sapte_dude Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 aao nu zic ca nu mi`o dai se vede dupa filme ca stii sa joci ( DUH ) dar daca e mass pvp cum o fost ieri in disciples incercam sa dam target pe tine dar nu erai tu pe cont si nici macar acolo nu erai ;) daca`mi dai 1 angel slayer in ceafa 6 k dmg hai ca ma duc sa termin q de antharas :P poti sa fii si maestru, n-ai ce sa-i faci la lvl-u' ala doar sa-i prinzi printr-un bulan nesimtit anchor Quote
Iverson Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 da . ne`am luat`o. ET: in cc 148 NC: 90 bull da e logic ca nu am sansa sa`l bat pe langa ca re tts plusate la nush cat mai are si mental si`i dau canci sleep > nici anchor nu pot da ;) cum e anthy ?? a inviat deja ? @ cry eu mi`am facut valhalla in juma de ora FTW Quote
Daedalus Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 daedalus ... e un dwarf daedalus, alt char xDaedalus, xExorcist ... care e al tau oO ?? am gasit aur intr-o sapt cre'ca imi iau valhalla :pepsi: le: i hate pvp ^_^ but i love making pk :rofl1: Da, am vazut dorfu ala "Daedalus". Eu am urm caractere: xDaedalus aw, ExCrafter viitor bh si xExorcist viitor sh. Cum adica ai gasit aur? :) Quote
CryNow Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 @ cry eu mi`am facut valhalla in juma de ora FTW eh .. eu am ajuns la 58 rb fara full drop <_< daedalus .. gold :D Quote
maddogg Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 iti spun mai incolo Lasher ca acum sunt la munca... Quote
CryNow Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Aaa drop la rb. :D pe dreaq <_< eu drop la rb ? :rofl1: maybe never :P i'm inlove with daggers :wub: am un scout ... am dat 803 critical la lvl 21 Quote
Shade Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 i'm inlove with daggers :wub: am un scout ... am dat 803 critical la lvl 21 eu dau 1k critical la lvl 71, dar doar cu dance of fire + death whisper Quote
CryNow Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 eu dau 1k critical la lvl 71, dar doar cu dance of fire + death whisper71 ? oO eu simplu ma ... cu cu buff'ele scout elf'ului ... si dagger de D oO si nu in mobi de lvl 10 .. de lvl 19 parca ;/ Quote
maddogg Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 iau 5060 exp la flori .. io nu am scut la deeger ar trebui sa imi iau? dar am auzit ca nu iti apara nimik mai rau te incurca.. si eu dau dmg 70 cu solsutri la lvl 21 pana la 803 mai e .. Quote
Lasher_ro Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nici asta nu era intrebarea Ce experienta ai in L2 ... as in ... de cat timp joci, ce stii, etc ... Quote
AgainstAllOdds Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 iau 5060 exp la flori .. io nu am scut la deeger ar trebui sa imi iau? dar am auzit ca nu iti apara nimik mai rau te incurca.. si eu dau dmg 70 cu solsutri la lvl 21 pana la 803 mai e ..dap, ia scut si pune`i si heavy :cool2: Quote
bullet13 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dap, ia scut si pune`i si heavy :cool2:robe > heavy anyday Quote
Daedalus Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 And you say bye evasion. Cry, ti-ai facut cutitar? Elf cumva? Din cate am vazut sunt destul de buni... Dar... Nu stiu, sunt foarte rapizi, insa damage nush... :dontknow: Pentru mine, un aw incepe sa straluceasca la S-grade, iti da bluff si focus death.Ok, as vrea pareri acum. Aw sau pw? :sef:LE: Deci am zis o porcarie mare. Am pus aceasta intrebare doar pentru ca vazusem eu candva un pw facand un aw varza. Nici nu merita comparatia. Deci: la lvl 49 cat sunt eu:+PWPw are cu 95 mai mult HP - irelevantPw are attack speed cu 4 mai mare - :blink: Pw are critical rate cu 1 mai mare - IRELEfreakingVANT (va dati seama ce diferenta, +0.1% success rate) Pw are evasion cu 1 mai mare - nu face diferenta 1 punct de evasion Pw are speed cu 4 mai mare - asta ar fi singura chestie - un aw nu prinde un pw +AWAw are in PRIMUL RAND P.atk cu 28 mai mare adica cu 16% mai mare P.atk. - eu zic ca asta este mai mult decat 95 HP, +4 atk speed, +1 crit rate si evasion +1. ;) Quote
bullet13 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bluf au toti daggerii. aw are pasiv de crit power 6 si pw are lvl 3. go figure Quote
Iverson Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 1 lucru e clar .. AW cel mai mare dmg dintre fighteri asta poate sa o confirme oricine daca nu ma injsel... app : stiti ca nu am dormit de 25 de ore ? ( am ajutat la alianta cu ketra si am omorat varka pana mi`o venit acru ) bleacs :P P.S. voi puteti intra pe dex? ca mie nu`mi merge Quote
Aenon Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 eu am un rogue human 26 si nu prea ma descurc cu banii :\.........so...ziceti-mi si mie o clasa care nu are atata nevoie de bani :D si cu care e usor de jucat... Quote
Daedalus Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bluf au toti daggerii. aw are pasiv de crit power 6 si pw are lvl 3. go figureExact, multumesc Bullet, si vezi ca am editat postul. 1 lucru e clar .. AW cel mai mare dmg dintre fighteri asta poate sa o confirme oricine daca nu ma injsel... Daca te referi la damage over time cred ca asa ar fi. Dar un Destroyer cu Frenzy are P.atk mult mai mare. Pai in primul rand are 2h sword. Apoi cu frenzy... Quote
Forbidden Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 O intrebare, de unde iei underwear ? :whistle: Quote
CryNow Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ce zi "bestiala" am facut de 2 ori delevel, am facut pk, la pk nu am dropat nimic .. insa la un mob am dropat gloves .. sooper taremaine puaza .. hf Quote
maddogg Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nu am exp prea mare sunt noob da se invata nu e problema, nimeni nu sa nascut invatat.am un skill pasiv, care daca pun armura light pe mine creste defensu .. acuma nustu ce sa mai cred ! fiecare are o parere .. Quote
Lasher_ro Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 eu am un rogue human 26 si nu prea ma descurc cu banii :\.........so...ziceti-mi si mie o clasa care nu are atata nevoie de bani :D si cu care e usor de jucat...Summoner.@maddog - later daca e, deocamdata mai ne tre 1 ee,se inca un bish si eventual inca 1 OL,si sa vedem cum mai stam cu locurile. Quote
Daedalus Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 eu am un rogue human 26 si nu prea ma descurc cu banii :\.........so...ziceti-mi si mie o clasa care nu are atata nevoie de bani :D si cu care e usor de jucat...Pai, e bine daca iti faci si un spoiler. Nici eu nu am avut bani cu cutitarul. Noroc ca mi-a dat cineva un top D dagger. nu am exp prea mare sunt noob da se invata nu e problema, nimeni nu sa nascut invatat.am un skill pasiv, care daca pun armura light pe mine creste defensu .. acuma nustu ce sa mai cred ! fiecare are o parere ..Da, creste p def cu 1 de obicei. Deci inseamna sa porti light armor. Pentru ca te bazezi pe evasion. La lvl mai ridicat, cum ar fi 80, un cutitar cu heavy armor (adica anormal) nu are p.def cu mult mai mare, deoarece nu are heavy mastery. Quote