yazid Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 am fost la blacksmith sa vad ce arme poate face...de unde fac rost de cristale d'alea?:D Quote
AgainstAllOdds Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mrdevil uite ce faceam cand ati venit sa ne gank ..http://files.filefront.com/CFRwmv/;7143951;/fileinfo.html eram juma` de party atunci :P si tot v`am rupt:) Quote
yazid Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pffoa tot incerc sa fac un quest si ma omoara monstrii am ramas fara bani si fara iteme ( ca mi-au picat cand am murit ) ma ajuta cineva cu niste adena sa imi iau niste arme si haine...daca aveti careva in + ? :D Quote
sapte_dude Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 +DEX -STR. Va afecta arrow reuse rate destul de bine. Sau daca vrei -CON.oOpoint 1 -> un HE are base DEX 30. bonusul primit de la dyes e cu atat mai mare cat base stat-ul e mai mare. point 2 -> in afara de faptul ca e stupid sa scazi STR pe un arcas (care traieste din P ATK dupa cum se poate observa dupa P ATK-ul arcurilor comparativ cu celelalte arme), un HE are base STR 40, deci bonusu' primit din STR e pretty good.io nu va inteleg ce va coiti cu DYES de la lvl 50. aveti adena de aruncat sau ce? io n-am avut nevoie pana la lvl 74 or so. in fine, dye de farm +str+dex --con. cand te faci mare (74+) recomand +5 STR -5 CON si eventual un +4WIT -5/6 INT (sleep/root s.a.m.d resist)bullet are ban ca cica e nesimtit or something.Where is bullet?te-am sters din friendlist, de-aia nu mai dai de mine. alta data sa nu ma mai futi la cap sa-ti dau user si pass :tiphat: Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lol acum imi dau seama cand ma uit in calculatorul ala familiar noua. Sorry mate greseala mea. Deci pune doar str ca merita vad. Quote
Iverson Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 te-am sters din friendlist, de-aia nu mai dai de mine. alta data sa nu ma mai futi la cap sa-ti dau user si pass :tiphat: Quote
CryNow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 pffoa tot incerc sa fac un quest si ma omoara monstrii am ramas fara bani si fara iteme ( ca mi-au picat cand am murit ) ma ajuta cineva cu niste adena sa imi iau niste arme si haine...daca aveti careva in + ? :D zizou .. ce rasa esti ? le: aao ce speed cu si fara ww ? Quote
Raul Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 mrdevil uite ce faceam cand ati venit sa ne gank ..http://files.filefront.com/CFRwmv/;7143951;/fileinfo.html eram juma` de party atunci :P si tot v`am rupt:)lool gg :D Quote
Iverson Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 @iverson dar iti place sa faci spam nu gluma :D cine vb de spam ? ai 6.5k posturi ) cine imi da 2 bsoe normale? ii dau 2 de clan hall :D Quote
Nagasaky Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Vroiam sa fac PvP xD . Oricum ideea e ca am lvl 78 si nu 50 . Si da la lvl 78 imi tre' dyes Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Va rog... Monstrii de 24+ care dau cpb, sop sau o.ore. Sau un loc unde gasesc mats bune la spoil. Lvl 24+ Quote
yazid Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 crynow sunt human fighter...am d'abia lvl 14(e nasoala chestia aia...cand mori iti scade xp ) unde gasesc cristale necesare pt a face arme la blacksmith? Quote
Daedalus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wa? N-ai nevoie de arme la blacksmith. Le iei din Giran pana la aproape top D. Vrei sa-ti faci duals? Nu merita, fa-ti de la 40. Quote
yazid Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 si cam cat costa o arma acolo? si unde e Giran ? Quote
Lasher_ro Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Spoil de CBP + SOP in branded, mobi lvl ~40, la conffesor si shaman. Quote
Guest MvPKull Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lasher cine o castigat sapt asta 7s? ca n am jucat deloc l2 ... Quote
CryNow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Lasher cine o castigat sapt asta 7s? ca n am jucat deloc l2 ... ai facut postul nr 5000 ) care a facut questul "Audience with the land dragon" ? Quote
CPU Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu mai merge sa schimbi nicku la char pe dex page ?sau e de la mine ? Quote
Iverson Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu ai cum sa schimbi numele unui caracter din joc nu esti la wow pe blizzard sa faci cerere sau poate merge ... nu stiu nu cunosc am 56 \:D/ Quote
0zZie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 am instalat din nou , am facut update , check files ...intru in joc ...si la screen-ul de Creat char cum dau sa aleg race ...iar imi apare http://img150.imageshack.us/img150/1340/errorbn0.jpg .....chiar nush ce dreaq sa ii mai fac !!!are cineva idee de la ce poate fii sau cum se poate rezolva ???? Quote
CPU Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu ai cum sa schimbi numele unui caracter din joc nu esti la wow pe blizzard sa faci cerere sau poate merge ... nu stiu nu cunosc am 56 \:D/ pai atunci dc plm vb ? Quote
Iverson Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 way baiete am zis nu stiu nu cunosc k nu garantez ia in plm si da mesaj lui shade,catalin sau cui vrei tu sub forma de cerere te agiti ca o sticla de pepsi Quote