MisterDevil Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 1 . jucam pe reiko ....2. asa faci xp si trece timpu repede :) Quote
CryNow Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 (edited) deh ... o zi superba ... am ajuns home ... direct un party de rb ... dupa ce am omorit pe cei 2 care'i stia respectivu ... am mers dupa ai mei ... vreo 9,10 rb :D .. printre care la drop 20 sov blade, zubei breastplace, eab ... uhm .. l-am omorit si pe red flag .... nush cum :) superb drop 15 sov + zubei + dye ... culmea ... eram 1 se 1 pp 1 hawkeye 1 tank si DOAr 5 nukeri .. si a fost unpic greut dar a mers ... apoi ceva party prin loa ... damn that place ... bleah ... hell :D sper sa am rabdarea necesara sa fac azi lvl 60 :photo: dar slabe sanseam prins server full ... deci se pare ca lag-ul nu a afectat prea mult :-sle: la drop am luat de 30 leather zubei [mats] .. din tot ce era acolo ... muream de ciuda ce-i drept ... ala care a luat 15 sov .. e om :sef: Edited April 2, 2007 by CryNow Quote
Daedalus Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Mda, eu n-o sa am parte de prea multe rbp. Ma indoiesc ca s-ar cauta aw. Quote
Guest racheta Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 cum il cheama pe ala care a luat 15 sov ?ce lv ai cry ? Quote
Nagasaky Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Cred ca era SoV blade ca nu prea vad cum sa fie SoV ... :-" Quote
Daedalus Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cu 15 sov te faci om bogat wtf. Nagasaki, tu ce lvl mai ai pe TH? Quote
Iverson Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 cine`i zdraemta ? si de ce ti`o zis sa te uiti la poze? da stiu ca te cheama cosmin mi`o zis dana Quote
Daedalus Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 lolCu cat gasesc un Kris+focus? Si un Dark Screamer+focus? Ar trebui sa-mi cresc dorfu' pt B-grade, sau m-as putea descurca? Quote
Iverson Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ce nu suport eu sclavi astia sovietici ) way nu zic ca et nu e ally buna dar si noobi in ea doamne ma duc sa fac pvp cu cry si incepe noobu de et sa dea in mine in mm si totusi am facut un meci cu cry si l`am batut :-" el 58 eu 52 :D amandoi cu inele de C (tnx silence) Quote
CryNow Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ive ... trebuie precizat ca nu sunt un fan al pvp'urilor si azi a fost PRIMA mea zi in arena .. deci nu stiam sa bag silence sleep .. pana mea oricum dupa am batut un orc in bw de lvl 68 ... mama ce mandru eram .. pana a venit un alt sh .. cu val+6 set DC si din 2 lvoituri ... m-am imbolnavit de deces daedalus .. krisu e 60kk+ .. numa recipa e 10,12 kk ds nush .. Quote
sapte_dude Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 http://i168.photobucket.com/albums/u169/ab...t/Shot00042.jpg n-o sa aveti in viata voastra party mai teapan ca asta introducing: 3x BD, 1x SWS, 1xOL, 1x SE, 1x BISH, 1xWarlock, 1xTH va intrebati cine era DD-u din party? surpriza :rofl1: Quote
Daedalus Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ive ... trebuie precizat ca nu sunt un fan al pvp'urilor si azi a fost PRIMA mea zi in arena .. deci nu stiam sa bag silence sleep .. pana mea oricum dupa am batut un orc in bw de lvl 68 ... mama ce mandru eram .. pana a venit un alt sh .. cu val+6 set DC si din 2 lvoituri ... m-am imbolnavit de deces daedalus .. krisu e 60kk+ .. numa recipa e 10,12 kk ds nush .. Mda, deci tre sa-mi fac dorfu. Cry, normal ca n-ai de unde sa stii sa joci cu silence si sleep. Stai si tu mai mult prin arena. Inveti trucuri bune de scapare de exemplu, sau de atacat mobi. De exemplu, din filmuletele lui AAO, incercand sa multiplic miscarile, am descoperit ca pot ajunge cam o secunda in spatele unui mob cand este agesiv, sa-i dau un mortal blow sau ceva de genul. In fine, nu functioneaza de fiecare data. Quote
