Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pffoa tot incerc sa fac un quest si ma omoara monstrii am ramas fara bani si fara iteme ( ca mi-au picat cand am murit :(( ) ma ajuta cineva cu niste adena sa imi iau niste arme si haine...daca aveti careva in + ? :D

Posted

+DEX -STR. Va afecta arrow reuse rate destul de bine. Sau daca vrei -CON.

oO

point 1 -> un HE are base DEX 30. bonusul primit de la dyes e cu atat mai mare cat base stat-ul e mai mare.

point 2 -> in afara de faptul ca e stupid sa scazi STR pe un arcas (care traieste din P ATK dupa cum se poate observa dupa P ATK-ul arcurilor comparativ cu celelalte arme), un HE are base STR 40, deci bonusu' primit din STR e pretty good.

io nu va inteleg ce va coiti cu DYES de la lvl 50. aveti adena de aruncat sau ce? io n-am avut nevoie pana la lvl 74 or so. in fine, dye de farm +str+dex --con. cand te faci mare (74+) recomand +5 STR -5 CON si eventual un +4WIT -5/6 INT (sleep/root s.a.m.d resist)

bullet are ban ca cica e nesimtit or something.

Where is bullet?

te-am sters din friendlist, de-aia nu mai dai de mine. alta data sa nu ma mai futi la cap sa-ti dau user si pass :tiphat:

Posted

pffoa tot incerc sa fac un quest si ma omoara monstrii am ramas fara bani si fara iteme ( ca mi-au picat cand am murit :(( ) ma ajuta cineva cu niste adena sa imi iau niste arme si haine...daca aveti careva in + ? :D

zizou .. ce rasa esti ?

le: aao ce speed cu si fara ww ?

Posted

crynow sunt human fighter...am d'abia lvl 14(e nasoala chestia aia...cand mori iti scade xp :| )

unde gasesc cristale necesare pt a face arme la blacksmith?

Guest MvPKull
Posted

Lasher cine o castigat sapt asta 7s? ca n am jucat deloc l2 ...

Posted

am instalat din nou , am facut update , check files ...intru in joc ...si la screen-ul de Creat char cum dau sa aleg race ...iar imi apare http://img150.imageshack.us/img150/1340/errorbn0.jpg .....chiar nush ce dreaq sa ii mai fac !!!

are cineva idee de la ce poate fii sau cum se poate rezolva ????

Posted

nu ai cum sa schimbi numele unui caracter din joc :| nu esti la wow pe blizzard sa faci cerere =)) sau poate merge ... nu stiu nu cunosc

am 56 \:D/

pai atunci dc plm vb ?

Posted

way baiete am zis nu stiu nu cunosc k nu garantez ia in plm si da mesaj lui shade,catalin sau cui vrei tu sub forma de cerere te agiti ca o sticla de pepsi