Iverson Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 zizou ce nume ai ? ca`ti dau eu dual de D :)cu fast attack nu am tu daca vrei sa fii knight poti purta o vreme si dual :) Quote
CryNow Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 bv ive :)eu nu mai joc l2 :) sanatate :tiphat: Quote
Iverson Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 poti sa`mi dai mie avadonu chiar as fi foarte fericit iti dau karmian is in joc :D Quote
CryNow Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 poti sa`mi dai mie avadonu chiar as fi foarte fericit iti dau karmian is in joc :D scz daca e sa dau avadon-u ... i l-am promis lu' devil ... dar inca nu dau nimic ;) poate ... desi slabe sanse ... o sa rejoc Quote
Iverson Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 macar kktu ala de recipa mi`l dai ? sau bucati de avadon ca sa mi`l fac si eu ? Quote
Raul Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 mai joaca cineva pe supremel2?mai erau pe aici MvPKull si Lasher care jucau eu m-am lasat ca ma enerva Quote
CryNow Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 40 min si am cedat nervos... dex ruls :gives: risc sa iau ban ... probabil permanent daca ma posteaza careva ... <_< sooper tare Quote
maddogg Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ce lvl esti Lasher ? p:s e servaru down acuma Quote
maddogg Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Th3ogrim si tu joci pe supreme?edit:am pus niste intrebari usoare de ce nu raspunde-ti :) Quote
Th3ogrim Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Th3ogrim si tu joci pe supreme?edit:am pus niste intrebari usoare de ce nu raspunde-ti :)Nu joc pe Supreme joc pe DEX...ah si daca te uiti pe link`ul de l`am postat sub intrebarea ta probabil ca o sa vezi raspunsul! :right: Quote
Iverson Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wtf.... singurele char care ma panichez la war chiar si cu summonu scos e gladiatoru si arcashu , daca se baga un gladiator in mine cu sonic triple shot si are bo +3 is 0 ma bate de ma cac pe mine si la arcash nu am facut pvp cu rezist stun cum ii zice... ca daca mi`o dat stun shot ma uit la el cum ma omoara... Quote
Iverson Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 pvp frumos am facut la un rbp din cauza noobilor de polonezi am dat 4 pk si nush cate pvp daca ar fi dat si cry mai mult era bine ... D: Quote
M0ha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 zicetzi`mi si mie un srv marfa de C5...ca m`am saturat de C4...sau unde jucatzi voi....sa ma alatur si eu :P Quote
AgainstAllOdds Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wtf.... singurele char care ma panichez la war chiar si cu summonu scos e gladiatoru si arcashu , daca se baga un gladiator in mine cu sonic triple shot si are bo +3 is 0 ma bate de ma cac pe mine si la arcash nu am facut pvp cu rezist stun cum ii zice... ca daca mi`o dat stun shot ma uit la el cum ma omoara... daca vine un dagger si iti da niste "nukes" te`ai dus pe p..a Quote
CryNow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 daca vine un dagger si iti da niste "nukes" te`ai dus pe p..a true :D ive ...... i don't like pvp :) numa pe sclavu ala de sps aveam ciuda si diseara o sa vb si cu clanu s-o luam pe pigtailed intr-un rbp fantoma si mergem s-o pk la greu le: i have 1000 crops ... i'm wandering how many mold hardner i will receive ! Quote
Iverson Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mi`o cazut doom gloves din mob in fg ) @aao ai dreptate :D Quote
CryNow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 pt shade: eram la rupt mobi ... si am vazut pe cineva zicand "pana cand va fi lasat dualboxing va fi lag" is true ? ca adevaru e ca de cand e lasat la libera practicare ... ping'ul de la 16 a crescut la 103[sau cel puint la mine] si e lag infernal pe server Quote
AgainstAllOdds Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 pt shade: eram la rupt mobi ... si am vazut pe cineva zicand "pana cand va fi lasat dualboxing va fi lag" is true ? ca adevaru e ca de cand e lasat la libera practicare ... ping'ul de la 16 a crescut la 103[sau cel puint la mine] si e lag infernal pe serverstai tu calm ca se facea si inainte Quote
CryNow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 stai tu calm ca se facea si inaintestiu ... dar nu cred ca se facea la fel ca acum ... si totusi nu imi explic cum de la ping 16 a urcat la ping 103 :/ Quote