Daedalus Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Mai am de luat GH 4 si GH Necro. IDieToo o stiu ai mai postat-o. :D Demonstreaza ca esti si tu om. :) Quote
Guest MvPKull Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 http://img88.imageshack.us/my.php?image=shot000012ki9.jpg:D Quote
CryNow Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ce misto ... am bagat toti banii de la dwarf in ewc'uri si a picat homu' cre'ca ma las ... nu mai am nici pe dwarf si nici pe sh arma :/ Quote
bullet13 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ce misto ... am bagat toti banii de la dwarf in ewc'uri si a picat homu' cre'ca ma las ... nu mai am nici pe dwarf si nici pe sh arma :/ sincer, e problema ta ca nu te descurci. io la lvlu tau am stat o saptamana si ceva singur la dop de arma de B (si ghici ce, sunt arcas, sa vezi ce amuzant e sa farmezi singur nebufat(tulben 66, io 57). daca tie la 5x iti arde de OE pe homu, spaga ta. this ain't MU btw. Bow of Peril 1 / 188.223 si totusi se poate ;) edit: nu zic ca acum il craftezi de 100 ori mai usor decat ai sta la drop; atunci nu prea-ti permiteai cu 3kk moldurile adevarul e ca, atunci cand m-am apucat io, cosmin (aka AAO) era deja in A. si chestia asta m-a ambitionat al dracului de tare :D Quote
CryNow Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hmm stai calm, nu e vorba ca e imposibil de refacut, dar nu mai am rabdarea necesara. am 995 cryC cate mi'a dat dupa ce mi s'a spart homu' si sa zic ca ash putea reveni ... usor dar in timp indelungat, iar rabdarea nu imi este un atuu Quote
bullet13 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 supremedaca n-ai rabdare aici, ce te face sa crezi ca o sa ai in alta parte, unde probabil pe langa problemele actuale o sa intampini si lag+bugs? Quote
Guest MvPKull Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 @Cry daca ai de gnd sa pleci de pe dex, nu veni pt Supreme pt ca nu se merita - prea mult lagiar rabdarea nu imi este un atuurabdare si tutun :D Quote
Daedalus Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Crynow, ma sperii. Ce D-zeu iti trebuie enchant la homu cand n-ai bani? La cat o crapat? Daca zici +4 ma impusc. Quote
CryNow Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Crynow, ma sperii. Ce D-zeu iti trebuie enchant la homu cand n-ai bani? La cat o crapat? Daca zici +4 ma impusc.go on :(bullet acolo e cu totul alt inceput ... aici cand sti ca ai avut posibilitati .. si le'ai irosit ca prostu .. parca nu mai ai nici o tragere sa joci in continuarekull, ms de sfat Quote
Daedalus Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Crynow, daca tu te lasi, eu unu' m-am ambitionat la vederea lui AAO. Adica: Am aw, lvl 43, daca ma pun frumos pe lvl, poate devin ceva pe DEX. Dar, Crynow, ia gandeste, ai un nuker, rbp-urile cauta nukeri, daca participi la 2-3 rbp ti-ai revenit cu destula adena, eventual iti mai pica cate ceva la mobi. Daca vrei un pic ajutor, iti dau sb-uri, sa le vinzi, si-asa fac rost in prostie de sb. Poate nimeresti vre-unul cu avadon set mai ieftin, and you're back in business. Quote
CryNow Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 pai .. rb dar de unde arma ? :/ daca vand cryC'urile imi iau demon fangs si la lvl 56 cu demon fangs ... suicide in fine ... ramane de vazut oricum azi nu mai intru ..., sau ... who knows :) Quote
Raul Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 pai .. rb dar de unde arma ? :/ daca vand cryC'urile imi iau demon fangs si la lvl 56 cu demon fangs ... suicide in fine ... ramane de vazut oricum azi nu mai intru ..., sau ... who knows :) dute pe un spoiler si farmeaza pentru homunkulus Quote
Iverson Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 din fericire am un homu :-" cat de frumos vb cu mine sa ti`l dau? :D Quote
CryNow Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 devil, te'am cautat si erai afk ... o sa mai intru dupa 17.00 ive nush, ramane la alegerea ta :), eu mai mult de a te ruga nu prea am ce face :beer: luci, ce ? :tiphat: Quote
Iverson Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 homu mi l`aam facut... cu acumenmai am inferno staff ... ti`l imprumut cand intru in joc dau pm sa ti`l iei ...sfat : fa grind si fa`ti bani dai draq de rb.. Quote
MisterDevil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Inca un helm si termin setul DC Heavy :>Cry te pot ajuta cu ~ 10kk, ar trebuie sa fie deajuns pentru un "boost" pe la 2 m-am culcat si eu, si voi baga coarnele in perna in curand. Quote
CryNow Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hoho devilosule, daca o sa am sansa, o sa tii returnez ;), si ms :beer: ive, zi pe la ce ore te pot gasi, ca momentan mai am ceva treaba prin casa si nu intru Quote
CryNow Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nu mai pot da edit <_< dar am o intrebare, cum fac rost de mats de la manor ? adica am strans aprox 100 deprostii d'alea din mobi si mai departe nush ce sa fac :(any hints pls ? Quote
AgainstAllOdds Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 te duci la ora 8 la manor manager si le vinzi Quote
MisterDevil Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 e foame mare cu manor, ai 2 - 3 secunde sa le depui Quote