Lasher_ro Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 @CryNow - xfire recunoaste l2.exe. Din moment ce dex foloseste l2dex.exe, normal ca nu-l recunoaste :) AAO e wannabe girl asa ca vedeti care/cum va bagati pe el Quote
AgainstAllOdds Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 care erau afk ? :)AAO e wannabe girl asa ca vedeti care/cum va bagati pe el )k Quote
Raul Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 le: m`am uitat la gh3 .... pot zice partial GG AAO dar ai si niste faze nesimtite ... cand aia erau afk (chit ca era war ) le`ai dat adika aicea nu iti meritai punctu de PvP... si inca ceva cam peste tot aveai healer dupa tine si adversari nu aveau totusi gg ;)La WAR e permis orice stii cum se spune in razboi scopul scuza mijloacele :D Quote
Shade Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 1. 2 accuracy poate face diferenta, ai vazut vreodata cum este in pvp, tu DA, altul cu 2-3 lvle mai mari? Sau cand te lupti cu cate un mob mai mare, mi s-a intamplat sa rateze destul de des.2. Aici ai dreptate, de hamstring am uitat. ;) 3. Mana mai putina... Sa zicem...4. Bine, sa zicem, eu personal nu folosesc prea mult sting. Dar DA are nevoie mai mare de mana zic eu, ia gandeste-te la shield stun. 5. Aici vreau sa zic ca DA nici nu prea foloseste magie, deci 1 point pentru tine.6. True, dar atunci cand lupti cu unii mai chiori poate conta.7. Iron Will m.Def, mai e si Majesty P.Def.8. Attack speed pentru mine este esential la toate clasele de fighteri.9. Trebuia sa specific, in C4 paralyse prinde greu si dureaza 2 minute, dar in C5 prinde mai des, dar dureaza doar 30 de secunde.10. Te rog nu ma jigni.1. Nu stii cum bate DA. 2 accuracy nu face diferenta, pentru ca se bazeaza pe stun + hits de la pantera (care nu scot din stun btw). Pe langa asta, daca te bati cu arcasi si cutitari oricum ii nimeresti, mai ales daca ai blunt. Doar sa fie PW, sau sa aiba UE... dar nici atunci nu prea conteaza 2 accuracy, ca atunci nu-l nimeresti mai deloc.4. Esti SK? SK e facut ori pe melee ori pe nuker setup... pe nuker dai cu vraji de innebunesti, iar pe melee dai cu mai putine vraji si incerci sa bagi si niste hits... si dai cu sting. Deci in ambele cazuri mananci mana.5. DA e si el foarte mana-dependant, dar +40 mp acolo n-o sa faca diferenta, trust me. Stun, drain, hamstring spam te cam rupe la mana, plus DA are si el toggle de scut.6. Te nimereste si un cutitar de 75 cu cutit de S (-30 accuracy, no S mastery) asa ca...7. Ziceai da SK are mdef mai mare.8. cateva puncte de dex = nu se simte nimic la atk spd10. sry, just being my flaming selfDaca asisti la o bataie de SK vs DA, atunci logic ca ala cua. bulan imensb. mai multe healing pots castigadaca SK nu are setup-ul potrivit o sa-si ia chain stun si bb. Dar nici una din cele 2 clase nu e o "greseala". Quote
Lasher_ro Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mie pe supreme nu l recunoasteMda, nici mie, pfff Quote
CryNow Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 cea mai tare faza a zilei Announcement: Sry about lag, some idiots are flooding astral ! :rofl1: e lag infernal .. mi'e mila de nukerii care se aventureaza ...dai 1 hit ... dupa 5 sec mai dai una dar mobu da 10 Quote
