CryNow Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 disc ... nu se putea fara <_< intrebare: la manor ... am facut fructe cu un char ... si le-am mutat pe alt char(cu lvl mai mare), pot skimba fructele ? :error: eu azi am dropat pants din -4% fi mai explicit pls aao ... a fost superba ce-i drept ... pana la d/c'u in masa moha ... ai dreptate ... dar pe vremea aia sa fiu sincer ... nu imi permiteam sa cumpar cursed bones ... abea mi-am permis sa iau 100 :) si de atunci le am :rofl1: si inca ceva ... care aveti recipe de BW [gaiters/ armor] sa le opriti pt mine ... i'll buy them ;) Quote
Iverson Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://lineage.pmfun.com/npc/29022/zaken.html ( nu mai dadeam edit :D ) tot tre sa dropeze ceva nu ? am murit => -4% si am dropat pantaloni got it ? Quote
CryNow Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://lineage.pmfun.com/npc/29022/zaken.html ( nu mai dadeam edit :D ) tot tre sa dropeze ceva nu ? am murit => -4% si am dropat pantaloni got it ? asta e un fell de antharas pt lvl 55-65 :P cauta pe google poze cu "zaken" si ai sa vezi in unele screen-uri .. cateva zeci de playeri morti .. si zaken ALIVE :) , si ca fapt divers ... ala ce a luat cercelu ... are 200kk minim pe el :) dar eu zic ca se duce si la 400kk la ce opt are + S grade ;) Quote
M0ha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://lineage.pmfun.com/npc/29022/zaken.html ( nu mai dadeam edit :D ) tot tre sa dropeze ceva nu ? ce vrei sa zici cu zaken?va ducetzi sa il spargetzi sau??? Quote
yazid Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pFF ce ma enerveaza chestia asta...de multe ori dupa ce introduc ID si pass tot apas Login , dar degeaba ca nu imi apare lista cu servere...trb sa ies din joc si sa intru din nou..uneori de vro 3 ori trb sa fac chestia asta pana mergenu stie cineva din ce cauza se intampla faza asta? :(http://img73.imageshack.us/my.php?image=untitleddm0.jpg << click click click ....de n ori click DEGEABA Quote
Iverson Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 deci clar dau un telefon ne adunam si`l batem ) acum vb serios ... strangem 80-100 de low lvl si`l batem? :D dar ne trebe unu care sa conduca raidu spre exemplu sefu` la divinity... ia cry vb tu :> Quote
M0ha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pFF ce ma enerveaza chestia asta...de multe ori dupa ce introduc ID si pass tot apas Login , dar degeaba ca nu imi apare lista cu servere...trb sa ies din joc si sa intru din nou..uneori de vro 3 ori trb sa fac chestia asta pana mergenu stie cineva din ce cauza se intampla faza asta? :(http://img73.imageshack.us/my.php?image=untitleddm0.jpg << click click click ....de n ori click DEGEABAman e de la srv...nu te impacienta... Quote
yazid Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pffoa ce enervant e.....mai am o intrebare ..am cumparat ceva bow d la shop, imi trebuie si sageti?daca da ...de unde le cumpar? Quote
Nagasaky Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Un dye pt Hawkeye , unu pt SPS va rog? Nush ce combinatii sa pun Quote
sapte_dude Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pffoa ce enervant e.....mai am o intrebare ..am cumparat ceva bow d la shop, imi trebuie si sageti?daca da ...de unde le cumpar?nah, ce sa faci cu sageti? dai cu el ca, cu paru' :lol:iei de la grocery sageti Quote
Iverson Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 chemam NC ) si va macelariti ca la antharas LE: la ultimu antharas chiar mi`a placut strategia din port DV cum dadeati mass rez acolo chiar ma mirasem ce bine ati dat Quote
Iverson Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 si totusi de ce nu este Valakas pe dex? :( ca ar fi frumos un macel la dansu .... defapt cred ca ati merge toate aliantele sa`l bateti :D Quote
