Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

=)) hai sa'ti dau arma pana merg la rb

bai tata asa ceva nu pot sa cred

nu aveau bani la manor sa'mi dea ~X( tubrez ma ... aveam si eu 943 crops .. lau mh la greu :-O

Posted

Asa... M-am linistit. :)

LE: News pe DEX, dual boxing is allowed. :D De parca nu faceam asta pana acum. :mellow:

Shade, am si eu o intrebare, cum isi poate da seama un GM cand cineva executa dual boxing?

Posted

Hei Poate cineva sa imi spuna de unde iau lineage 2????????

:) :) :D

Posted

Asa... M-am linistit. :)

LE: News pe DEX, dual boxing is allowed. :D De parca nu faceam asta pana acum. :mellow:

Shade, am si eu o intrebare, cum isi poate da seama un GM cand cineva executa dual boxing?

de aproape 1 luna e permis

Posted

Acum am inceput sa ma uit la filmuletele tale AAO si sunt dementiale . Mai ales la unu din ele cand sarisera 4 pe tine in ToI si nu iti faceau nimic . A fost super tare . Oricum . Am inceput si eu sa fac filmulete . Am cateva . Dar nush sa le deschid . E intrebare noobish dar daca nu am facut in general filmulete in nici un joc nu am de unde sa stiu . Daca ai putea sa imi spui cu ce program si cum sa le deschid as fi bucuros . Am si eu faze cand sar 3-4 pe mine in Avadon si eu in Karmian le prind Silence , sleep , anchor etc . Oricum marfa faza din ToI . Chiar acum ma apuc si ma uit la toate ;) . Felicitari .

L.E: Dintre cele care TREBUIE downloadate care imi sugerati sa il iau? Vreau sa aleg unu care il considera/considerati cel mai bun .

Posted

@Daedalus - daca pare dubios, il supune la niste teste ...

@Nagasaky - probabil tu ai facut replies cu sistemu ala in-game ... pai alea le deschizi tot cu jocul ( vezi in meniul principal ). 3rd party software ar fi fraps si gamecam care-s mai bune.Asta pentru inregistrat. Si pentru editat, eu personal folosesc Vegas 6

Posted

Eee. Nu pot sa ma loghez pe contul meu! Pe contul varului meu merge. Mai devreme am dat login, accept, nu intra pe niciun server, apoi account is in use, acum password does not match the account!!! :sef:

LE: forget it, era de la net. <_<

LE2: in sfarsit am facut rost de sb hex. Are vreunul din voi power break si freezing strike, va rog?

Guest racheta
Posted

crynow eu am pus song listu` la coada fiecarui film

nu chiar :-s

zi-mi te rog cum se cheama melodia de la filmu` ala 5v5 :) sau 5v1 cum vrei sa`i zici .. :error: :happy1:

Posted

Salve...

Ma bag si putin in seama :tiphat:

Ce este cu sondajul de mai sus? "Voi"(adik astya cu.....) va'tzi invatzat sa evoluati rapid :blink: :blink: Nu mai aveti rabdare .. Nu vedeti sa stitzi ce inseamna sa joci cu adevarat. Sa vezi fiecare nivel , fiecare quest , fiecare arma sau armura... nu sa te trezesti dupa juma de ora de joaca lvl 20-30 :hair: .

Mai verificati si voi un server Global sa vedetzi cum e. Si apoi votatzi

Posted

Salve...

Ma bag si putin in seama :tiphat:

Ce este cu sondajul de mai sus? "Voi"(adik astya cu.....) va'tzi invatzat sa evoluati rapid :blink: :blink: Nu mai aveti rabdare .. Nu vedeti sa stitzi ce inseamna sa joci cu adevarat. Sa vezi fiecare nivel , fiecare quest , fiecare arma sau armura... nu sa te trezesti dupa juma de ora de joaca lvl 20-30 :hair: .

Mai verificati si voi un server Global sa vedetzi cum e. Si apoi votatzi

ce spanac spui tu acolo vere?