maddogg Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 si ar trebui sa port scut ?unde vad si eu cum se construeste un cutitar bun?ok lasher Quote
Raul4HH Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 @maddogAcum fara gluma deci cutitar setup = Light + Dagger, NO SHIELD Quote
Alexandru Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 eu am descarcat L2 c5 eroare la instalare am descarcat L2 c4 tot eroare si ma cam oftic -_- Quote
maddogg Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 raul acum te mai cred si eu :)d3vilus descarcal arhivat de pe odc are vre-o 2,5 gb si o sa iti mearga Quote
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 nyuu vorba lu lasher ... un summoner e ieftin .. .acolo doar iti treb crystals D si e ok :Pdwarf ... inseamna arma, armor deci banifa-ti un summoner ... crestel ceva ... strange banii pt arma si set BEST NO GRADE si apoi fa-ti un dwarf si creste-l pe ala in spoil :)ps: trebe timp si nervi :Ple: cu human rogue ... trebe sa-ti cumperi chei de la grocery store ... si apoi du-te sa bati in ABANDONED CAMP si deskide cutiile ... pica ead(80-100k) si ewd (600-800k) deci ... se merita :Pasta pana pe la lvl 35 ... dupa lvl 40 .. pica de grad C .. apoi in cimitir grad B si tot asa ... RABDAREEEEEEEEEEEEEE Quote
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cimitiru' merge la lvl 49? Pe la gatmani?da .. in exterior .. .adica pe la tairim, soldier of grief ... si grave ... bla bla Quote
Iverson Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 am dormit ~24 de ore , yuppi ma refeream la dmg per 1 target dintre fighteri => AW rupe Ex: eu lvl 60 > avadon , Neil 76 tiran in dc si cu best A fist , mi`o dat cu hurrican assault 2k dmg , punte`l pe aao sa`mi dea 1 back stab nu lethal strike ( nu skilul de 76 ) sa vezi cum mor Quote
bullet13 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 pai mori ca esti mic (daca e bufat). in principiu ar da damage imens cu arcu' da' si-a pus inapoi dyes de daggersper sa pot intra de la serviciu la siege in seara asta. vezi ca fac macro cu tine sa vad cat damage iti dau :lol: (daca veniti la Giran that is). RUN :P http://img219.imageshack.us/img219/4848/shot00031em7.jpg@Daedalus: i saw Quote
Iverson Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ) nush la ce mergem dar iti promit si eu macro si 1 crit :P s`ar putea sa vin in DC si cu BOMT ( dar nu garantez ) :P desi is aproape sigur ca va fi mereu : Aden > RIP Giran > EK Quote
Oscar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 eu am un rogue human 26 si nu prea ma descurc cu banii :\.........so...ziceti-mi si mie o clasa care nu are atata nevoie de bani :D si cu care e usor de jucat...orcul , cel mai bun caracter pentru inceput Quote
Lasher_ro Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Summoner, sau in cel mai rau caz buffer ... in rest toti au nevoie de equip. Quote
Aenon Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ok summoner ,dar cryD de unde iau?sau tre sa ma duc cu un item d la un dwarf sa mi-l sparga el ? Quote
SpecialEffects Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cry d gasesti prin giran la dwarfi e destul de ieftin Quote
Daedalus Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Da, cam 600-700a bucata. Mie niciodata nu mi-au placut summonerii. Din cati am avut, mi-a placut doar warlock. Dar la pvp mi s-a parut slab. Quote
Iverson Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 de ce ar rupe wc la pvp la 78 ? poate doar self buffed ca are cp ? nu cred ca ar bate un sh cu arcana power si cu dance of siren + ca dark vortexu suge 1 hp ... Quote
Iverson Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 eu ma sperii cand am glad langa mine si am war cu el , poate sa bata singur ,poate merge la raid , poate sa faca multe, are cel mai mult hp , si teoretic ar fi cel mai bun la pvp Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Am si eu o mica "problema" (mai bine zis sunt eu buta si nu stiu ce trebuie facut :D ) ... nu am mai intrat in L2 de vre'o luna, aveam C3, dar si'a facut update de C4. Bine, merci. Intru azi si vad ca isi face un update de cateva ore. Cand intru in joc , totul diferit, parca e alt Linage, Lineage Interlude. WTF ?! cand bag serverele de pana acum la hosts si incerc sa ma conectez nu misca nimic :crybaby: . Vreau sa joc !! ...ce trebuie sa fac? imi trebuie alte servere ? :crybaby: .. pls ziceti'mi ceva link..nush :-s Quote
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Am si eu o mica "problema" (mai bine zis sunt eu buta si nu stiu ce trebuie facut :D ) ... nu am mai intrat in L2 de vre'o luna, aveam C3, dar si'a facut update de C4. Bine, merci. Intru azi si vad ca isi face un update de cateva ore. Cand intru in joc , totul diferit, parca e alt Linage, Lineage Interlude. WTF ?! cand bag serverele de pana acum la hosts si incerc sa ma conectez nu misca nimic :crybaby: . Vreau sa joc !! ...ce trebuie sa fac? imi trebuie alte servere ? :crybaby: .. pls ziceti'mi ceva link..nush :-s cre'ca ai sarit peste C4 ai ai ajuns la C6[interlude] si nu cred ca sunt servere pt C6[ sau amxim 1,2 ] Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 OEAAAAAA :crybaby: :crybaby: :crybaby: ...si ce e de facut ??? daca dau iar install (hell nooo ..imi ia o zi :crybaby: ) cand isi face updateul ala, nu o sa bage iar Interlude ??? ..Ce pot sa fac? ps: am gresit eu .. am jocul, installul de C4, si isi facuse update de C5 :D ..si acum presupun ca C6 e chestia aia :-< Quote
CryNow Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ps: am gresit eu .. am jocul, installul de C4, si isi facuse update de C5 :D ..si acum presupun ca C6 e chestia aia :-<pai daca ai instal'u de C4 ia un client si baga tare :P www.lineage.ro ... unde joaca marea majoritate de aici [sau cel putin juca ;) ] Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 poti sa imi spui pe "romaneste" pls ? :crybaby: .. ce client ? ce tre sa fac? :"> ..pasi marunti ca nu ma pricep :">ps: dak te referi la jocul original ...wtf !? nu dau banii pe el :D ..vreau sa joc un pic doar... :( Quote