Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

cry te rog ca am auzit ca ai facut pleasca de setu ala avadon :| eu am primit niste asofe si ma chinui sg....

Cine are :

avadon bots rec : avadon helm rec , fragmente : armura,casca,bots?

Posted

ce am facut ? oO

iti dau ava boots rec 60% ;) am dat 1kk si nu o mai ia nici dreaq si dacat s-o tin in stash ti-o dau, ma uit si de materiale

ava circlet cade foarte greu, e foarte rar ... pretul este de 2.5kk minim .. boots la fel [iti recomand sa-ti iei boots gata facuti]

ive ... imi trebe pt dwarf ... casca asta era initial pt un alt homu in incercarea de a merge paralel cu enchant-u .. si sa-mi fac homu+4,5,6

ps: pt bani eu fac manor ... si merge bine treaba

Posted (edited)

pai in functie de lvl poti sa-ti iei niste seed's de la manor. de ex: la lvl 44-54 iei seed "Red Codran" si ai de ales intre a skin si asofe, fiecare oras mare are manor manager si de ex daca ai luat seed de lvl 44-54 din aden poti sa-l plantezi doar in "aden area", de plantat e banal, alegi mob'u click dreapta .. face o magie gen spoil si e plantat ... dupa ce e mort mob-u folosesti harvester (il cumperi de la manor manager cu ~600 adena) si primesti fructu. si in fiecare zi la ora 8 cand incepe olimpiada sa fi la manor manager ca atunci incepe "per de coacere a fructelor" si dupa cam 4,5,6 min :P poti sa faci trade-u fruct/mats

si inca ceva ... daca iei seed de lvl 44-54 trebe sa te incadrezi si tu in lvl :P

gl

le: ca sa faci trade-u ai 2,3 maxim 5 secunde .. ca e nebunie mare :/

Edited by CryNow
Posted

first of all.. is 58 =)) asa deci o trecut manoru :| ca e 8:03 ( la mine ) acu ma duc si cumpar seminte de cucu meu si le plantez fg ... coasa cum o folosesc ? dublu click si "o iau in mana" sau click2? asta e partea a 2 a dupa ce scot fructu din mob tre sa fiu la 7:59 la manor si dau acolo la coacere nu ?

8 dimineata sau seara?

Posted

first of all.. is 58 =)) asa deci o trecut manoru :| ca e 8:03 ( la mine ) acu ma duc si cumpar seminte de cucu meu si le plantez fg ... coasa cum o folosesc ? dublu click si "o iau in mana" sau click2? asta e partea a 2 a dupa ce scot fructu din mob tre sa fiu la 7:59 la manor si dau acolo la coacere nu ?

8 dimineata sau seara?

coasa la fel dublu click :)) stai flex ca manor e pana la lvl 90 :)

pai la 8 sa fi acolo ... si dupa 3,4,5 min incepi sa dai trade ca disperatu poate ffaci tranzactia :P

Posted

da daca pun fructele farmate cu 1 char pe 2 caractere? ( ca am 2 calc in casa ) are ceva? :))

LE : merita sa bag cu recipa de 60% vb cu ET sa`mi crafteze =)) soto o sa iasa :>

Posted

doamneeeeeee...deja de 15 min tot incerc sa intru in joc si tot imi da ceva error: download failed.please select another server to retry or contact the software provider....sau daca nu da error aici ,imi da dupa ce dau NEXT ,atunci cand downloadeaza chestiile alea 2..imi zice download failed.

dc se intampla asta? ca e picat sv? :( :angry1: :angry1: :comp1:

Posted

ma duc sa ma uit la Lost 3x15 , ma pi*H pe ei scammeri si care fac flood la server si ma zgarii ca nu merge serveru... uiteti`va care aveit bucati de avadon robe sau avadon circlet avadon boots prin wh :X

Posted

first of all.. is 58 =))

Deci nu mai imi iau ban daca iti dau pk acuma =)) (joke)

Take a brake from Lineage...macar acu cat e Pastele....eu unul azi doar ce am mai intrat pe forumuri si un pic in joc....in rest vin peste vin si bineinteles friptura :D

Posted

am stat in vinerea mare ... dar am stat cu afmilia de la 10 am fost la biseria am savurat mielul :D , am dormit si am intrat a 2 a zi :P

cum fac sa activez profilul pe xfire? adika am profil am downloadad aia si dupa aceea?

Posted

sal. joc l2 c5 pe supremel2 sunt lvl 19 si vreau sa incep sa fac questu pentru thief sunt dark elf cutitar. ma ajuta cineva cu locatia monstrilor si de unde se incepe quest are cineva o harta? thx

Posted

Ma baieti pana la cat merge plusat un skill adik cu e arma ca merge cu siguranta pana la +3 sar un skill ca mia zis un prieten ca el a patit si a ajuns cu skillu normal ?

Posted

tu cred ca pui 2 intrebari in 1 :))

dupa mine:

1)Pana la cat merge plusat un skill (magie) cu giants book ? NU STIU ( cred ca nu este limita... dar iti scade exp)

2) Pana la cat se poate enchanta 1 item safe : +3

Posted

care imi vinde si mie o arma one handed (D class) cu fast attack speed? cam in valoare de 700k :D (cam greu ma inteleg la tradeuri in-game :| ) a zis unu ca-mi da elven sword cu 1.3 mil ...cand colo la shop e 1.2 :))