Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nagasaky' date='Apr 6 2007, 21:02' post='1865202']

Ma omule nu imi tre Dyes pe DEX . Ce dreacu ba voi credeti ca asta e singurul server? AM NEVOIE DE DYES PT UN NENOROCIT DE SERVER DE PVP PE CARE FAC EU DIFERITE EXPERIMENTE .

Vezi sa nu-ti plesneasca vreo artera.

Posted

ce aveti ma cu omu oO ? v-a cerut si el un sfat ...

moha ms :right:

mai e lag ? [ adica aceleasi conditii ca pe la 20.00 ] ?

le: deci clar imi trebe party la quest <_< ...

Posted

Ma omule nu imi tre Dyes pe DEX . Ce dreacu ba voi credeti ca asta e singurul server? AM NEVOIE DE DYES PT UN NENOROCIT DE SERVER DE PVP PE CARE FAC EU DIFERITE EXPERIMENTE .

Incearca +STR si +DEX vezi ce diferente observi.

Posted

Cel mai bine faci party cu un tank sau cu un mass sleeper ca e cam grele cu abyss jewels alea :P

:))) cre'ca cu un tank 1 se si inca 1 nuker, cred ca ar fi deajuns :P

mai e lag pe dex ? :(

Posted

cand te faci mare (74+) recomand +5 STR -5 CON si eventual un +4WIT -5/6 INT (sleep/root s.a.m.d resist)

want a drawing? oO

da, credem ca DEX e singurul server. comunismul din noi nu ne da voie sa privim "in perspectiva", ba.

daca e alt server are DYE cu 3 coaie sau ce?

Posted

http://img92.imageshack.us/my.php?image=pingou8.jpg

asa e si la voi sau numai la mine ?

shad ca sa imi schimb numele trei sa postez pe forum la dex sau nu se mai poate schimba ?

Posted

care imi zice detaliat cum ajung la bugbear aia pe care trb sa ii omor ,am dat si pe google si nu am gasit nimic,daca se poate sa puneti un screenshot cu locul in care se afla(un X mare pe harta facut in paint :) )...in legatura cu questu ala...sa devin knight

Posted

l2.stratics.com si dai la quest - class change quest si alegi q de humman knight si iti da poze mar cu X`uri imense:))

@all cum explicati asta ":

2 rb - 2 iteme full si alte dye si fragmente ( zubei shield si avadon gloves )

ambele iteme full la mine =)) ei cum :D

Posted

@zizou : ii gasesti in zona marcata. Din cate stiu, sunt foarte putini ca numar, asa ca atunci cand esti in zona respectiva (est / nord-est Gludio) da /target Bugbear Raider ca sa incerci sa ii iei in target.

http://imageshack.us

Posted

@CPU: nu se mai pot schimba nume pe dex. EVER.

as scrie mai mult dar m-am ars la degetul de la mana stanga. FUCKING EASTER AND ITS FUCKING CANDLES

a btw, @iverson: ce-ar fi sa va dau eu numele de pe charu normal ca sa ma stresati si pe-ala cu linguseli si pm-uri?

Posted

adika de la ce te`ai luat ? eu am intrebat normal :| ca am vazut`o pe vivinia de aia :| nu e nevoie sa fii asa intzepat...

btw daca ai fi lvl k mine te`ash chema la raiduri cu cea mai mare placere

P.S. nu am nevoie sa`ti dau pm ? (pt ce ai crede tu: -iteme ,bani )

singuru motiv pt care ti`ash da pm e : sal sal cmf? faci party?vinzi cevA? si atat ce as avea nevoie de la tine ?

Posted

singuru motiv pt care ti`ash da pm e : sal sal cmf? faci party?vinzi cevA? si atat ce as avea nevoie de la tine ?

Si crezi ca daca ar afla mai multa lume, toti ar face ca tine ? Vreo 3/4 din pmuri ar fi spam ( sal/adena plix/how can i be a gm/level me up pls ),iar pentru restul, nu se merita din cauza a ce am scris mai inainte ^^

@zizou - www.l2base.com pt mob locations.

Posted

da pe mine nu ma intereseaza numele lui shade in joc :| ( i don`t give a f**k )

eu vroiam ca sa stiu charu de gm ce rasa e :| si o poza la alt + t sa vad cat atk are atat :|

Posted

da pe mine nu ma intereseaza numele lui shade in joc :| ( i don`t give a f**k )

eu vroiam ca sa stiu charu de gm ce rasa e :| si o poza la alt + t sa vad cat atk are atat :|

un elemental summoner bashinos .. molestator de ponei

Posted

@CPU: nu se mai pot schimba nume pe dex. EVER.

as scrie mai mult dar m-am ars la degetul de la mana stanga. FUCKING EASTER AND ITS FUCKING CANDLES

a btw, @iverson: ce-ar fi sa va dau eu numele de pe charu normal ca sa ma stresati si pe-ala cu linguseli si pm-uri?

Linguseli...eu cred ca esti satul deja..ai destui care te pupa in fundulet pe forumul de pe dex.Cat despre atitudinea asta de om cautat...probabil ca a fost visul tau de o viata sa ajungi gm.Oricum,daca nu ma insel,daca esti gm esti pentru a raspunde la doleante,nu pentru a te purta ca un minizeu.Char normal?Sper ca joci corect.(not)

Posted

iti garantez ca joaca normal pe charu normal , nu s`ar respecta pe el insusi daca si`ar pune iteme pe char normal si a da nu au voie gm sa dea iteme ;) asa ca no mai smoto

Ce greu se face avadonu :( . mc bullet de asofe