CryNow Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ive no ideea :) la rb ce necesita mai multe party-uri nush ... aao the evil guy ...si revenind la dex ... e incredibil .... daca si azi pierd manoru ma duc undeva ascuns si imi bag tot ce-mi vine in ea de treaba ... daca e careva prin zona si face ss-uri ... bad luck <_< :sef: are ore fixe .... Quote
Guest racheta Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 AAO da' nu stii cand mergem :)si daca ai sti, de ce l-ai strica ? o.Oregards Quote
M0ha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 .... daca si azi pierd manoru ma duc undeva ascuns si imi bag tot ce-mi vine in ea de treaba ... :rofl1: :rofl1: :rofl1: Quote
Thora! Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 LE2 : Zaken in cati il batem ? are lvl 60 si dropeaza S ? OMFG ? ( sau e doar pe c5) Minim 4 party uri daca e organizare. Un party sa fie de level mare (75+) care sa faca curat prin zona. Celelalte trei party uri se ocupa efectiv de Zaken, dar trebuie cineva care sa le conduca.Daca nu e organizare puteti sa vi-o luati si cu 100 de oameni (Shadows si-au luat-o cu 80 de oameni).Unul din motivele pentru care si-au luat-o a fost ca era noapte in-game :D . Altul a fost ca s-au bazat doar pe zerguiala. Zaken trebuie facut cand este ziua in-game, pentru ca e vampire-type, noaptea are rezist mare la orice fel de atac.Singurul item S pe care il dropeaza este cercelul, dar mai e o chestie importanta, la Zaken se pot creste cristale +11 ; +12. Quote
CryNow Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 (edited) Daca nu e organizare puteti sa vi-o luati si cu 100 de oameni (Shadows si-au luat-o cu 80 de oameni). :rofl1: rb-i reprezinta domeniul meu preferat in acest joc :) .. intreabari pt cei ce stiu (baium, ember, orfen, core ) cam ce "cantitati umane" necesita pt a fi infranti ? ms moha nu mai rade :-< ca e enervant sa omori 160 mobi si sa vezi ca tre sa mai astepti o zi de-a-m.... [degeaba] le: inca 10 min si il pierd :sef: <_< lee: nu se poate ma ... :comp1: :violent1: :gun2: :ceuameni: leee: shade ce are serveru? de picat nu e, dar nu ne putem conecta pe el, why ??? Edited April 5, 2007 by CryNow Quote
Iverson Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Minim 4 party uri daca e organizare. Un party sa fie de level mare (75+) care sa faca curat prin zona. Celelalte trei party uri se ocupa efectiv de Zaken, dar trebuie cineva care sa le conduca. Daca nu e organizare puteti sa vi-o luati si cu 100 de oameni (Shadows si-au luat-o cu 80 de oameni). Unul din motivele pentru care si-au luat-o a fost ca era noapte in-game :D . Altul a fost ca s-au bazat doar pe zerguiala. Zaken trebuie facut cand este ziua in-game, pentru ca e vampire-type, noaptea are rezist mare la orice fel de atac. Singurul item S pe care il dropeaza este cercelul, dar mai e o chestie importanta, la Zaken se pot creste cristale +11 ; +12. +)) ai dreptate cu rezistu deci la antharas tre sa bata vantu ca sa`l batem ushor ) si la valakas sa ploua deci de ce nu e valakas pe server? @cry uite`te pe lineage.ro sa vezi Quote
M0ha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 e man valakas...si eu credeam ca nu e dar se pare ca e valakas pe srv....acuma l`au angajat Quote
Thora! Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 +)) ai dreptate cu rezistu deci la antharas tre sa bata vantu ca sa`l batem ushor ) si la valakas sa ploua 1. Du-te si fa-i damage lui Zaken noaptea; 2. La Antharas trebuie sa fie lapovita si ninsoare; 3. La Valakas sa fie innorat, dar in real life. deci de ce nu e valakas pe server? Deci pe ce server ? pe DeX ? Deci cine ti-a zis asta? Quote
Daedalus Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 WA? LASHER! Cum ma conectez pe Public Test Server?LE: GFDM Thora. :( Quote