CPU Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ce-a patit dexu ?l-au scos de pe hopzone ?se prefigureaza un c5 cumva ? :P :P :P Quote
AgainstAllOdds Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 crynow eu am pus song listu` la coada fiecarui film Quote
MisterDevil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 trebuie cuiva cry de B ?momentan cant la undita. Quote
CryNow Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 still down :/ buy avadon boots recipe si avadon gloves parts Quote
Forbidden Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nu merge :)@CryNow nu te poti loga, iesi si incearca sa intri iar ;) Quote
Iverson Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cry daca vrei sa nu`mi dai arma adika daca ai nevoie de ea poti aduce 7kk si m`am scos si eu din foame Quote
CryNow Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 hai sa'ti dau arma pana merg la rb bai tata asa ceva nu pot sa cred nu aveau bani la manor sa'mi dea ~X( tubrez ma ... aveam si eu 943 crops .. lau mh la greu Quote
Iverson Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ti`o mai las daca trebe ca nu amc e face cu ea tot shop fac )) Quote
Daedalus Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bai. Pe bune, merge sau nu? Ca deocamdata nu pot incerca. Quote
CryNow Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 da ma, acum am iesit ... si pe bune ca ma joc de la 5 :/ Quote
Daedalus Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asa... M-am linistit. :)LE: News pe DEX, dual boxing is allowed. :D De parca nu faceam asta pana acum. :mellow: Shade, am si eu o intrebare, cum isi poate da seama un GM cand cineva executa dual boxing? Quote
Guest Iutu Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hei Poate cineva sa imi spuna de unde iau lineage 2???????? :) :) :D Quote
Nagasaky Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Citeste cateva pagini inainte sa postezi si culmea ai sa vezi in ultimele 20 de pagini mai mult de 7 insi care intreaba aceasi chestie Quote
Raul Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hei Poate cineva sa imi spuna de unde iau lineage 2???????? :) :) :Djust search it Quote
AgainstAllOdds Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asa... M-am linistit. :)LE: News pe DEX, dual boxing is allowed. :D De parca nu faceam asta pana acum. :mellow: Shade, am si eu o intrebare, cum isi poate da seama un GM cand cineva executa dual boxing?de aproape 1 luna e permis Quote
Nagasaky Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Acum am inceput sa ma uit la filmuletele tale AAO si sunt dementiale . Mai ales la unu din ele cand sarisera 4 pe tine in ToI si nu iti faceau nimic . A fost super tare . Oricum . Am inceput si eu sa fac filmulete . Am cateva . Dar nush sa le deschid . E intrebare noobish dar daca nu am facut in general filmulete in nici un joc nu am de unde sa stiu . Daca ai putea sa imi spui cu ce program si cum sa le deschid as fi bucuros . Am si eu faze cand sar 3-4 pe mine in Avadon si eu in Karmian le prind Silence , sleep , anchor etc . Oricum marfa faza din ToI . Chiar acum ma apuc si ma uit la toate ;) . Felicitari . L.E: Dintre cele care TREBUIE downloadate care imi sugerati sa il iau? Vreau sa aleg unu care il considera/considerati cel mai bun . Quote
o_duda Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 da, adevaru' e ca nu e nici o diferenta intre 1 dagger vs 4 si 1 necro vs 4 Quote
Lasher_ro Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 @Daedalus - daca pare dubios, il supune la niste teste ... @Nagasaky - probabil tu ai facut replies cu sistemu ala in-game ... pai alea le deschizi tot cu jocul ( vezi in meniul principal ). 3rd party software ar fi fraps si gamecam care-s mai bune.Asta pentru inregistrat. Si pentru editat, eu personal folosesc Vegas 6 Quote
Daedalus Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Eee. Nu pot sa ma loghez pe contul meu! Pe contul varului meu merge. Mai devreme am dat login, accept, nu intra pe niciun server, apoi account is in use, acum password does not match the account!!! :sef:LE: forget it, era de la net. <_<LE2: in sfarsit am facut rost de sb hex. Are vreunul din voi power break si freezing strike, va rog? Quote
Guest racheta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 crynow eu am pus song listu` la coada fiecarui film nu chiar :-s zi-mi te rog cum se cheama melodia de la filmu` ala 5v5 :) sau 5v1 cum vrei sa`i zici .. :error: Quote
Zuzuzzz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Salve... Ma bag si putin in seama :tiphat: Ce este cu sondajul de mai sus? "Voi"(adik astya cu.....) va'tzi invatzat sa evoluati rapid :blink: :blink: Nu mai aveti rabdare .. Nu vedeti sa stitzi ce inseamna sa joci cu adevarat. Sa vezi fiecare nivel , fiecare quest , fiecare arma sau armura... nu sa te trezesti dupa juma de ora de joaca lvl 20-30 . Mai verificati si voi un server Global sa vedetzi cum e. Si apoi votatzi Quote
AgainstAllOdds Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nu chiar :-s zi-mi te rog cum se cheama melodia de la filmu` ala 5v5 :) sau 5v1 cum vrei sa`i zici .. :error: afi - miss murder (prelude , nu toata melodia) eu inregistrez gamte footage cu fraps si editez in vegas Quote
o_duda Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Salve... Ma bag si putin in seama :tiphat: Ce este cu sondajul de mai sus? "Voi"(adik astya cu.....) va'tzi invatzat sa evoluati rapid :blink: :blink: Nu mai aveti rabdare .. Nu vedeti sa stitzi ce inseamna sa joci cu adevarat. Sa vezi fiecare nivel , fiecare quest , fiecare arma sau armura... nu sa te trezesti dupa juma de ora de joaca lvl 20-30 . Mai verificati si voi un server Global sa vedetzi cum e. Si apoi votatzi ce spanac spui tu acolo vere? Quote