Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mi se pare a fi ceva vampir cu aripi soto are treaba in poveste cu shielen =))

In mod normal nu are nici o treaba cu Shilien. Aia ar trebui sa fie Arteias, rasa care a hotarat sa fie neutra in razboiul dintre elfi, humani si orci. Au aripi pentru ca rasa aia zbura (cel putin in legenda), chestia e ca daca respecta legenda, numai cei cu ranged attack skills ar putea sa dea in ea. Probabil ca NCS va spune ca in timp, rasa respectiva si-a pierdut capacitatea de a mai zbura si o sa i se puna aripi "la misto".

Oricum, nu este nimic confirmat de NCS. Probabil ca doar niste "scurgeri" din variantele pe care NCS le are la dispozitie.

Posted

sincer thora e sg persoana de aici care posteaza la subiect si merita tot respectul meu si toate laudele mele :*

tu inseamna ca ar trebui sa te simti cel mai mult vis-a-vis de postatul la subiect

Posted

unde pot creste relaxat la lvl 60 fara sa ma sece lumea la cap cu pvp ?

daca vrei party e o chestie ii zice rift sau festival of shitness... oops darkness

daca vrei solo incearca talking island nimeni nu face pvp acolo

Posted

daca vrei solo incearca talking island nimeni nu face pvp acolo

:)))))))))) te contrazic :-> unde crezi ca facea / a facut DUNHIL numarul ce la dus in top10 pk ? nu de alta dar atunci eram newbie ... si nu shtiam ce e pk ... si cand vedeam hatchling-u crescut ... ma kkm pe mine de frica ;;)

ive animalule deja 60 :-> ? :D

Posted

unde pot creste relaxat la lvl 60 fara sa ma sece lumea la cap cu pvp ?

Pe un server unde esti doar tu :D

@maddog - Update:

It's 4 am here and my internet cut out on my desktop. Probably won't be back until morning. I'll sleep a few hours and hopefully I'll have my internet again and we can finish the maintenance.

written by mcrabben7

Please note ca habar n-am unde e mcrabben7, si la ce ora pt noi, e dimineata pt el :D

Posted

bull promit ca nu te omor cand esti pe se =)) ( glumesc ) pana acuma doar pe octav l`am rezolvat ^^ :D

ati spart bostani mari ? ce vo picat ?

eu am spart 1 cu inca cativa si o dropat 6 EAD =)))

Posted

daca pe hokai la 1000 m def imi faceai 350 dmg, imagineaza-ti pe SE unde am 1180 cat imi faci. si asta cu CH buffs. dau heal mai repede decat faci tu dmg :P.

trebuie sa mai cresti, esti inca mic. :)

Posted

este 12.53 ... multi inca nu s-au trezit ... si deja eu iau dis doar cand incerc sa ma conectez ... ce sa mai zici ? :angry1:

hh ive :) acu o sa traiesti unde-ti place (bleah) o loome a pvp'urilor

btw: eram cimitir ... si a venit unu cu sublcasa de gladiator ... era si theo acolo ... >:) we kicked that son of a b*tch ass :kar:

Posted

:rofl1: pai ... el veni-se la mine si a dat in mine ... mai aveam cam 200 cp ... deci muream sigur [nu ma zbat dupa pvp ... aasa ca l-am evitat] si daca era sa flaghez sigur mi=o luam pe coaja ;;)

am investit toti banii in prostii ... :-s stau pe muchie :->

nu stiti careva care e interesat de un ava circlet[sau trade pe bw breastplate ] ?