Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Shade pe tine te cunoasc oamenii din lumea tota ... nu este forum pe care sa nu postezi :)) Craiova maxima ?? Oltenia Air force ?? :D

Tu fiind...?

Da, sunt forum whore. Craiova sux.

Sry pt cei care joaca pe dex acum, astralu face... draq stie ce face, da e lag. Asteptam un raspuns oficial. Mai rabdati putin, altceva n-am ce zice...

Posted

dupa mine treaba sta cam asa : cineva vrea sa`i faca rau astralului si prin intermediul asta ii face si dexului , si pe noi nu ne lasa sa ne jucam :((

@shade : la 4k oameni on eu zic ca e cel mai mare server pirat din lume nu`i asa? sau or mai fi prin korea plm..

Posted

disper x( iau d/c in continuu nu vreau sa intru sa vad ce am dropat ca sparg laptopu X( ce mama draq are astralu offffffffffff

Iverson, fara suparare, dar sa incerci hunting/farming/pvp ing in conditii de 15-20% pierderi in Astral mi se pare masochism, iar daca ai dropat parte din vina e si a ta.

Daca chiar vrei neaparat sa faci ceva pe DeX in conditiile astea, pierde si tu timpul prin piata, mai fa ceva "bishnitz", mai "scoti un ban". Sau crafteaza ceva.

@shade : la 4k oameni on eu zic ca e cel mai mare server pirat din lume nu`i asa? sau or mai fi prin korea plm..

Cele mai mari servere private de l2 sunt in China si Japonia imo, dar alea nu apar in topurile pe care le frecventam noi, europenii si americanii.

Posted

nu am dropat nika ca am 1 pk dar totusi stiu ca e o sansa mica mica sa dropezi ... acum is in aden vroiam sa fac una alta mai un trade mai citesc ceva si poc d/c si iarasi d/c sincer nu pricep cei cu shop de ce nu iau d/c ?:))

@thora tu ce faci thoro cand intram in mu la o poarta davias :)) :*

Posted

thora ? gm-itza mea din Heaven ;;) ? sooper tare daca da :))

ive zi mei cand esti in joc sa'ti dau staff'u .. sau il facem pierdut ? =))

ps: cel mai naspa e sa stai cu itemele la vanzare si sa vezi ca nu le cumpara nici naiba <_<, sau mai mergi ca mine prin dragon valley colindand si vezi ca se iau 3 hoarde de scheleti dupa tine ... asta dupa ce nu ti s-a miscat nimic vreo 5 sec ... super tare :/ noroc cu vampiric claw

Posted

Mai pune si un cutitar in locul tau. :blink: Scheletii aia sunt foarte carnati. Dau stun in prostie. Dar de la 48 nu am mai luat la fiecare stun. Ca de aia dragon bearer nu ma iau daca nu am buffe. Daca sare dragon bearer captain ala, il rezolv cu veil, ii trece chefu' de tavaleala. :D Si sclavii lui, prosti, nu isi dau seama. :lol:

Posted

caut clan care`mi face oferta pe langa deluxe din NC ?:X et ceva ceva ?:)) (kidding)

bag picioru daca in 2 zile nu dispare lagu ma apuc de solitare nb all

ive clanul ala deluxe din NC e cel mai jalnic clan de pe tot DEX-u......dar intra in el ca sa mai aiba Scufa inca un muncitor .....

Posted

sa avem pardon...

ce e ala carebear? ca nu am auzit de cuvantul asta...

nu il laud pe scufa sau il critic nici pe celia sau orice char, dar decat sa intru intr`un clan din Divinity vsAll sau alliennation ... deluxe e un clan bun in ce priveste ce au:

ClanHall in Dion ... sunt si nobless particip la ce vreau eu War si Bossi mai cunosc lume in NC ( si din ET ma inteleg normal cu lumea ( Bullet,danax, ... )

nu inteleg de ce ar fi un clan rau ?... raspunde in seara asta ca am duc la soi :D

LE: vad ca ai dat edit... de ce muncitor ? doar la 60 cat o sa am eu nu`i bat bossi pt scufa =)) oricum el are tot ce`i trebe ... nu are rost sa discutam cine si ce face in aliante ca in fiecare loc cineva castiga si altu pierde...

Posted

am vrut sa scriu alta fraza....dar cuvantu carebear nu isi avea sensul acolo....man nu am zis eu ca sa intri intr`un clan din ET....dar am vb cu catziva care au fost in deluxe si au plecat pentru ca trebuiau sa stea la dispozitia lui Scufa.....joc de ceva timp pe srv asta si am vazut cum e el....dc crezi ca au plecat unele clanuri si unii oameni din NC.

Pai si ce daca daca au clanhall...u dupa asta te iei?

Uite intreaba`l pe theogrim...ig MethodM...catzi oameni din deluxe am batut cu el la iesirea din dion....eu cu el si dupa a venit un se....si ei erau 10 oameni....

Clanul ala e facut doar ca se afle in treaba..in rest oameni care joaca habar nu au nimic in comun cu lineage(nu totzi desigur)

Posted

lol mie sa nu`mi placa pvp... doamne da pt asta joc jocu asta =)) la lvl 43-44 aveam 70pvp si 10pk

gata imi cad ochi in gura last topic spor la xp la iesit recipele si fara lag fmm de astral

Posted

http://files.filefront.com//;7102102;/

Lol Glad.

@iverson - carebear e un jucator caruia nu ii place pvp, si in general nu se baga sau il evita pe cat posibil.

CH in dion sux ...

Pe C4 nu o sa vezi aja ceva din partea gladiatorului....Pe C5 o sa fie chiar un caracter foarte puternic daca jtii sa joci cu el...Intra pe forumul dex-ului si cauta filmele lui cien...o sa vezi ce poate face :kar:

Posted

Ozzie, iti ramane pagina alba ? Daca da , posibil sa ai drop ip :D

The page cannot be displayed ...asta imi apare mereu ...si cand am vrut sa intru p lineage2.evogames.ro si pe evolva.ro ...nu merge nici un site de la evolva. ce dreaq sa ii fac ???

Posted

The page cannot be displayed ...asta imi apare mereu ...si cand am vrut sa intru p lineage2.evogames.ro si pe evolva.ro ...nu merge nici un site de la evolva. ce dreaq sa ii fac ???

No idea ... daca zici ca nu poti intra pe nimic legat de evogames, nu e nimic ce pot face eu.

@M0ha - ala e c5, doar ca e l2j ... si ceva e dubios mai mult ca sigur, ca pe interlude PTS in olimpiada glad got owned by prophet :P

Posted

Da, mi-am adus aminte de interlude, ati vazut gameplay si making of movie? Inca o rasa noua cel putin. ^_^ Si promite muuult echipament. Si mai multe metode de enhancement la arme. Si o sa ne putem customiza char-urile mai in detaliu.

power leveling ON

cam asta inseamna power leveling ^^

http://img484.imageshack.us/img484/2258/lolzozaurnq2.jpg

Hai ma frate te bate reiko cand esti cu goro? :D

Posted (edited)

No idea ... daca zici ca nu poti intra pe nimic legat de evogames, nu e nimic ce pot face eu.

am sunat la firma de la care iau eu net si mi-au zis ca ei nu fac nici un fel de restrictionari si ca in cel mai rau caz poate fi de la provider-ul principal (RDS) de la care isi iau si ei netul ...crezi ca ar putea fii direct de la RDS ? ...daca incerc sa imi routez ip-ul ..crezi ca ar merge ?

in afara de cel de la Evolva ..mai stie cineva un server L2 c5 high rate ???

Edited by 0zZie