Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nasol devilosule.....eu am un noroc sa enchantez tot felul de prostii dar ce imi trebuie niciodata nu mi`a reusit sa ridic mai mult de +3....dar le dau la preteni care la randul lor le pica si se lasa cu ceva ca in poza de mai sus :))

lol acuma vad...cand vb cu haitata ai damascus-ul......te`a blestemat nu gluma de ti`a pikt :rofl1:

Posted (edited)

cel mai nashpa party ever had http://img58.imageshack.us/my.php?image=shot00152gs5.jpg

orcu era sh, femeia sh, iar dree ... amaratu ala de mag era SK si cica tinea rb'u ... alerga ca robotu in jur si cand scapa mobu mai dadea cu agression ... in fine .. asta a fost usor ... si l'am omorit .. .dar greu de tot [ cu btm] si pauze ca nu mai aveam MP ... apoi am fost la peizanu ala din cimitiru mic ... ce sa faci frate ... 5 nukeri .. asta alta prostie ... cand au ramas fara MP rb'u mai avea cam 65% din hp ... rb ce l'am omorit lejet cu un alt party

acum ma intreb ... cum naiba au ajuns aia la lvl 75 ... nu inteleg ...

btw: am urm dye +4con-5 str si +4wit-5 men

ce ash mai putea -pune ?

le: lasa ca vezi tu dupa 52 cum e ... cand bagi skill'urile ... sa'mi zici dupa cum e :P

Edited by CryNow
Posted

Ce oameni.

Ai facut rost de avadon pana la urma. Las' ca te prind eu. De fapt in perioada asta nu prea te prind eu. :D Macar am facut azi lvl 49. Acum ma concentrez pe produs.

Btw: ce ziceai la un moment dat? Ca fiecare mob iti da 0.2% xp? Eu iau in death pass 0.5%, deci nu e mare diferenta. Acum nu ma mai bate gandul sa renunt la aw si sa cresc sh-ul. Incepe sa straluceasca, castig pvp-uri detasat uneori.

LE: Crynow, vezi, nu sunt singuru cu carnatu'. :lol:

Posted

LE: Crynow, vezi, nu sunt singuru cu carnatu'. :lol:

:rofl1:

auzi ... daca faci pvp ... si mori pe langa faptu ca pierzi exp, exista sansa sa si dropezi ?

sau daca mergi acolo ... langa monster race track si te bati acolo ... pierzi exp ? :-s

Posted

Eu stau in dion east. In pvp nu prea dropezi. Ar trebui sa dropezi mai mult, dar nu este asa. Niciodata nu am dropat cand mor in pvp. In schimb, cand nu mai am soe si las un mob sa ma albeasca, de obicei scap cate ceva.

Btw: bun lucru ca nu poti dropa adena. :mellow:

Posted

ca deja am scazut MP

E dye config-ul STAS al tuturor magilor. Ce conteaza mp? Care-i diferenta intre 10 mobi + 10 min rest si 9 mobi + 9 min rest? Iti zic eu: overall NICI UNA. Mai ales ca tu esti SH si ai b2m.

Posted (edited)

Site changed, check my sig.

Thanks dude ! :right:

...ooops ...nush ce are dar se pare ca nici linkul cel nou nu imi merge :blink:

vaaai ...se pare ca mie nu imi merge absolut nici un site care are vreo legatura cu Evolva ...am vrut sa intru si p evogames.ro ...si nu a mers ...WTF ?!?!?! :comp2:

Lasher ...imi lasi si mie ID tau de mess te rog ?

Edited by 0zZie
Posted

shade explica`mi te rog...

intru in joc 30 secunde deja -5% ...

mai intru odata d/c. ma oftic si ma duc la vecinamiu sa vad ce face nc si vsall la siege... : so luat mass disc in prostie si care luau erroare ii dadea in hunters (chit ca ei erau la siege in innadril ) cum vine ??

Posted

shade ... pana cand o sa tina

In the next few days a few scanners will track our servers ip's . If u experiencing any kind of lag/disconnects in game during that time don't panic :) We're about to solve that issue once for all . I hope will be a lesson for all .
?
Guest fajah
Posted

Shade pe tine te cunoasc oamenii din lumea tota ... nu este forum pe care sa nu postezi :)) Craiova maxima ?? Oltenia Air force ?? :D