sobolan Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Lume am si nevoie de ajutoru vostru la Lineage C5.Eu joc pe un server pvp bun am un Sh la lvl 80 dar faza ce ma enerveaza este CUM DAU CU ELEMENTAL si mai sunt alte magii demon wind parca si inca 2 cand dau cilck pe ele sa le folosesc imi zice incorect seeds sau nush ce fac sal folosesc ca de cand joc jocu asta vreau sa vad elementalu ca toata lumea il lauda su vreau sa vad cum e. Quote
Daedalus Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pe ce server de pvp joci?Acum: iti trebuiesc seed-uri de la mai multi magi de atac. Seed of fire, seed of water si seed of wind sunt cele 3 seed-uri. Deci daca esti sh, ai seed of wind. Mai ia cu tine un sps si un sorc si zi-le sa iti dea seed, iar tu iti dai seed insuti. Seed-urile trebuiesc date intr-un interval de cel mult 5 secunde pentru ca acestea sa nu dispara. Cand ai toate seed-urile, sau cate zice in elemental, iei un monstru si ii dai. Stiu ca aura symphony nu e mare lucru, doar un aura flare cu cast time mai mare si 500 power. Quote
Shade Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Lume am si nevoie de ajutoru vostru la Lineage C5.Eu joc pe un server pvp bun am un Sh la lvl 80 dar faza ce ma enerveaza este CUM DAU CU ELEMENTAL si mai sunt alte magii demon wind parca si inca 2 cand dau cilck pe ele sa le folosesc imi zice incorect seeds sau nush ce fac sal folosesc ca de cand joc jocu asta vreau sa vad elementalu ca toata lumea il lauda su vreau sa vad cum e.Sunt varza skillurile. Daca jucai pe un low-rate stiai asta pana acum. Quote
AgainstAllOdds Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Lume am si nevoie de ajutoru vostru la Lineage C5.Eu joc pe un server pvp bun am un Sh la lvl 80 dar faza ce ma enerveaza este CUM DAU CU ELEMENTAL si mai sunt alte magii demon wind parca si inca 2 cand dau cilck pe ele sa le folosesc imi zice incorect seeds sau nush ce fac sal folosesc ca de cand joc jocu asta vreau sa vad elementalu ca toata lumea il lauda su vreau sa vad cum e.demon wind se foloseste la antharas ptr stop hp regen .. la pvp n`ai ce sa faci cu el Quote
yazid Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ziceti-mi pls un site unde pot vedea care sunt toate characterele din l2c4,vrajile etc .... Quote
CryNow Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ziceti-mi pls un site unde pot vedea care sunt toate characterele din l2c4,vrajile etc ....www.pmfun.com sper ca nu e reclama ...pff .. need bo mats 2 buy :) Quote
sobolan Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://lineage.pmfun.com/list/skill toate skillurile din L2C4 Serveru pe care joc e de rata 10000X da au mama ca bajeti stau in party cu draconian pe ei si stau in locul in care te teleportezi si nici nu intelegi de unde a venit :D deci daca vreau sa dau cu elemental trebuie sa mai am 2 carac dupa mine ma las la mana mea ms oricum Quote
sapte_dude Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://lineage.pmfun.com/list/skill toate skillurile din L2C4Serveru pe care joc e de rata 10000X pff, cam mici frate. sincer n-as avea rabdare sa fac lvl 40 pe-un asemenea server. dureaza prea mult :/ Quote
CryNow Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ce puncte puncte are de nu se conecteaza pe 4X ?? :sef: mai mult ca sigur am murit ... dar mie sa nu fi dropat ceva :comp1: Quote