Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

bull promit ca nu te omor cand esti pe se =)) ( glumesc ) pana acuma doar pe octav l`am rezolvat ^^ :D

ati spart bostani mari ? ce vo picat ?

eu am spart 1 cu inca cativa si o dropat 6 EAD =)))

pun pariu .. ca iti dau 1 shot (cu arc , nu cu blow)

daca nu ma crezi , intreaba pe bullet :o

Posted

ce zice-ti? cum e mai bine pe bow sau pe deeger?? :dontknow:

@Lasher am citit si eu la ei pe forum da nu prea mau lamurit.. oricum acum cred ca e dat drumu deja

Posted

on topic : nu stiam ca Shielen o facut elfii =)) credeam ca eva :D

Este mult mai complicat decat crezi tu :D

Cand mai e serverul picat, incearca sa citesti legenda, pentru o lectura de vara, de vreo ora (cel mult) este destul de draguta imo.

la dwarf ... ce e mai bine ? un set sau o arma de B ?

Dorfii sunt mult mai versatili decat opinia majoritatii.

Depinde de ceea ce ai de gand pe viitor cu el (cu dorful) : solo, duo, large parties.

1. Daca vrei solo doom heavy, aoba/dmg+HP+pet (asta daca e spoiler, daca e WS are golemii, nu mai trebuie pet);

2. Daca ai un SE sa faci boxing sau ai un prieten SE care sa vina mai mereu cu tine BW heavy, Lance+LB;

3. Daca vrei sa mergi in large parties BW sau doom tunic, homu+conversion sau cristal cu MU.

Posted

Este mult mai complicat decat crezi tu :D

Cand mai e serverul picat, incearca sa citesti legenda, pentru o lectura de vara, de vreo ora (cel mult) este destul de draguta imo.

Dorfii sunt mult mai versatili decat opinia majoritatii.

Depinde de ceea ce ai de gand pe viitor cu el (cu dorful) : solo, duo, large parties.

1. Daca vrei solo doom heavy, aoba/dmg+HP+pet (asta daca e spoiler, daca e WS are golemii, nu mai trebuie pet);

2. Daca ai un SE sa faci boxing sau ai un prieten SE care sa vina mai mereu cu tine BW heavy, Lance+LB;

3. Daca vrei sa mergi in large parties BW sau doom tunic, homu+conversion sau cristal cu MU.

oh da ... ms mult

acu inteleg si eu de ce am vazut dwarfi in bw tunic ... sau cu cristal oO

le: doom heavy sux ... cu ce ma incanta ca imi creste hp'u ? cel mai bun heavy mi se pare zubei hp + p def % increased ...

am avadon circlet + bw helm ... daca le vand ... scot 25kk si imi iau zubei cumpar aa imi iau yaksa ii pun anger sau hp si imi iau un caine :) si cred ca ... asta ar fi [ e buna ideea ] ? ma axez pe solo ;)

Posted

i missed the part where you need a spoiler

pun pariu .. ca iti dau 1 shot (cu arc , nu cu blow)

daca nu ma crezi , intreaba pe bullet :o

aw 78 cu CH buffs a facut 6670 crit cu draconic bow pe je (SE 76 cu CH buffs, fara zerk)

Posted

i missed the part where you need a spoiler

cand e lag i really neeed a spoiler ... cu nuker'u mi-e mura sa ma bat ... de obicei cand mi se intrerupe ma trezesc mort... si daca mai si dropez ceva .. ala-s ... so manor il fac cu spoiler'u ... :)

le: ba railor =)) va bate Divine si nc'u si et'u :rofl1: [joke] :P

Posted

servaru supreme se pare ca inca se lucreaza

Wait for a new announcement. We ran into some SQL issues in the transfer, and as we have to wait for someone to fix the issue, we are taking the extra time to implement some new client framework for the custom pets we're working on.

Server will be back online soon as we sort out the issue.

p:s zice-ti-m si mie cum e mai bine pe bow sau pe deeger!?

Posted

Supreme e on de dimineata ...

* Topic is '[ Welcome to Supreme-L2 ] - [ Server: Online (Patch v1.9 Required) | Web: www.supremel2.com | Helpful commands: ? news, ? rules, ? register, ? patch, ? updates, ? rates, ? ip | PM Onepex if you have donated and want +v (voice) ] [ Join #sl2-support for help ]'

@maddog - mai bine ca sa ce ?

Posted

bullet hai cu et la baium ca e boring stau ca sula pe scari :(

serviciu > l2 > baium

Anyone miss me? :D

nu

p:s zice-ti-m si mie cum e mai bine pe bow sau pe deeger!?

e mai bine cum vrei tu. daca e sa ma iau dupa abilitatea mea de a judeca oamenii ti-as recomanda sa-ti faci necro.

Posted

daca e sa ma iau dupa abilitatea mea de a judeca oamenii ti-as recomanda sa-ti faci necro.

Parerea ta e de ra*at. Un necro te stoarce de bani. Maddogg, fa-ti un dorf. Spoiler. Faci un lvl 52 si abia apoi faci necro daca vrei.

Posted

Parerea ta e de ra*at. Un necro te stoarce de bani. Maddogg, fa-ti un dorf. Spoiler. Faci un lvl 52 si abia apoi faci necro daca vrei.

si bine bai nervosule, nu tot la necro ajunge? mi-am spus parerea in privinta carui char sa-si faca, nu cum sa faca si adena, asta e problema lui.

de rahat esti tu btw :)

Posted

si bine bai nervosule, nu tot la necro ajunge? mi-am spus parerea in privinta carui char sa-si faca, nu cum sa faca si adena, asta e problema lui.

Ai uitat sa ii spui lui Iverson daca sa isi faca spoiler sau crfafter :P

@CryNow : eu ti-am dat solutiile best B. Doom heavy e best set B ca tanc. In cazul in care iti iei pet, dorful va fi tancul. Nu e rau nici zubei heavy + yaksa, dar dupa level 60-62 nu prea o sa te mai descurci cu setupul asta... cu doom + aoba/dmg duci spoilerul pana la 75 fara probleme. Cat despre pet si eu zic ca lupul este cel mai bun, dar va trebui sa ai de 2 ori rabdare... sa il cresti pana aproape de levelul tau si sa inveti sa joci cu el. Vezi ca spoil si hammercrush sunt skilluri care atrag agresiunea mobului pe tine.

PS : CryNow, daca ai BW helm pe DeX o cumpar eu, sau iti dau ceva iteme zubei heavy la svhimb pe ea.

Posted

Primul char necro? Esti prea bogat sau ce?

Btw: fara jigniri, ok? Am zis de parerea ta nu am spus despre tine, ca daca ma apuc sa te injur va fi o lista lunga.