CryNow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 niste poze cu noua rasa din l2 MMORPGmarfa ... ma gandeam si eu sa ma apuc cu un tanker .. dar pe C5 ... dar mai astept sa se introduca si "noua rasa" :) Quote
Iverson Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 clar o da in MU deja parca mg ala ) mi se pare a fi ceva vampir cu aripi soto are treaba in poveste cu shielen Quote
AgainstAllOdds Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 poate fi rasa de MOBI .. cum sunt orcii , silenosii etc Quote
Thora! Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mi se pare a fi ceva vampir cu aripi soto are treaba in poveste cu shielen In mod normal nu are nici o treaba cu Shilien. Aia ar trebui sa fie Arteias, rasa care a hotarat sa fie neutra in razboiul dintre elfi, humani si orci. Au aripi pentru ca rasa aia zbura (cel putin in legenda), chestia e ca daca respecta legenda, numai cei cu ranged attack skills ar putea sa dea in ea. Probabil ca NCS va spune ca in timp, rasa respectiva si-a pierdut capacitatea de a mai zbura si o sa i se puna aripi "la misto". Oricum, nu este nimic confirmat de NCS. Probabil ca doar niste "scurgeri" din variantele pe care NCS le are la dispozitie. Quote
Raul Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rasa asta noua parca ar fi o amestecatura intre Dark Elf si Human Quote
Iverson Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sincer thora e sg persoana de aici care posteaza la subiect si merita tot respectul meu si toate laudele mele :* Quote
Raul Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sincer thora e sg persoana de aici care posteaza la subiect si merita tot respectul meu si toate laudele mele :*tu inseamna ca ar trebui sa te simti cel mai mult vis-a-vis de postatul la subiect Quote
Iverson Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 care cine eu ? @on topic : nu stiam ca Shielen o facut elfii credeam ca eva :D Quote
CryNow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 manor sux :D lag lag lag lag e on - topic ... vbind de dex :lol: le: azi am batut un dwarf cu subclasa de lvl 66 SK Quote
maddogg Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 stie cineva cand ii da drumu la servaru supreme? Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 i love this kind of questions.in principiu ar trebuie sa spuna GM chestia asta, right? Quote
Iverson Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 unde pot creste relaxat la lvl 60 fara sa ma sece lumea la cap cu pvp ? Quote
Shade Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 unde pot creste relaxat la lvl 60 fara sa ma sece lumea la cap cu pvp ?daca vrei party e o chestie ii zice rift sau festival of shitness... oops darknessdaca vrei solo incearca talking island nimeni nu face pvp acolo Quote
Raul Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 stie cineva cand ii da drumu la servaru supreme?probabil cand o sa fie o echipa de, dev mai priceputa Quote
CryNow Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 daca vrei solo incearca talking island nimeni nu face pvp acolo )))))))) te contrazic unde crezi ca facea / a facut DUNHIL numarul ce la dus in top10 pk ? nu de alta dar atunci eram newbie ... si nu shtiam ce e pk ... si cand vedeam hatchling-u crescut ... ma kkm pe mine de frica ive animalule deja 60 ? :D Quote
Iverson Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 mdea : 59 si 86% ( parca eram prea adormit sa`mi mai aduc aminte ce lvl ) mi`am tras clan : check my sig >:) Quote
Lasher_ro Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 unde pot creste relaxat la lvl 60 fara sa ma sece lumea la cap cu pvp ?Pe un server unde esti doar tu :D@maddog - Update:It's 4 am here and my internet cut out on my desktop. Probably won't be back until morning. I'll sleep a few hours and hopefully I'll have my internet again and we can finish the maintenance.written by mcrabben7Please note ca habar n-am unde e mcrabben7, si la ce ora pt noi, e dimineata pt el :D Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Clan&Name : FrightFighters : CursedKing ( NC ally ) Hi frag :rofl1: Quote
Iverson Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 bull promit ca nu te omor cand esti pe se ( glumesc ) pana acuma doar pe octav l`am rezolvat ^^ :D ati spart bostani mari ? ce vo picat ? eu am spart 1 cu inca cativa si o dropat 6 EAD ) Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 daca pe hokai la 1000 m def imi faceai 350 dmg, imagineaza-ti pe SE unde am 1180 cat imi faci. si asta cu CH buffs. dau heal mai repede decat faci tu dmg :P. trebuie sa mai cresti, esti inca mic. :) Quote
CryNow Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 este 12.53 ... multi inca nu s-au trezit ... si deja eu iau dis doar cand incerc sa ma conectez ... ce sa mai zici ? :angry1: hh ive :) acu o sa traiesti unde-ti place (bleah) o loome a pvp'urilor btw: eram cimitir ... si a venit unu cu sublcasa de gladiator ... era si theo acolo ... we kicked that son of a b*tch ass :kar: Quote
CryNow Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :rofl1: pai ... el veni-se la mine si a dat in mine ... mai aveam cam 200 cp ... deci muream sigur [nu ma zbat dupa pvp ... aasa ca l-am evitat] si daca era sa flaghez sigur mi=o luam pe coaja am investit toti banii in prostii ... :-s stau pe muchie nu stiti careva care e interesat de un ava circlet[sau trade pe bw breastplate ] ? Quote
sapte_dude Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 daca nu stai in giran sa iti faci treburile nici n-o sa-ti mearga bine :) Quote