Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

disc ... nu se putea fara <_<

intrebare: la manor ... am facut fructe cu un char ... si le-am mutat pe alt char(cu lvl mai mare), pot skimba fructele ?

:error:

eu azi am dropat pants din -4%
fi mai explicit pls

aao ... a fost superba ce-i drept ... pana la d/c'u in masa :))

moha ... ai dreptate ... dar pe vremea aia sa fiu sincer ... nu imi permiteam sa cumpar cursed bones ... abea mi-am permis sa iau 100 :) si de atunci le am :rofl1: :))

si inca ceva ... care aveti recipe de BW [gaiters/ armor] sa le opriti pt mine ... i'll buy them ;)

Posted

http://lineage.pmfun.com/npc/29022/zaken.html ( nu mai dadeam edit :D ) tot tre sa dropeze ceva nu ? :))

am murit => -4% si am dropat pantaloni got it ?

asta e un fell de antharas pt lvl 55-65 :P

cauta pe google poze cu "zaken" si ai sa vezi in unele screen-uri .. cateva zeci de playeri morti .. si zaken ALIVE :) , si ca fapt divers ... ala ce a luat cercelu ... are 200kk minim pe el :) dar eu zic ca se duce si la 400kk la ce opt are + S grade ;)

Posted

pFF ce ma enerveaza chestia asta...de multe ori dupa ce introduc ID si pass tot apas Login , dar degeaba ca nu imi apare lista cu servere...trb sa ies din joc si sa intru din nou..uneori de vro 3 ori trb sa fac chestia asta pana merge

nu stie cineva din ce cauza se intampla faza asta? :(

http://img73.imageshack.us/my.php?image=untitleddm0.jpg << click click click ....de n ori click DEGEABA

Posted

deci clar dau un telefon ne adunam si`l batem :)))

acum vb serios ... strangem 80-100 de low lvl si`l batem? :D dar ne trebe unu care sa conduca raidu spre exemplu sefu` la divinity... ia cry vb tu :>

Posted

pFF ce ma enerveaza chestia asta...de multe ori dupa ce introduc ID si pass tot apas Login , dar degeaba ca nu imi apare lista cu servere...trb sa ies din joc si sa intru din nou..uneori de vro 3 ori trb sa fac chestia asta pana merge

nu stie cineva din ce cauza se intampla faza asta? :(

http://img73.imageshack.us/my.php?image=untitleddm0.jpg << click click click ....de n ori click DEGEABA

man e de la srv...nu te impacienta...

Posted

pffoa ce enervant e.....

mai am o intrebare ..am cumparat ceva bow d la shop, imi trebuie si sageti?daca da ...de unde le cumpar?

nah, ce sa faci cu sageti? dai cu el ca, cu paru' :lol:

iei de la grocery sageti

Posted

chemam NC =)))

si va macelariti ca la antharas =))

LE: la ultimu antharas chiar mi`a placut strategia din port DV cum dadeati mass rez acolo chiar ma mirasem ce bine ati dat :))

Posted

ive no ideea :) la rb ce necesita mai multe party-uri nush ...

aao the evil guy ...

si revenind la dex ... e incredibil .... daca si azi pierd manoru ma duc undeva ascuns si imi bag tot ce-mi vine in ea de treaba ... daca e careva prin zona si face ss-uri ... bad luck <_< :sef: are ore fixe ....

Guest racheta
Posted

AAO da' nu stii cand mergem :)

si daca ai sti, de ce l-ai strica ? o.O

regards

Posted

LE2 : Zaken in cati il batem ? are lvl 60 si dropeaza S ? OMFG ? ( sau e doar pe c5)

Minim 4 party uri daca e organizare. Un party sa fie de level mare (75+) care sa faca curat prin zona. Celelalte trei party uri se ocupa efectiv de Zaken, dar trebuie cineva care sa le conduca.

Daca nu e organizare puteti sa vi-o luati si cu 100 de oameni (Shadows si-au luat-o cu 80 de oameni).

Unul din motivele pentru care si-au luat-o a fost ca era noapte in-game :D . Altul a fost ca s-au bazat doar pe zerguiala. Zaken trebuie facut cand este ziua in-game, pentru ca e vampire-type, noaptea are rezist mare la orice fel de atac.

Singurul item S pe care il dropeaza este cercelul, dar mai e o chestie importanta, la Zaken se pot creste cristale +11 ; +12.

Posted (edited)

Daca nu e organizare puteti sa vi-o luati si cu 100 de oameni (Shadows si-au luat-o cu 80 de oameni).

:rofl1:

rb-i reprezinta domeniul meu preferat in acest joc :) .. intreabari pt cei ce stiu (baium, ember, orfen, core ) cam ce "cantitati umane" necesita pt a fi infranti ? ms

moha nu mai rade :-< ca e enervant sa omori 160 mobi si sa vezi ca tre sa mai astepti o zi de-a-m.... [degeaba]

le: inca 10 min si il pierd :sef: <_<

lee: nu se poate ma ... :comp1: :violent1: :gun2: :comp2: :ceuameni:

leee: shade ce are serveru? de picat nu e, dar nu ne putem conecta pe el, why ???

Edited by CryNow
Posted

Minim 4 party uri daca e organizare. Un party sa fie de level mare (75+) care sa faca curat prin zona. Celelalte trei party uri se ocupa efectiv de Zaken, dar trebuie cineva care sa le conduca.

Unul din motivele pentru care si-au luat-o a fost ca era noapte in-game :D . Altul a fost ca s-au bazat doar pe zerguiala. Zaken trebuie facut cand este ziua in-game, pentru ca e vampire-type, noaptea are rezist mare la orice fel de atac.

Singurul item S pe care il dropeaza este cercelul, dar mai e o chestie importanta, la Zaken se pot creste cristale +11 ; +12.

+)) ai dreptate cu rezistu deci la antharas tre sa bata vantu ca sa`l batem ushor =))) si la valakas sa ploua :)) deci de ce nu e valakas pe server?

@cry uite`te pe lineage.ro :| sa vezi

Posted

+)) ai dreptate cu rezistu deci la antharas tre sa bata vantu ca sa`l batem ushor =))) si la valakas sa ploua :))

1. Du-te si fa-i damage lui Zaken noaptea;

2. La Antharas trebuie sa fie lapovita si ninsoare;

3. La Valakas sa fie innorat, dar in real life.

deci de ce nu e valakas pe server?

Deci pe ce server ? pe DeX ? Deci cine ti-a zis asta?