AgainstAllOdds Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ai facut postul nr 5000 ) care a facut questul "Audience with the land dragon" ? eu Quote
Lasher_ro Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lasher cine o castigat sapt asta 7s? ca n am jucat deloc l2 ... Dusk ... si noi ne-am bagat ca robotii la dawn ca eram siguri ca o sa castige si nu aveam timp sa facem festival ... Maine cica avem siege la gludio ... ce kkt de ally sa mor, nu este pic de organizare, si cand incearca cineva sa-i organizeze, ii doare fix in cot ... 3 clanuri din 7 s-au inscris la siege Quote
CryNow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 eusti cumva ce trebe sa fac prin nord de gludio ? [ dupa ce am luat cele 4 mark of watchman sau ceva de genu,gabrielle .. m-a trimis gludin la warehouse chief ... si el imi zice sa caut ceva la nord de gludio .. ] Quote
Guest MvPKull Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 uh uh I won again :D poate voi intra in joc macar sa mi iau cp pots bft la siege cei din SSS s au inscris ? ca aia mai buni :D am iesit din clan Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dusk ... si noi ne-am bagat ca robotii la dawn ca eram siguri ca o sa castige si nu aveam timp sa facem festival ...Lasher, nu e competition period? Data trecuta a castigat dawn. Ca sa fiu sigur, de-acum incolo, imi inscriu AW in dusk, nu prea joc cu el perioada asta, iar dorfu in dawn, unde este mai probabil sa castig.Btw: la sop, cbp si o.ore ziceam cam lvl 24-32. In EG am sanse? Quote
Lasher_ro Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Daedalus, vorbim de servere diferite :PKull, sincer nu stiu ... Nova ( noi ) si Absolut s-au inscris sigur , + inca 1, da nush cine. Quote
CPU Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 way baiete am zis nu stiu nu cunosc k nu garantez ia in plm si da mesaj lui shade,catalin sau cui vrei tu sub forma de cerere te agiti ca o sticla de pepsiinainte mergea sa schimbi numele charului direct de pe pagina de web.era o intrebare pt playerii de pe dex.dupa cum ai zis si u nu stii, nu cunosti ..... Quote
Raul Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Iverson daca nu stii de ce mai dai reply ? de dragul de a scrie ? Quote
yazid Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 mai e lag?.....anyway la lvl 16 unde imi recomandati sa cresc? Quote
CryNow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 deci ma oftica lag-u asta ... de azidimineata de cand a cazut serveru ... e lag .. :comp1: Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oh God! Ce lag e! N-am mai vazut asa ceva pe DEX! Cu lag am facut 10% si m-am plictisit ftw, rezulta dota calling. Quote
Shade Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nagasaky' date='Apr 6 2007, 11:18' post='1863875']Vroiam sa fac PvP xD . Oricum ideea e ca am lvl 78 si nu 50 . Si da la lvl 78 imi tre' dyesDaca nici pana la 78 nu ti-ai dat seama ce dyes sunt mai bune pentru clasa ta, atunci ar trebui sa te lasi de l2. Bineinteles, contul nu e al tau, e al vreunui amic care ti l-a dat, making you a high-lvl n00b.inainte mergea sa schimbi numele charului direct de pe pagina de web.era o intrebare pt playerii de pe dex.Nu se mai pot schimba nume pe dex, a fost o greseala imensa user cp-ul ala.Si mai usor cu insultele ca nu ma limitez la warn. Quote
Iverson Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 iar nu merge dexu :( shade tu ce char ai in joc si cum arata statusu tau ? - pe scurt dane o poza cu ce ai pe tine si ce ai la status :P LE: site nu merge deci nici jocu nu ? Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nu se mai pot schimba nume pe dex, a fost o greseala imensa user cp-ul ala.De ce? Eu unul voiam sa schimb numele dorfului. Am pus numele de ExCrafter, cu gandul de a-l face artisan, dar m-am razgandit. A dus la abuz sectiunea aia? Mai nou, ma roaga cei de D-grade sa le fac soulshot-uri. :blink: Quote
yazid Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 unde pot finde charcoal si silver nugget , animal bones si chestii d'astea (am inteles ca nush unde primesc cateva mii)....si pollen unde se poate vinde ,am auzit ca il pot da cu 50kaaa...si la ce lvl pot sa imi aleg ce clasa vreau sa fiu? Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 In Giran de obicei vinzi de toate... Ar fi cel mai populat oras. Clase -> lvl 20 alegi prima oara expertiza de obicei pe 2 arme. Apoi, la lvl 40 te indrepti spre o anumita arma. Mica exceptie, Orc Destroyer invata sa foloseasca si pole. Quote
Iverson Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 la 20 ai primul quest de schimbare a claseianimal bones si toate se numesc materiale si cad din mobi ( de orice fel - cu rate de x% diferite ) polenul vinde`l pe 50k ca sa faci ceva banuti ;) bate in ruins of dispaire (sau cum se scrie - lapsus ) spor Quote
yazid Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ok am inteles dar polenul in ce oras i pot vinde cu 50k?...la shop Quote
CryNow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ok am inteles dar polenul in ce oras i pot vinde cu 50k?...la shopla nici un magazin ... jucatorii sunt cei care dau 50k pe 1 pollen Quote
M0ha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sti cumva ce trebe sa fac prin nord de gludio ? [ dupa ce am luat cele 4 mark of watchman sau ceva de genu,gabrielle .. m-a trimis gludin la warehouse chief ... si el imi zice sa caut ceva la nord de gludio .. ]e questu de antharas..... http://lineage2.stratics.com/content/libra...ndex.php?id=337 Quote
Nagasaky Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ma omule nu imi tre Dyes pe DEX . Ce dreacu ba voi credeti ca asta e singurul server? AM NEVOIE DE DYES PT UN NENOROCIT DE SERVER DE PVP PE CARE FAC EU DIFERITE EXPERIMENTE . Quote
M0ha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nagasaky' date='Apr 6 2007, 21:02' post='1865202']Ma omule nu imi tre Dyes pe DEX . Ce dreacu ba voi credeti ca asta e singurul server? AM NEVOIE DE DYES PT UN NENOROCIT DE SERVER DE PVP PE CARE FAC EU DIFERITE EXPERIMENTE . :lamer: :duh: Quote
Lasher_ro Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mai mult ca sigur a fost abuzat ... exista multi idioti si noobi in lumea asta ... Quote