de vedere a fost un kkt de siege boring ultimele 15 minute o fost active in rest am facut pvp cu summoni LE: ce lvl au mobi astia cry ? de erau asa rai ? 65? pe dreaq ... sub 50 ... 48,49 ... daca aveau 65 crezi ca rezistam toata Sea of Spores cu ei dupa mine :lol: ? Quote
Lasher_ro Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 @Daedalus - evolva e plin de noobi. nu exista zi in care sa nu ma amuz sau sa ma enervez de ce intrebari pot pune unii oameni, sau ce zic in general ...@danutz22 - still no idea :/ Quote
Daedalus Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Lasher dar chiar si asa. Doamne cica ii pute trompa. :D Quote
CryNow Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 i got so boooored e plin de noobi ... deschid azi pumpkin .. si vin vreo 3 si dadeau in el ... i-am injurat ... am primit amenintari .. i-am scos afara la pvp si i-am calmat [jucam cu cutitaru lvl 26 hh ] Quote
CryNow Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 elven scout ... viitor plains walker ... are nume de ratat <_< ca l-am facut la oha ;)btw: vreau si eu un site unde pot citi despre C6 pls Quote
Th3ogrim Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 eu ma sperii cand am glad langa mine si am war cu el , poate sa bata singur ,poate merge la raid , poate sa faca multe, are cel mai mult hp , si teoretic ar fi cel mai bun la pvp Teoretic...practic DA>glad(dovedit :D) Quote
Iverson Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 inseamna ca era noob gladu ala da nu`mi zi tu i`ai dat la glad nu ? :D @ method : hai la siege :) Quote
Th3ogrim Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Imi fac macro cu target pe tine Ah si in caz ca nu stiai...ia verifica la hell knight un skill shield slam ce face ;) Quote
Lasher_ro Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 btw: vreau si eu un site unde pot citi despre C6 plshttp://www.lineage2.com/news/interlude_01.html And stop calling it c6 plox >.> Quote
Daedalus Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 elven scout ... viitor plains walker ... are nume de ratat <_< ca l-am facut la oha ;)btw: vreau si eu un site unde pot citi despre C6 plsSucks. <_< E mai rapid, atata tot. Mi-a aratat un vecin un PW de 73. Am jucat un pic cu el si mi se pare cam aberant. Nici el nu era prea multumit, damage mic, la HP si CP nici nu se simte diferenta. Iar sa pui tatuaj de STR, ajungi la 41. Dar nici nu se compara, are critical power mult mai mic. Desi critical rate este mai mare decat la TH. Btw: Stii ce nume gay iti da la a 3a ocupatie? Wind Rider. :blink:LE: Pana la urma dintre TH, AW, sau PW care are skill succes rate mai mare? Quote
CryNow Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Damn Im Sexy :Dce ser ai wa ? :) intra-devar arata bine elfu :Pdaedalus ... nu o sa joc sa-l fac manor .. doar cat am treaba cu el :Pasa ... azi am jucat umpic dar cu stiinta :) am avut tupeu si norocu si mi-a iesit homu la +4 :D si am facut cam 9kk ... in .. 2 ore ;) nb ppl :) Quote
Raul4HH Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 BW Light :), l-am facut in 1 ora pe tot din ce am cumparat si craftat Quote
Daedalus Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Damn dwarf. Abia astept sa-l mai cresc... <_< Dar nu se va intampla prea curand. Mi-a disparut 200k AA, deci no more greater potions. Quote
Iverson Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 noapte buna all eu nu cred ca o sa mai joc ,,, vin tezele ... incep evaluarile ... s-o terminat vacanta ... si ma ia mama la bani marunti ... poate voi mai juca 2 ore pe zi sau sambata si duminica, va urez sanatate spor la lvl si la drop de ala cu 0.0003% nb all , desi nu cred ca o sa`mi duca cineva lipsa : Mic portofoliu : 1 saptamana : 1)evolutie : lvl : de la 53 la 61 clan : Unde vroiam sa ajung FrightFighters (NC) 2)iteme: valhalla sword +3 with acumen avadon robe set 3) materiale : peste 150 cbp,sop,mt,mo si altele 4) social rec: 170 recomandari PvP: peste 30 ( 20 cu et ) :P -mi`am si luat dar am dat si eu cateva crit`uri ^^ ( gf war ) Hope 2 see you all soon :) Quote
AgainstAllOdds Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 noapte buna all eu nu cred ca o sa mai joc ,,, vin tezele ... incep evaluarile ... s-o terminat vacanta ... si ma ia mama la bani marunti ... poate voi mai juca 2 ore pe zi sau sambata si duminica, va urez sanatate spor la lvl si la drop de ala cu 0.0003% nb all , desi nu cred ca o sa`mi duca cineva lipsa : Mic portofoliu : 1 saptamana : 1)evolutie : lvl : de la 53 la 61 clan : Unde vroiam sa ajung FrightFighters (NC) 2)iteme: valhalla sword +3 with acumen avadon robe set 3) materiale : peste 150 cbp,sop,mt,mo si altele 4) social rec: 170 recomandari PvP: peste 30 ( 20 cu et ) :P -mi`am si luat dar am dat si eu cateva crit`uri ^^ ( gf war ) Hope 2 see you all soon :) eu am facut sapt asta 150+ pvp pe NC si am jucat rar .. e trist sa te dai mare cu 30 ala tbh Quote
Raul4HH Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 http://i18.photobucket.com/albums/b150/dar...Shot00002-1.jpg :D Quote