Daedalus Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 1. Nu stii cum bate DA. 2 accuracy nu face diferenta, pentru ca se bazeaza pe stun + hits de la pantera (care nu scot din stun btw). Pe langa asta, daca te bati cu arcasi si cutitari oricum ii nimeresti, mai ales daca ai blunt. Doar sa fie PW, sau sa aiba UE... dar nici atunci nu prea conteaza 2 accuracy, ca atunci nu-l nimeresti mai deloc.4. Esti SK? SK e facut ori pe melee ori pe nuker setup... pe nuker dai cu vraji de innebunesti, iar pe melee dai cu mai putine vraji si incerci sa bagi si niste hits... si dai cu sting. Deci in ambele cazuri mananci mana.5. DA e si el foarte mana-dependant, dar +40 mp acolo n-o sa faca diferenta, trust me. Stun, drain, hamstring spam te cam rupe la mana, plus DA are si el toggle de scut.6. Te nimereste si un cutitar de 75 cu cutit de S (-30 accuracy, no S mastery) asa ca...7. Ziceai da SK are mdef mai mare.8. cateva puncte de dex = nu se simte nimic la atk spd10. sry, just being my flaming selfDaca asisti la o bataie de SK vs DA, atunci logic ca ala cua. bulan imensb. mai multe healing pots castigadaca SK nu are setup-ul potrivit o sa-si ia chain stun si bb. Dar nici una din cele 2 clase nu e o "greseala".Shade, aici pot zice ca ai dreptate. Deoarece am omis inca un skill important... Pantera aia da ceva damage. Dar moare destul de usor din cate stiam. Concluzie importanta: ambii sunt dependenti de mana. ;)Btw: TK-ul cum sta? Stiu ca aveam pe un high-rate un sws, si rezista al naibii de bine. Dar TK n-am avut. Quote
CryNow Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 (edited) aao ... primele 2 mel din gh3 pls ;) ps: aveti cumva avadon gloves parts ? dau bine ;) ps:devil thx again .. am homu+acu+2 o sa'l fac +3 cand mi'o mai pica ewc ive: ms de ajutor, maine poate reusim sa ne intalnim sa'ti dau staff'ul innapoi :beer: leeee: lasher thx :) Edited March 26, 2007 by CryNow Quote
Iverson Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 tu mai bine ti`ai face arma lasa avadonu... wts : ewb - 3.6kk Quote
MisterDevil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 da la mine ewb ... de plictiseala o sa risc damascus la +6 inca o noapte pierduta cu campatu ... Quote
bullet13 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ce-ati campat ma? :blink:Pantera aia da ceva damage.nu, pentera da DAMAGE-ULDar moare destul de usor din cate stiam.UD si scoate alta :P Quote
MisterDevil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 neata bullet ... mobilizieaza si tu ET-ul in toi 13 sa sparga gheata ... de la 5 e baium si inca nu e mort :/ Quote
bullet13 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ma pis pe el. sunt la munca. m-am trezit la 4:30 in pielea mea. crezi ca-mi arde de baiumu' vietii? mai am putin si-i iau p-astia la bataie pe-aici :lol:cu antharas ce s-a intamplat? ca io m-am culcat devreme Quote
Daedalus Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 PW, UD, UE, ce dracu mai sunt si astea? Echipament? Quote
ZeroCool Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 UD = Ultimate DefenseUE = Ultimate EvasionPW = ??? Quote
MisterDevil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 gluma zilei :http://img379.imageshack.us/img379/5594/glumazileiyc3.jpga inceput bine ziua Quote
Ayana Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cea mai tare faza a zilei Announcement: Sry about lag, some idiots are flooding astral ! :rofl1: e lag infernal .. mi'e mila de nukerii care se aventureaza ...dai 1 hit ... dupa 5 sec mai dai una dar mobu da 10 i should know... :( de aia am si iesit... sper ca azi isi revine :D Quote
Daedalus Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Login down pe DEX? :blink: Fac si eu fericit lvl 46, zic "ia sa merg sa iau skille", iar cand dau soe pauza. Dau iar si iar, incerc sa ma misc, nimic. Apoi, inspiratia divina a serverului care sa gandit sa imi afiseze un mesaj de la Drechiu (dracu): You have been disconnected from the server. :sef:LE: Devilosule, ce are HaiTata ala? Pe unde il vad injura. :lol: Quote
bullet13 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 LE: Devilosule, ce are HaiTata ala? Pe unde il vad injura. :lol:e un redus. el a fost unul dintre motivele pentru care am iesit din TheOtherS si tot din cauza lui m-am si certat cu majoritatea de-acolo. e renumit pentru idiotenie. Quote