Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

"Mai vere" kestya asta cu exp mare strica tot farmecul jocului... si.. lasa oricum nu intelegi

presupun ca esti un mu`ist frustrat .. oamenii de aici joaca pe servere cu rate de genu` 4x si tu vii si spui ca e exp mare? server "global" lol

Guest MvPKull
Posted

"Mai vere" kestya asta cu exp mare strica tot farmecul jocului... si.. lasa oricum nu intelegi

da care joca pe srv high rates? :blink:

Posted

LE2: in sfarsit am facut rost de sb hex. Are vreunul din voi power break si freezing strike, va rog?

Daca tin eu bine minte(desi nu cred ca ma insel daca da scuze) sunt la in Giran in templu de vanzare la NPC.

Posted

ce-a patit dexu ?l-au scos de pe hopzone ?

se prefigureaza un c5 cumva ? :P :P :P

daca sunteti cuminti... poate sarim peste c5 (shh, sa nu va prind cu intrebari)

Cred ca zuzuzz se referea la faptul ca majoritatea au votat pt high-rate in votul ala de sus ^

Posted

Sb ptr skillele de la lvl 40 in sus le gasesti numai din drop de la mobi so gl :)

Mda...nu merge server...nu merge forumul dex....nu merge nici serverul de mirc de ceva vreme....sunt curios cat dureaza pana se remediaza situatia!

Posted

methodm =)) cursed king aici :) ce faci of of mai tii minte? -5%... ce vremuri cand stateam la poarta))

cand mi`am luat si eu dye`uri :(( si vroiams a fac simbolurile

Posted

daca sunteti cuminti... poate sarim peste c5 (shh, sa nu va prind cu intrebari)

Cred ca zuzuzz se referea la faptul ca majoritatea au votat pt high-rate in votul ala de sus ^

nu sariti frate peste c5. vreau quiver of holding 3 sa merg cu 500 de CP pots la mine. creca-mi iau un n52 d-ala in scopu' asta :D. nu intreb nimic, da' cred ca ar fi un pic aiurea :blink:

Posted

methodm =)) cursed king aici :) ce faci of of mai tii minte? -5%... ce vremuri cand stateam la poarta))

cand mi`am luat si eu dye`uri :(( si vroiams a fac simbolurile

Loool...nu stiam eu de unde imi pare cunoscut nickul tau :))))...ah...ti`am dat -4% nu -5% :D

Dar na nu haleam sa se bage altii cand e vorba de war :P

Posted

Loool...nu stiam eu de unde imi pare cunoscut nickul tau :))))...ah...ti`am dat -4% nu -5% :D

Dar na nu haleam sa se bage altii cand e vorba de war :P

in dion??? ;;)

Guest MvPKull
Posted

ce dye sa mi mai pun pe aw? am deja -4 str +4 dex si -4 str +4 con

Posted

Se mai aduna unii roboti din Shadows si clanul Deluxe din NC pe acolo.....sunt praf...flagheaza pe aia mici si ii omoara!

no sh1t? :rofl1:

Posted

Word :rofl1:

+1 de la mine :rofl1:......hai sa te fac o tzigare :rofl1:

baga`te pe mess ca am iesit din joc...ca m`a amenintzat un dwarf ca imi da pk.