sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Btw: fara jigniri, ok? Am zis de parerea ta nu am spus despre tine, nu face pe desteptul cu mine, sincer ma plictisesti. e cam acelasi cacat ce-ai zis tu si ce-am zis io. ca daca ma apuc sa te injur va fi o lista lunga.extraordinar...Primul char necro? Esti prea bogat sau ce?primul char orice. daca nu te descurci reroll to solitaire. necro nu e asa de extravagant pe cum s-ar fi dorit. Quote
CryNow Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 thora ... eu doar pe dex joc :) deci helm'ul e pe dex :) si m-ma-m gandit bine ... ai dreptate in legatura cu setul .. deci nu vreau zubey :Ppe langa adena ... la trade ma intereseaza bo neck ;) Quote
Raul Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Primul char necro? Esti prea bogat sau ce?Nu fi cinic un necro se poate descurca pana la 40 in best ng armura si o arma de mid D Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Nu fi cinic un necro se poate descurca pana la 40 in best ng armura si o arma de mid Dnu e cinic, incearca sa faca pe desteptul si esueaza. cu un necro farmezi in karmian si pana la max lvl, chestia care-ti va oferi sa-ti ofera posibilitatea sa-ti iei DC and shit fara probleme. + ca farmand solo iei doar tu dropuri. io pe arcas in 77 de lvl nu am avut nici un drop in party. go figure Quote
Daedalus Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Bine ma braaavo esti tare. Hai gata cu afirmatiile acide. De ce m-am gandit sa postez... Voi aveti lag pe DEX? nu ar fi trebuit sa nu avem lag? in 20 de minute, cat a durat o potiune am reusit sa fac aprox 35% la lvl 27. Deci e grav. Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 stiu ca sunt tare, mersiio unul n-am. am inteles ca toti care au net de la RDS sunt fucked up@Thora! nah, SH is ok imo :P Quote
Daedalus Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Da' tare fucked up mai suntem. <_< Sa-l intreb pe Shade... Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 http://forum.lineage.ro/index.php?topic=13...5;boardseen#newse plang toti care au net de la RDS ca le merge naspa. deci problema e intre astral si rds, nu prea are el ce sa faca :) Quote
Thora! Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 pe langa adena ... la trade ma intereseaza bo neck ;) Se face... 1 BO neck + 5 kk adena , maine seara pe la 19,00 - 20,00.Sau... doar trade 1 BO neck + inca 2 BO (ring or earing) la alegere. Quote
CryNow Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Se face... 1 BO neck + 5 kk adena , maine seara pe la 19,00 - 20,00.Sau... doar trade 1 BO neck + inca 2 BO (ring or earing) la alegere.no offence .. dar am primit bo neck+3 +6kk +18 enria and i turned offbtw: o recipa de helm bw e 4kk :/ Quote
Guest trei_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cred ca mai am io 2 recipe. dunno for sure. iti dau un pm Thora! daca e. lasa nick-ul pe-aici ca ti l-am uitat. Quote
Raul Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wow. i can post again :rofl1:for how long ? :D Quote
Iverson Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 inca 4 ore si gata baium :-" ) facked bored ca nu am questu si stau doar la pvp si creca stau degeaba Quote
Shade Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 lagu pe dex e de la rds nu de la noi so go figurenu va apucati sa vb de iteme pe dwarfi.... dwarfu n-o sa fie tank in large parties ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever. O sa-i ia toata lumea aggro de pe el. Quote
Thora! Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cred ca mai am io 2 recipe. dunno for sure. iti dau un pm Thora! daca e. lasa nick-ul pe-aici ca ti l-am uitat. eternalnoob. Iti dau si eu pm pe seara.@CryNow : daca nu are bullet reteta iti dau 1 set BO sau 13kk pe casca, ultima oferta.nu va apucati sa vb de iteme pe dwarfi.... dwarfu n-o sa fie tank in large parties ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever. O sa-i ia toata lumea aggro de pe el.Shade, in ultima vreme esti mult prea irascibil imo. Iei metaforele si le faci praf pe principii matematice, asa cum ai facut si cu gup cu necro. Daca o sa citesti cu atentie o sa vezi ca nu a vorbit nimeni de dorf ca si tanc in large parties, ba din contra.In ceea ce priveste un "duo" dorf si petul lui, spoilerul poate fi un fel de tank (damage taker, poftim - daca e sa folosim termeni neaparat "academici"), cu lup destul de usor in ceea ce priveste in a tine agro pe el. Cu Star (hatch sau strider) este un pic mai complicat, ori nu spamezi atac magic ori folosesti spoil si mai apoi un stun (nu trebuie neaparat sa si "prinda"). Si vei tine tot timpul mobul chiar daca este 4xHP. Si nu scriu doar de dragul de a scrie, toate sunt incercate de mine in-game (si pe l2j si pe off). Quote
bullet13 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 inca 4 ore si gata baium :-" L O L :blink: @CryNow : daca nu are bullet reteta iti dau 1 set BO sau 13kk pe casca, ultima oferta. nu dau de ele :dontknow: Quote
Daedalus Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Doamne ce oameni... Ieri voiam sa vand un prophecy of fire sb si vine unu' cu oferta 10k. Zicea ca se gasesc peste tot. :DWts sop, cbp, o.ore. oferte ceva?Btw: Iverson, Baium in 4 ore? Quote
Iverson Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nu wa baium o murit in 10-15 minute sa se spawneze am asteptat ... am stat de la 3 pana pe la 11 ... 8 ore am facut frectie la picior de lemn si am dat 3 pk`uri si 1 pvp si slaba interventie din partea et si vsall P.s. : eram 130 oameni in CC Quote
sapte_dude Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 n) sa se spawneze am asteptat ... am stat de la 3 pana pe la 11 ...LOLlifeless freaks :blink: Quote
AgainstAllOdds Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nu wa baium o murit in 10-15 minute sa se spawneze am asteptat ... am stat de la 3 pana pe la 11 ... 8 ore am facut frectie la picior de lemn si am dat 3 pk`uri si 1 pvp si slaba interventie din partea et si vsall P.s. : eram 130 oameni in CC eu zic sa te mai abtii de la comentariile astea .. daca ne`ar fi interesat catushi de putin baium te asigur ca ne`am fi facut partiuri sa` va omoram... dar nah , se mai plictiseste omu sa omoare pe baium de atatea ori , mai il vedeti si voi live ca l`ati vazut destul in poze hai hf Quote
Iverson Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 lol aao nu am decat cuvinte de lauda pt et in ce priveste antharas si lilith pt ca ati fost primii care i`ati omorat insa de cand joc numai 1-2 antharas o fost luat de et in rest nc si shadows ;) p.s. am spus`o si o so mai zic : nu exista best ally pe dex : vsall, et ,nc ,beyond sunt pe locul II , cat va fi war nu va exista locul 1 Quote
CryNow Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cam rau famati nc'ii astia ) multi cand vad nc ii bat so far so good ... inca nu am lag pe dex :wub: Quote
Iverson Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 singurii et in care nu am dat si in pe care ii respect ca player : bullet si danax , nu zic ca pe aao nu`l respect da daca il prind dau in el Quote