Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Hmm... True, si ala este bun. Ceea ce ma deranjeaza este ca pe human male arata destul de gay.

Ati vazut vreodata nightmare heavy pe orc fighter male? Arata animalic. :mellow: In special cand te uiti din spate. Ma duce gandul la Sarge din Doom 3.

Posted

Hmm... True, si ala este bun. Ceea ce ma deranjeaza este ca pe human male arata destul de gay.

word chiar arata urat de tot pe human male daia aleg si female :D, iar la Orc ii sta bine in heavy nm

Posted

Salutare baieti. Am si eu o intrebare si anume, cum pot intra si eu pe serverul linkmania de lineage2 C5? Vreau sa joc si eu L2C5 pe un server free, sa am de cine da prin joc (nu ca pe 2 servere romanesti unde au x1000 si x5 si unde sunt 40 jucatori MAXIM pe server mai toata ziua). Eu nu sunt mare cunoscator al acestui joc, dar de cat sa ma dau mare pe aici prin topicul asta :P ca stiu mult, mai bine prefer sa intreb.

Pentru inceput daca m-ati putea ajuta la capitoul server (host-ul banuiesc), apoi un tip de caracter cu care sa incep si cu care sa-mi fac o impresie Buna despre joc :P (nu-mi raspundeti cu "fiecare caracter e bun in felul lui"-partea asta o stiu deja :D)...

EDIT :

Care e mai bun : C4 sau C5 ? (eu ca NOOB-ul ce sunt, am tras L2C5 si instalat:P) e bine? Exemplu : am gasit serverul L2 DEX Romania, unde din cate observ se joaca pe C4...voi ce parere aveti? :| sunt noob tare in domeniul asta =)))

Nimeni nu s`a nascut invatzat.Din cate jtiu eu...dar sa`r putea sa ma insel e ca Linkmania nu are srv de Lineage2.Majoritatea playerilor care posteaza pe acest forum joaca pe L2 DEX ROMANIA si da are C4....

Posted

faza zilei :

http://img504.imageshack.us/my.php?image=shot00355ol3.png

devilosule ce mare ai crescut :D dar ce ai facut ai luat creatina ? :D

P.S. Southpark mode on

Posted

BlackCurse treaba sta in felul urmator cu alegerea clasei :

1) depinde de stilul tau de a juca

2) iti place sa bati umpic la risc sau sa bati in siguranta...

3) vrei un magician sau un fighter?

4) daca iti place sa te creasca lumea iti alegi un bishop,prophet,elven elder sau shielen elder

5) eu cand mi`am ales caracterul am intrat pe www.lineage2.com am dat la rase si m`am uitat la toate skilurile si mi`am ales ce mi`a placut

6) poate ca joci prima data ( nu garantez ) nu pot spune ca recomand dar e preferabil sa`ti faci un tank deoarece vei bate in siguranta orice monstru de levelul tau si putin mai mari si vei fi cautat si la party ...

Ai de ales intre (la tank): ... ca pe podium ( dupa parerea mea )

1) Dark Avanger - un tank cu 1 skill de aparare + 1 de atack+ un summon

2) Shielen Knight - un tank cu 2 skill de atack

3) Paladin - un tank cu 1 skill de aparare si Heal

Eu zic ca merge DA, oricum e la latitudinea ta

Spor :)

LE : @toata lumea : skill de aparare m`am referit la StunShield :)) la pala si da

Posted

Si prin skill de atac ce vrei sa zici ? Ca la SK stiu multe care pot fi considerate ofensive ... freezing strike, LS, Drain Health, Life Leech, poison, sting ...

Recomand SK, e f fun si in pve si in pvp.

Posted

Omfg. Azi dimineata ma bate gandu sa intru in lineage, sa fac un lvl si sa las shop. Dau sa iau update, pe astral nu merge, mirror 2, rapidshare, stau acolo ca ala 3 minute. Apoi mi-l ia, intra, ma uit la fisierele alea, cand colo, sare vreo 10. Mai ia cateva, mai sare vreo 5. :blink: Apoi cica update server nu mergea. Si asa am stat o juma de ora la update. :sef: Macar am facut 1 lvl.

Btw: wts pocf, am 1.6k.

LE: ceva anti-stun? Sunt prea sensibil la stun! La lvl 48, iau de la cave servant warrior stun in prostie. Vreo recomandare? +CON?

Posted

Shade ... ieri am fost in VooDOo (cea mai mare sala de net din Iasi ) si ...

eram 4 care jucam pe dex si cum masa de luam toti kick ? si mai mult de cont si dat agree nu trecea WTF ?

cry gg de avadon

Ive il stii pe amprenta ;;)

Posted

LE: ceva anti-stun? Sunt prea sensibil la stun! La lvl 48, iau de la cave servant warrior stun in prostie. Vreo recomandare?

+con, resist shock (EE, CH buff), majestic set, major arcana set, zaken's earring, earring of antharas.

hmm, let's see. yep, that about covers it :)

Posted

+con, resist shock (EE, CH buff), majestic set, major arcana set, zaken's earring, earring of antharas.

hmm, let's see. yep, that about covers it :)

Lvl 48 ma. :D

WTB earring of antharas. :blink: Prank reply, n-am 300kk wtf.