Daedalus Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Skill-urile nu depind de accuracy.+str si dagger cu focus e tot ce-ti trebuie. AAO a avut -5 con pana la 76 parca.dyes le pui dupa 40, ca doar atunci poti sa pui greater. Inainte de 40 nu pui nimic. Si cititi description la fiecare dye, am avut un Spectral Dancer de 78 care se mira de ce nu poate sa puna +1 str -1 con... cand m-am uitat la el avea dyes de lvl 40-Whoa. Eu am observat ca skillele au succes mai mare noaptea, si cand am accuracy toggle on. Poate era imaginatia mea? :mellow: Dar de ce zici sa-mi pun +4 str, Shade? Nu ar fi mare diferenta, castig 34 P.Atk. Ce influienteaza skill succes rate? Quote
Raul Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ai succes mai mare la skills noaptea deoarece ai shadow sense asta daca te referi la dark elf :) Quote
AgainstAllOdds Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ai succes mai mare la skills noaptea deoarece ai shadow sense asta daca te referi la dark elf :)lol Quote
AgainstAllOdds Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 mda .. no edit button ..am intrat si eu pe dex sa vad "lagu`" si din fericire n`aveam deloc o0 Quote
M0ha Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 mda .. no edit button ..am intrat si eu pe dex sa vad "lagu`" si din fericire n`aveam deloc o0nici eu nu am lag....dar prb e ca pik srv din juma in juma de ora..... Quote
Shade Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Whoa. Eu am observat ca skillele au succes mai mare noaptea, si cand am accuracy toggle on. Poate era imaginatia mea? :mellow: Dar de ce zici sa-mi pun +4 str, Shade? Nu ar fi mare diferenta, castig 34 P.Atk. Ce influienteaza skill succes rate?dex influenteaza (foarte putin) skill success rate... oricum nu prea dai cu skilluri la pveAccuracy in NICI un caz nu influenteaza land rate la skills.Ai succes mai mare la skills noaptea deoarece ai shadow sense asta daca te referi la dark elf Ala mareste accuracy butule.nici eu nu am lag....dar prb e ca pik srv din juma in juma de ora.....Ce srv ma... ultima data cand a "picat" srv a fost alaltaieri cand i-a dat catalin restart. Serverul nu pica, va luati voi kick. Daca ar pica ar scrie down macar 5 minute dupa ce-ai lua kick. Quote
Guest trei_dude Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Nagasaky' date='Mar 29 2007, 19:56' post='1846948']Ahahahaha ba O_Duda tu esti "Bullet" ala de pe Wrath? =)) =)) . Eu sunt "Pasarioiul" sau mi se mai spune Lionheart =)) k Quote
M0ha Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 hmm.....ma uitam la filmele lui aao...gh_movie1 nu il vazusem.....marfa rau filmul....gg aao Quote
Daedalus Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 dex influenteaza (foarte putin) skill success rate... oricum nu prea dai cu skilluri la pveAccuracy in NICI un caz nu influenteaza land rate la skills.Ala mareste accuracy butule.Shade: shadow sense= +3 acc ; accuracy toggle= +3 accIn concluzie, accuracy nu determina skill succes rate la cutitari? Eu prin land rate inteleg spell-urile de curse, sau stun'ul. Deci ma refer la skillele astea: mortal blow, deadly blow, etc. Quote
Lasher_ro Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Land Rate se refera la orice skill ... Si dc si-ar lua lumea kick ? O.o @Duda - inveti sa numeri ? Quote
sapte_dude Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Si dc si-ar lua lumea kick ? O.o kick de pe server de la net. @Duda - inveti sa numeri ? bullet13, o_duda, doua_dude .......... sapte_dude deh, mai ia lumea ban :P Quote
kyrre Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Pe un sps lvl 64 ce ar fi mai bine sa pun?+4con -4str/+4 wit -4men/+4 int -4 mensau+5wit -5men/+4int -4mentxs Quote
Daedalus Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Eu as pune con cat mai mult, dar sa nu scazi dex. Apoi, la stats-urile de mystic as pune wit. Dar uneori poti sa te lipsesti si sa pui int. Dar mai bine pui wit. Sa scazi din men, ca ai mult. Daca scazi din int, se resimte, elful si-asa are int putin. Quote
Lasher_ro Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 kick de pe server de la net.bullet13, o_duda, doua_dude .......... sapte_dudedeh, mai ia lumea ban :Pa)Ah, la asta ma gandeam si eu, dar mi se pare mai potrivit spus disconnect din cauza la ISP de la srv :Pb)Cam des :) Quote
Iverson Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Shade ... ieri am fost in VooDOo (cea mai mare sala de net din Iasi ) si ...eram 4 care jucam pe dex si cum masa de luam toti kick ? si mai mult de cont si dat agree nu trecea WTF ?cry gg de avadon Quote
CryNow Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 (edited) ty ty :D sa'mi zici o ora fixa si sigura cand te gasesc sa'ti innapoiez staff'ul :D :beer:le: nu imi trece de partea cu log in <_< Edited March 30, 2007 by CryNow Quote
Iverson Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 intra cu alt acc pana cand arata serveru dupa da cancel si pune contu tau mie asa mi`a intrat altfel nu Quote
Lasher_ro Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Shade ... ieri am fost in VooDOo (cea mai mare sala de net din Iasi ) si ...eram 4 care jucam pe dex si cum masa de luam toti kick ? si mai mult de cont si dat agree nu trecea WTF ?A picat netul la server ? ( sau ceva asemanator ) Quote
Daedalus Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Shade, ce Dumnezeu se intamapla cu DEX in ultima vreme? Update ceva? Sa stim si noi, lumea o sa inceapa sa plece. Quote
Nagasaky Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Problema cu logarea e din ce in ce mai frecventa si e destul de agasanta <_< Quote
Thora! Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Shade, ce Dumnezeu se intamapla cu DEX in ultima vreme? Update ceva? Sa stim si noi, lumea o sa inceapa sa plece. Se intampla ca Astralul are probleme. Incearca si tu un ping la www.astral.ro si o sa intelegi de ce e lag, ramai blocat la diverse faze de logare, iei disconect.Si nu cred ca Shade poate face ceva.http://imageshack.us Quote
eXy Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Zicetimi si mie ce set ar fi bun pe un adventurer lvl 79?? de grad A ca eu pana akuma am doar un Soul Separator dar nu pe dex... pe ala din semnatura... Quote
CryNow Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 gata loome s'a prins "hacker'u" ce flooda ... se da rr si apoi sper sa revina la normal ^_^ Quote
Iverson Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 eu l`ash bate pe ala numa`n gura ca pe coasa ) ce nu suport noobi si oamenii care flodeaza Quote