Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

LE: Uite : http://hippie.com.ua/l2calc/ DA este mai chior, mult mai lent, are mana mai putina, desi este dependent de ea. SK nu este dependent de mana, o foloseste doar sa-si umple viata (are 2 drain-uri - unul da damage mai mare, altul suge mai multa viata), cast speed este un pic mai mare, dar conteaza daca foloseste magie, are evasion mai mare, da hit-uri mai rapid, are M.Def mai mare, conteaza cand este cam lvl 70, foloseste paralizie care daca functioneaza, in full C4 cam asigura victoria, deoarece dureaza 2 minute.

De fapt abia acum vad ce greseala este DA.

mama cate perle ai aici, mai bine te abtineai sincer

1. ce vrei sa zici prin "mai chior"? Sau crezi ca 2 accuracy conteaza la ceva pentru DA...

2. speed nu conteaza cat are hamstring, care are efect mai bun decat freezing strike

3. "mana mai putina" - irelevanta diferenta

4. "SK nu este dependent de mana" asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. SK e nuker cu heavy armor, are 2 toggles care consuma din mana like crazy, 60-80% dintre atacurile lui sunt vraji, sting mananca mana gramada.... cum adica SK nu e dependent de mana?

5. diferenta de cast speed e irelevanta atata timp cat amandoi au +4 wit

6. evasion pe un tank e ca patk pe un nuker

7. DA mdef > SK mdef. Iron Will.

8. again, diferenta de atk speed e irelevanta.

9. paralyze prinde greu, dar e skill bun oricum

10. greseala esti tu.

Uita-te la the whole picture si pls nu mai comenta, esti inca praf la l2.

Posted

1. 2 accuracy poate face diferenta, ai vazut vreodata cum este in pvp, tu DA, altul cu 2-3 lvle mai mari? Sau cand te lupti cu cate un mob mai mare, mi s-a intamplat sa rateze destul de des.

2. Aici ai dreptate, de hamstring am uitat. ;)

3. Mana mai putina... Sa zicem...

4. Bine, sa zicem, eu personal nu folosesc prea mult sting. Dar DA are nevoie mai mare de mana zic eu, ia gandeste-te la shield stun.

5. Aici vreau sa zic ca DA nici nu prea foloseste magie, deci 1 point pentru tine.

6. True, dar atunci cand lupti cu unii mai chiori poate conta.

7. Iron Will m.Def, mai e si Majesty P.Def.

8. Attack speed pentru mine este esential la toate clasele de fighteri.

9. Trebuia sa specific, in C4 paralyse prinde greu si dureaza 2 minute, dar in C5 prinde mai des, dar dureaza doar 30 de secunde.

10. Te rog nu ma jigni.

La "the whole picture", iti dau dreptate si nu mi-e rusine sa recunosc. Pana acum am jucat pe high rate, unde totul este eronat. Cand am venit pe low rate, unde totul este mai apropiat de jocul propriu-zis, nu am avut timp sa incerc fiecare clasa in parte...

LE: acum mi-am dat seama la faza cu mana: aveam la SK la buff bless the soul in chestia aia, nu e de mirare ca e beta.

Mda, nu am luat in calcul skill-urile. Deci se pare ca SK este o greseala. Si rasei human i se poate acorda premiul "cea mai flexibila rasa".

LE2: eram curios, asa ca am gasit o parere despre SK vs DA. Se pare ca daca sunt de lvl mare, in pvp nu se scade HP la niciunul daca se foloseste o potiune eficienta de HP, adica greater heal pot. A incercat cineva asa ceva?

Posted

pfui ge drop e in cimitir....

din 20 mobi :

recipa :

theca pants

avadon shield

great sword

si din 4 cutii :

1 EWB :D

mieeez :X

LE: i`o crapat lui ala daggeru la +10 =))

Guest racheta
Posted

salu` :) is nou p`aci .. :whistle:

da' prima data am o intrebare : AAO ce varsta ai tati ?:) app : sunt fanu` tau nr1 :))

Guest racheta
Posted

si inca ceva pt. tine AAO : Cum se cheama melodia cu care incepe "Ghost Hunter Movie 1" ?

10q :)

Posted

Racheta, vezi ca unde ai postat iti apare un buton "edit", il poti folosi in caz ca vrei sa mai adaugi ceva. Nu e bine sa faci chain posting, este contra regulilor.

1 player poate pune la pamant 1 party de DD if he knows how

In mod normal as zice ca este imposibil, dar dupa cate am vazut in filmuletele tale... Conteaza experienta jucatorului.

Posted

salu` :) is nou p`aci .. :whistle:

da' prima data am o intrebare : AAO ce varsta ai tati ?:) app : sunt fanu` tau nr1 :))

are 19 ani si e single. baga-te pe el :rofl1:

@devil, mai bagi lvl si bulan. fara de care nu se poate :)

edit: auzi ma racheta, tu nu cumva aveai un PP pe dex?

Posted

vise way cry =))

poti sa scimbi staffu pe homu no prob ;)

le: m`am uitat la gh3 .... pot zice partial GG AAO dar ai si niste faze nesimtite ... cand aia erau afk (chit ca era war ) le`ai dat adika aicea nu iti meritai punctu de PvP... si inca ceva cam peste tot aveai healer dupa tine si adversari nu aveau totusi gg ;)