Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Blaidy
Posted

DAP prostie ? visezi baiete, in privinta IE-ului este adevarat, la ora actuala nu prea mai sunt mari diferente dintre opera si firefox

Posted

soz de intrebarea asta de noob dar nu am d gand sa citesc tot threadu,

exista sv de lineage LINKMANIA?

daca nu, ziceti-mi si mie pe prv pls cel mai bun sv din Romania de lineage ca vreau sa ma apuc si eu :D

Posted

ms

presupun ca clientul il iau de la download ...aleg acolo una din acele 3 variante nu ?:D

nu, de la download iei patchul ca sa poti intra pe server

Posted

si clientul de unde ?....pe l2dex e l2c4 nu?

dati-mi pls un link de unde il pot downloada...ftp romanesc dac se poate PE PRV DACA AICI SE CONSIDERA RECLAMA :P

Posted

Sunt multe clanuri bune, care au castele, sper si eu sa primesc o invitatie, dar intai echipament de B trebuie. Plus ca oricand trebuiesc pile. Cele mai respectate sunt EternalKnights (EK), RIP si GoodFriends. EK au Giran daca nu ma insel, RIP au Aden, iar GoodFriends au Goddard.

Si da, sunt foarte multi playeri. Da o fuga pana in Dion sa vezi, este populat 24/7, spre deosebire de alte servere, unde gaseai doar cativa playeri care vindeau ss. Ce sa mai zic de Giran, doar in siege-uri vezi mai multi playeri. Minimum frame mode e recomandat acolo. :D

LE: Presupun ca Wrath n-are destui hi-lvl players? Sunt libere Aden, Dion, Innadril si Goddard.

Posted

Cele mai bune clanuri : EK , RIP , TheOthers, si se ridica bine FrightFighters

http://img254.imageshack.us/my.php?image=pic0079qp7.jpg

=))

hai pa ca ma duc la concert cu Parazitii :D

Posted

Cele mai bune clanuri : EK , RIP , TheOthers, si se ridica bine FrightFighters

http://img254.imageshack.us/my.php?image=pic0079qp7.jpg

=))

hai pa ca ma duc la concert cu Parazitii :D

urat ejti ma ive :rofl1:

Posted

Eu mi-am luat nightmare set light+Soul separator+red party mask (care pe serv asta da +100 p.atk) si mai am o intrebare deci la fiecare set(aproape) jos iti spune ca daca le faci peste +6 toate itemele iti va da ceva e neaparat sa le ai +6?? sau iti da o mica parte cand e +0? sau +1?

Posted

iar face spume la gura HaiTata....:rofl1:...bullet l`ai umplut pe ala de sange nu gluma...najpa cu minimum frame :comp1: nu prea se vad efectele speciale :rofl1:

Posted

va reactiona bineinteles asa : http://img379.imageshack.us/img379/5594/glumazileiyc3.jpg

si ma va injura pe mine caci eu voi rade de el si ii voi aminti de momentele in care sa credea zeu ca a doborat un elpy cu o singura lovitura