Daedalus Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Devilosule, am comis-o. Daca stiam, desigur ca le pastram. :( Quote
bullet13 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Devilosule, am comis-o. Daca stiam, desigur ca le pastram. :(NOT :rofl1:how's it hanging? Quote
Iverson Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 devil iar ai clan :> doamne ce nebun am +)))o bagat EWC intr`un dark elven dagger si lo facut +9 cat isi ia ? 100 milioane sau mai mult Quote
AgainstAllOdds Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 dark elven dagger? low c .. de cacat .. :) Quote
Shade Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 LE: Uite : http://hippie.com.ua/l2calc/ DA este mai chior, mult mai lent, are mana mai putina, desi este dependent de ea. SK nu este dependent de mana, o foloseste doar sa-si umple viata (are 2 drain-uri - unul da damage mai mare, altul suge mai multa viata), cast speed este un pic mai mare, dar conteaza daca foloseste magie, are evasion mai mare, da hit-uri mai rapid, are M.Def mai mare, conteaza cand este cam lvl 70, foloseste paralizie care daca functioneaza, in full C4 cam asigura victoria, deoarece dureaza 2 minute.De fapt abia acum vad ce greseala este DA.mama cate perle ai aici, mai bine te abtineai sincer1. ce vrei sa zici prin "mai chior"? Sau crezi ca 2 accuracy conteaza la ceva pentru DA...2. speed nu conteaza cat are hamstring, care are efect mai bun decat freezing strike3. "mana mai putina" - irelevanta diferenta4. "SK nu este dependent de mana" asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. SK e nuker cu heavy armor, are 2 toggles care consuma din mana like crazy, 60-80% dintre atacurile lui sunt vraji, sting mananca mana gramada.... cum adica SK nu e dependent de mana?5. diferenta de cast speed e irelevanta atata timp cat amandoi au +4 wit6. evasion pe un tank e ca patk pe un nuker7. DA mdef > SK mdef. Iron Will.8. again, diferenta de atk speed e irelevanta.9. paralyze prinde greu, dar e skill bun oricum10. greseala esti tu.Uita-te la the whole picture si pls nu mai comenta, esti inca praf la l2. Quote
Daedalus Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 1. 2 accuracy poate face diferenta, ai vazut vreodata cum este in pvp, tu DA, altul cu 2-3 lvle mai mari? Sau cand te lupti cu cate un mob mai mare, mi s-a intamplat sa rateze destul de des.2. Aici ai dreptate, de hamstring am uitat. ;) 3. Mana mai putina... Sa zicem...4. Bine, sa zicem, eu personal nu folosesc prea mult sting. Dar DA are nevoie mai mare de mana zic eu, ia gandeste-te la shield stun. 5. Aici vreau sa zic ca DA nici nu prea foloseste magie, deci 1 point pentru tine.6. True, dar atunci cand lupti cu unii mai chiori poate conta.7. Iron Will m.Def, mai e si Majesty P.Def.8. Attack speed pentru mine este esential la toate clasele de fighteri.9. Trebuia sa specific, in C4 paralyse prinde greu si dureaza 2 minute, dar in C5 prinde mai des, dar dureaza doar 30 de secunde.10. Te rog nu ma jigni.La "the whole picture", iti dau dreptate si nu mi-e rusine sa recunosc. Pana acum am jucat pe high rate, unde totul este eronat. Cand am venit pe low rate, unde totul este mai apropiat de jocul propriu-zis, nu am avut timp sa incerc fiecare clasa in parte...LE: acum mi-am dat seama la faza cu mana: aveam la SK la buff bless the soul in chestia aia, nu e de mirare ca e beta.Mda, nu am luat in calcul skill-urile. Deci se pare ca SK este o greseala. Si rasei human i se poate acorda premiul "cea mai flexibila rasa".LE2: eram curios, asa ca am gasit o parere despre SK vs DA. Se pare ca daca sunt de lvl mare, in pvp nu se scade HP la niciunul daca se foloseste o potiune eficienta de HP, adica greater heal pot. A incercat cineva asa ceva? Quote
MisterDevil Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 vai vai vai si mai mai mai .... SK rupe tot oricum :P40k pe fish gems si 50k pe shiny ... veniti cat am bani :> Quote
Iverson Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 pfui ge drop e in cimitir.... din 20 mobi : recipa : theca pants avadon shield great sword si din 4 cutii : 1 EWB :D mieeez :X LE: i`o crapat lui ala daggeru la +10 Quote
AgainstAllOdds Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 in afara de ewb poti sa le vinzi la shop pe celalte Quote
MisterDevil Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 mi-am facut fapta buna pe ziua de azi ... de fapt pe toata luna Quote
Raul Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 mi-am facut fapta buna pe ziua de azi ... de fapt pe toata luna ce fapta ? :D Quote
MisterDevil Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 nimic prea mult :) dar e o fapta buna :Dun mic war cu dusmanii un party de arcasi bufati cum trebuie chiar pot pune la pamant 2 partyuri de DD :> Quote
AgainstAllOdds Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 1 player poate pune la pamant 1 party de DD if he knows how Quote
MisterDevil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Cine se scoala de dimineata omoara pe lillith ^^Ai dormit bine bullet ? :P Quote
bullet13 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dat dracu. am iesit la 10 se la serviciu si am intrat la 6 oOba, tu ai intrat iar in 5spartans8? Quote
Guest racheta Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 salu` :) is nou p`aci .. :whistle: da' prima data am o intrebare : AAO ce varsta ai tati ?:) app : sunt fanu` tau nr1 Quote
Guest racheta Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 si inca ceva pt. tine AAO : Cum se cheama melodia cu care incepe "Ghost Hunter Movie 1" ?10q :) Quote
Daedalus Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Racheta, vezi ca unde ai postat iti apare un buton "edit", il poti folosi in caz ca vrei sa mai adaugi ceva. Nu e bine sa faci chain posting, este contra regulilor.1 player poate pune la pamant 1 party de DD if he knows howIn mod normal as zice ca este imposibil, dar dupa cate am vazut in filmuletele tale... Conteaza experienta jucatorului. Quote
MisterDevil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 experienta, itemele si bufele .. doar atat ... Quote
bullet13 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 salu` :) is nou p`aci .. :whistle: da' prima data am o intrebare : AAO ce varsta ai tati ?:) app : sunt fanu` tau nr1 are 19 ani si e single. baga-te pe el :rofl1: @devil, mai bagi lvl si bulan. fara de care nu se poate :) edit: auzi ma racheta, tu nu cumva aveai un PP pe dex? Quote
AgainstAllOdds Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 fort minor - remember the name e melodia Quote
CryNow Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 http://img90.imageshack.us/my.php?image=shot00130nz4.jpg ps: cum pot baga L2' la xfire ca nu il recunoaste ca joc instalat <_< ? Quote
Iverson Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 vise way cry poti sa scimbi staffu pe homu no prob ;) le: m`am uitat la gh3 .... pot zice partial GG AAO dar ai si niste faze nesimtite ... cand aia erau afk (chit ca era war ) le`ai dat adika aicea nu iti meritai punctu de PvP... si inca ceva cam peste tot aveai healer dupa tine si adversari nu aveau totusi gg ;) Quote